kavaliotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Doubt είπε Όλοι οι λογαριασμοί μπορούν να πληρωθούν και χωρίς έξοδα, πχ με κάρτα on-line. Όποιος βαριέται να ψάξει πληρώνει προμήθειες στην κάθε -bank. Με κάρτα online τί σημαίνει; Προμήθεια κρατάει από την winbank, από το web banking δλδ και το mobile banking. Το νερό πχ η κάθε πόλη έχει τον δικό της τρόπο online πληρωμής και δεν είναι πχ σαν την ΔΕΗ που μπορείς να την πληρώσεις από το δικό της app. Οπότε δεν την γλυτώνεις την προμήθεια. Εντάξει 0.60€ είναι αλλά επί 12 μήνες είναι 7,2€ οπότε αν μπορείς να τα γλυτώσεις με αυτήν την προσφορά why not.. Δεν έχει βέβαια σημασία που θα βγούμε έξω και αυτά τα 7€ θα τα πιούμε σε μερικά λεπτά, σημασία έχει που πετυχαίνεις καλό deal!
lefta_yparxoun Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kavaliotis είπε Με κάρτα online τί σημαίνει; Προμήθεια κρατάει από την winbank, από το web banking δλδ και το mobile banking. Το νερό πχ η κάθε πόλη έχει τον δικό της τρόπο online πληρωμής και δεν είναι πχ σαν την ΔΕΗ που μπορείς να την πληρώσεις από το δικό της app. Οπότε δεν την γλυτώνεις την προμήθεια. Εντάξει 0.60€ είναι αλλά επί 12 μήνες είναι 7,2€ οπότε αν μπορείς να τα γλυτώσεις με αυτήν την προσφορά why not.. Δεν έχει βέβαια σημασία που θα βγούμε έξω και αυτά τα 7€ θα τα πιούμε σε μερικά λεπτά, σημασία έχει που πετυχαίνεις καλό deal! μια και από το όνομά σου βγαίνει η Καβάλα, εδώ μπορείς να πληρώσεις την ύδρευση της Καβάλας χωρίς έξοδα, το ίδιο κάνω σε αντίστοιχο site ύδρευσης στην Ρόδο, νομίζω πως παντού υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσεις χωρίς προμήθεια ακόμα και με την κάρτα ανάληψης της τράπεζας. Δυστυχώς εκμεταλλεύονται την άγνοια και κερδίζουν οι τράπεζες Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από lefta_yparxoun 4
lalanis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Πληρώνεις χοντρικά 0,60€ ανά λογαριασμό μέσω winbank Για να περάσεις τα 10€ ετησίως πρέπει να πληρώσεις 10/0,60 = ~17 λογαριασμούς Αν πληρώνεις >=2 λογαριασμούς το μήνα, είναι 24 λογαριασμοί > 17, άρα θεωρητικά συμφέρει Επομένως σου λέει, πάρε την υπηρεσία με 10€ και σου γυρίζω 10€ σε yellows. Αν έχεις Πειραιώς και κάνεις 2+ πληρωμές το μήνα συμφέρει η υπηρεσία. Και για 1 χρόνο στη δίνει δωρεάν. OK 1
nermain Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Ισχυει αυτο κ για ΕΦΚΑ; Γιατι δεν πολυ καταλαβα
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Οταν μπορεις να κανεις ολες τις πληρωμες σου απο αλλα καναλια δωρεαν γιατι να μπεις στην διαδικασια να το αγορασεις ακομα και αν στα δινει πισω εμμεσα τα 10€; Δεν νομιζω οτι εχω καποιο λογο. Αν καποιος βρει κατι που ΔΕΝ μπορεις να το πληρωσεις δωρεαν απο τα επισημα καναλια, ας μας το πει μπας και το αγορασουμε και εμεις. 6
Dimitris156 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε Οταν μπορεις να κανεις ολες τις πληρωμες σου απο αλλα καναλια δωρεαν γιατι να μπεις στην διαδικασια να το αγορασεις ακομα και αν στα δινει πισω εμμεσα τα 10€; Δεν νομιζω οτι εχω καποιο λογο. Αν καποιος βρει κατι που ΔΕΝ μπορεις να το πληρωσεις δωρεαν απο τα επισημα καναλια, ας μας το πει μπας και το αγορασουμε και εμεις. Αν μόνο ισχύει για ΕΦΚΑ..
