marios02 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ερώτηση: Έχω ασφαλιστήριο συμβόλαιο NNhellas μέσω Πειραώς με χρέωση του λογαριασμού μου και μου κρατάνε προμηθεια 40 λεπτά το μηνα. Μπορώ να το συμπεριλάβω με τους άλλους λογαριασμούς που θα πληρώνω μέ την υπηρεσία αυτη; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από marios02
demian83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, SnakeMJK είπε Συμφέρει για τα άτομα που δεν θέλουν να ασχολούνται κάθε μήνα με τις πληρωμές και τα έχουν με πληρωμή πάγιας εντολής μέσω λογαριασμού. Οι περισσότερες εταιρείες για πάγια εντολή προσφέρουν μόνο μέσω λογαριασμού, άρα υπάρχει χρέωση 0,60€. και επισης ειδικα στο ρευμα οι εταιριες δινουν εξτρα κινητρα για παγιες εντολες
Aduatiques Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εντάξει πέρα από ότι σαν υπηρεσία δεν προσφέρει και τίποτα ουσιαστικό αφού όλα πληρώνονται και χωρίς προμήθεια εκτός e-banking θα μπορούσαν τουλάχιστον να την προσφέρουν δωρεάν ως προσφορά. Δηλαδή να πληρώσεις 10 ευρώ μετρητά για να τα παρεις σε πόντους πίσω ποιο είναι το νόημα; Να προωθήσει τα yellows; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από Aduatiques 1
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Ναι . Η καθε τραπεζα σπρωχνει τα ψιχουλα της που δινει . yellows ουτε θυμαμαι που εξαργυρωσα και αν η τα αφησα και ληξανε ... 1
andreaspA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ναι . Η καθε τραπεζα σπρωχνει τα ψιχουλα της που δινει . yellows ουτε θυμαμαι που εξαργυρωσα και αν η τα αφησα και ληξανε ... Σκλαβενίτης. 1 1
ougxar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Αύξηση επιτοκίων; Φακ δατ εξοφλυση is the answer
andreas1gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Aduatiques είπε Δηλαδή να πληρώσεις 10 ευρώ μετρητά για να τα παρεις σε πόντους πίσω ποιο είναι το νόημα; Να προωθήσει τα yellows; το ίδιο δεν γίνεται με τις προσφορές σε καταστήματα και αν πληρώσεις με κάρτα παίρνεις επιστροφή σε πόντους...;
thouthou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ougxar είπε Αύξηση επιτοκίων; Φακ δατ εξοφλυση is the answer Μην περιμένεις, κι αν από 0,50 οι τόκοι πάνε 1,50 ευρώ, τί έγινε; Κακά τα ψέματα, παλιά είχε καλές προσφορές, είχα πάρει από κλιματιστικό 200 ευρώ σε yellows. Και θυμάμαι σε black friday είχε εξαργύρωση στα public με διπλασιασμό της αξίας των yellows...
kontow Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, andreas1gr είπε Αυτή είναι η πιο σημαντική ερώτηση από την αρχή του post… Απαντάω κ σε σένα Ανδρέα κ στον εαυτό μου: ήτοι, επιλέγεις για την αυτόματη ανανέωση οποιαδήποτε στιγμή θέλεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα