Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ για gaming, Hyperkin, «αναβίωσε» το εμβληματικό χειριστήριο του Xbox 360 με τις… ευλογίες της Microsoft βεβαίως, καθώς όπως είναι φανερό και από το προωθητικό υλικό πρόκειται για ένα «Licensed by Xbox» προϊόν.

Με την ονομασία «Xenon» -που αποτελεί μία ξεκάθαρη αναφορά στο κωδικό όνομα της κονσόλας όταν βρισκόταν ακόμα στα στάδια της ανάπτυξης και στον επεξεργαστή «αρχιτεκτονικής PowerPC» της IBM- το νέο χειριστήριο παραμένει πιστό στον αρχικό, πλέον είκοσι ετών, σχεδιασμό προσθέτοντας ωστόσο μερικά μοντέρνα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης μίας υποδοχής για ακουστικά (3.5mm) και ενός αποσπώμενου καλωδίου USB-C (αποκλειστικά για ευκολότερη αποθήκευση).

Το χειριστήριο, που δεν ενσωματώνει ασύρματη τεχνολογία, περιλαμβάνει πλήκτρα Menu, View και Share και επομένως είναι πλήρως συμβατό με τις νέες κονσόλες Xbox Series X|S αλλά και με υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 10 ή Windows 11. Το χειριστήριο Xenon θα διατεθεί σε λευκό, μαύρο, κόκκινο και ροζ χρώμα, ωστόσο η Hyperkin δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το κόστος του ή την ημερομηνία διάθεσής του στην αγορά.

Xenon_Fact_Sheet_11_22_22.webp

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δύο εταιρείες, Hyperkin και Microsoft (Xbox) συνεργάζονται. Η πρώτη φορά ήταν όταν η πρώτη συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή του πρώτου Xbox, Seamus Blackley, για τον σχεδιασμό μίας νέας έκδοσης του χειριστηρίου «Duke» της Microsoft.  

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Για συναισθηματικούς λόγους; Γιατί κατά τα άλλα τα νέα χειριστήρια είναι πιο εργονομικά. Θα είχε ενδιαφέρον αν ήταν συμβατό και με το 360 αλλά δεν... 

• Like 4
Δημοσ.

Έχω το Xbox 360 for windows. Κοντεύει να κλείσει δεκαετία. Απίστευτο controller, μακράν το καλύτερο που έχω πιάσει στα χέρια μου , μετά από αυτό του GameCube. 10 χρόνια τώρα το χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν έχει βγάλει ποτέ κανένα πρόβλημα. Μόνο μπαταρίες του αλλάζω.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τρομερό χειριστήριο!!!👍

1 ώρα πριν, asmilon είπε

Κλασσικο και αγαπημενο design. Για το drifting εχουν κανει κατι αραγε;

Είχε πρόβλημα?

Εμένα ποτέ δεν εμφάνισαν drifting 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, anthkout είπε

Τρομερό χειριστήριο!!!👍

Είχε πρόβλημα?

Η αλήθεια είναι πως μόλις ξεκίνησαν, πρέπει να είχα κλείσει 10ετία με βαρύ action gaming.. Άρα τα λεφτά τους τα βγάζουν.

ΕΝΑ κακό είχε αυτό το gamepad. Το D-PAD. Τα μπουτόν της SONY είναι καλύτερα, τα του XBOX ONE ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Σκυλί χειριστήριο.
Δυστυχώς στα επόμενα έβαλαν κινέζικα Analog Sticks τα οποία μπορούν να χαλάσουν ακόμα και σε μία μέρα. Σκουπίδια.

Αν έχει την αντοχή που είχαν τα παλιά, θα λέει πολύ.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, anthkout είπε

Τρομερό χειριστήριο!!!👍

Είχε πρόβλημα?

Τα 360; Οχι, στα νεωτερα controller ομως φαινεται πως δεν ειναι σπανιο φαινομενο....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, n3a είπε

Για συναισθηματικούς λόγους; Γιατί κατά τα άλλα τα νέα χειριστήρια είναι πιο εργονομικά. Θα είχε ενδιαφέρον αν ήταν συμβατό και με το 360 αλλά δεν... 

Ευχαριστώ να μου λείπει, αρκετα ειχα καψει τους αντίχειρες μου με αυτό. Να φανταστω θα θελουν κανα 100αρι για αυτην την νεα ιδεα ε; Υ.γ: Απο τον τωρινό series μοχλο, παιζει να ναι καλυτερο το παλιο.... 😂

Επεξ/σία από Plebas86
Δημοσ.
3 ώρες πριν, asmilon είπε

Τα 360; Οχι, στα νεωτερα controller ομως φαινεται πως δεν ειναι σπανιο φαινομενο....

Μια χαρά είχε περιπτώσεις με drifting σε χειριστήρια του 360, ένα απλό google search αρκεί.. 

Δημοσ.

Φοβερό χειριστήριο του 360 και γω ακόμη έχω ένα άσπρο και το χρησιμοποιώ κατά καιρούς και δουλεύει μια χαρά,είναι σκλί λέμε 😺

Δημοσ.

Εχω ακομα 3 ..

2 ασύρματα και ενα ενσυρματο..δεν έχουν πάθει τπτ(και έχουν δεχτεί αρκετα καλή τιμωρία ,λολ) και δουλεύουν ακομα οπως day 1…

Τυχερός?Ισως,αλλα πραγματικά ειναι σκυλιά και το εν λόγω εγχείρημα της Hyperskin νμζ θα ειναι αρκετα επιτυχημένο imo..

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, filip123go είπε

Έχω το Xbox 360 for windows. Κοντεύει να κλείσει δεκαετία. Απίστευτο controller, μακράν το καλύτερο που έχω πιάσει στα χέρια μου , μετά από αυτό του GameCube. 10 χρόνια τώρα το χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν έχει βγάλει ποτέ κανένα πρόβλημα. Μόνο μπαταρίες του αλλάζω.

Πως το συνδεεις φιλε; Εχω το ασυρματο κ 10 χρονια καθεται στο συρταρι ειχα ρωτησει παντου για ανταπτορα αλλα ολοι μου ελεγαν οτι δεν υπαρχουν.

Δημοσ.

Εγώ θα πω μια ιδέα ….

αφου λέτε όλοι ότι το χειριστήριο είναι σκυλί και κρατάει πάνω από δεκαετία και είναι τούμπανο μπορείτε να αγοράσετε ένα Xbox παλιό μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση με ΔΥΟ χειριστήρια και παιχνίδια και τα όλα του ναουμμμ με 70€ περίπου και όχι Ένα χειριστήριο για να αναβιώσουν να πάει κοντά στα 80 με 100€ 😮😮😮🤔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...