axe3d Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, leonidas_fs είπε πως το κανεις χωρίς κόστος; Ενα πας απο την Πειραιώς να πληρώσεις ρεύμα πχ, εχει προμήθεια. Φίλε μου πάω στο site της ΔΕΗ και με τη καρτούλα και τον κωδικό χρέωσης μου πληρώνω ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Και εγώ όταν πηγαίνω να περιμένω στην ουρά της ΔΕΗ, του νερού κλπ κλπ τσάμπα το κάνω... Αλλά η προσφορά λέει κάτι διαφορετικό... Φίλε μου πάω στο site της ΔΕΗ και με τη καρτούλα και τον κωδικό χρέωσης μου πληρώνω ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ το ίδιο για νερό τηλ κλπ
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, leonidas_fs είπε πως το κανεις χωρίς κόστος; Ενα πας απο την Πειραιώς να πληρώσεις ρεύμα πχ, εχει προμήθεια. Ειναι πολλα τα χρονια που εχουμε δωρεαν λυσεις απο τις ιδιες τις επιχειρησεις και εχουμε γλυτωσει τις προμηθειες. 4-5 ετη αν θυμαμαι καλα, αν δεν ειναι και λιγο περισσοτερα. 1
noa113 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Στο site των διαφόρων παρόχων μπορείς να κάνεις και πάγια εντολή; 1
SnakeMJK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Συμφέρει για τα άτομα που δεν θέλουν να ασχολούνται κάθε μήνα με τις πληρωμές και τα έχουν με πληρωμή πάγιας εντολής μέσω λογαριασμού. Οι περισσότερες εταιρείες για πάγια εντολή προσφέρουν μόνο μέσω λογαριασμού, άρα υπάρχει χρέωση 0,60€. 1
thouthou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Ο ΕΦΚΑ έχει προμήθεια, δεν περιλαμβάνεται στο "εξόφΛΥΣΗ", το ξέρω γιατί έχω πληρώσει. Συμφέρει κυρίως για πάγιες εντολές (πχ κάποια ρεύματα σου λένε βάλε πάγια για να μην πληρώσεις εγγύηση), και για αυτούς που έχουν πολλούς λογαριασμούς, και δεν μπορούν να τρέχουν να πληρώνουν. Το μόνο κακό είναι ότι μετράει όλες τις πληρωμές, δηλαδή στις 50 μετράει και αυτές που δεν έχουν προμήθεια. Το έβγαλε στην winbank: https://www.piraeusbank.gr/idiwtes/lp/kerdise-yellows-me-tin-apoktisi-tou-paketou-pliromon-eksoflisi?_ga=2.175389218.1697943962.1669026084-702031107.1662458472
kontow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Για 1 χρόνο είναι "δωρεάν" λοιπόν. Στο τέλος μπορείς να το απενεργοποιήσεις ή ανανεώνεται αυτόματα? 1
andreas1gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, kontow είπε Για 1 χρόνο είναι "δωρεάν" λοιπόν. Στο τέλος μπορείς να το απενεργοποιήσεις ή ανανεώνεται αυτόματα? Αυτή είναι η πιο σημαντική ερώτηση από την αρχή του post… Στους όρους αναφέρει ότι πρέπει «να διατηρήσουν την Υπηρεσία τουλάχιστον έως τις 15/12/2022» Οπότε φαντάζομαι ότι γίνετε να το καταργήσεις…. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από andreas1gr
akaloith Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 πληρωνεις το 10ευρω και στα επιστρεφει σε yellows? δε βλεπω κατι στο winbank internet banking
andreas1gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, akaloith είπε πληρωνεις το 10ευρω και στα επιστρεφει σε yellows? δε βλεπω κατι στο winbank internet banking https://www.piraeusbank.gr/idiwtes/lp/kerdise-yellows-me-tin-apoktisi-tou-paketou-pliromon-eksoflisi?_ga=2.175389218.1697943962.1669026084-702031107.1662458472 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα