Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Doubt είπε

Όλοι οι λογαριασμοί μπορούν να πληρωθούν και χωρίς έξοδα, πχ με κάρτα on-line.

Όποιος βαριέται να ψάξει πληρώνει προμήθειες στην κάθε -bank.

Με κάρτα online τί σημαίνει; Προμήθεια κρατάει από την winbank, από το web banking δλδ και το mobile banking. Το νερό πχ η κάθε πόλη έχει τον δικό της τρόπο online πληρωμής και δεν είναι πχ σαν την ΔΕΗ που μπορείς να την πληρώσεις από το δικό της app. Οπότε δεν την γλυτώνεις την προμήθεια. Εντάξει 0.60€ είναι αλλά επί 12 μήνες είναι 7,2€ οπότε αν μπορείς να τα γλυτώσεις με αυτήν την προσφορά why not.. Δεν έχει βέβαια σημασία που θα βγούμε έξω και αυτά τα 7€ θα τα πιούμε σε μερικά λεπτά, σημασία έχει που πετυχαίνεις καλό deal!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kavaliotis είπε

Με κάρτα online τί σημαίνει; Προμήθεια κρατάει από την winbank, από το web banking δλδ και το mobile banking. Το νερό πχ η κάθε πόλη έχει τον δικό της τρόπο online πληρωμής και δεν είναι πχ σαν την ΔΕΗ που μπορείς να την πληρώσεις από το δικό της app. Οπότε δεν την γλυτώνεις την προμήθεια. Εντάξει 0.60€ είναι αλλά επί 12 μήνες είναι 7,2€ οπότε αν μπορείς να τα γλυτώσεις με αυτήν την προσφορά why not.. Δεν έχει βέβαια σημασία που θα βγούμε έξω και αυτά τα 7€ θα τα πιούμε σε μερικά λεπτά, σημασία έχει που πετυχαίνεις καλό deal!

μια και από το όνομά σου βγαίνει η Καβάλα, εδώ μπορείς να πληρώσεις την ύδρευση της Καβάλας χωρίς έξοδα, το ίδιο κάνω σε αντίστοιχο site ύδρευσης στην Ρόδο, νομίζω πως παντού υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσεις χωρίς προμήθεια ακόμα και με την κάρτα ανάληψης της τράπεζας. Δυστυχώς εκμεταλλεύονται την άγνοια και κερδίζουν οι τράπεζεςscreenshot_20221125_140631.png.835157ebcead3892fa8939f0b2b41c53.png

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Like 4
Δημοσ.

Πληρώνεις χοντρικά 0,60€ ανά λογαριασμό μέσω winbank

Για να  περάσεις τα  10€ ετησίως πρέπει να πληρώσεις  10/0,60 = ~17 λογαριασμούς

Αν πληρώνεις >=2 λογαριασμούς το μήνα, είναι 24 λογαριασμοί  > 17, άρα θεωρητικά συμφέρει 

Επομένως σου λέει, πάρε την υπηρεσία  με 10€ και σου γυρίζω  10€ σε yellows.

Αν έχεις Πειραιώς και κάνεις 2+ πληρωμές  το μήνα συμφέρει η υπηρεσία.

Και για 1 χρόνο στη δίνει δωρεάν. OK

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οταν μπορεις να κανεις ολες τις πληρωμες σου απο αλλα καναλια δωρεαν γιατι να μπεις στην διαδικασια να το αγορασεις ακομα και αν στα δινει πισω εμμεσα τα 10€;

Δεν νομιζω οτι εχω καποιο λογο. Αν καποιος βρει κατι που ΔΕΝ μπορεις να το πληρωσεις δωρεαν απο τα επισημα καναλια, ας μας το πει μπας και το αγορασουμε και εμεις.

• Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Οταν μπορεις να κανεις ολες τις πληρωμες σου απο αλλα καναλια δωρεαν γιατι να μπεις στην διαδικασια να το αγορασεις ακομα και αν στα δινει πισω εμμεσα τα 10€;

Δεν νομιζω οτι εχω καποιο λογο. Αν καποιος βρει κατι που ΔΕΝ μπορεις να το πληρωσεις δωρεαν απο τα επισημα καναλια, ας μας το πει μπας και το αγορασουμε και εμεις.

Αν μόνο ισχύει για ΕΦΚΑ.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

πως το κανεις χωρίς κόστος; Ενα πας απο την Πειραιώς να πληρώσεις ρεύμα πχ, εχει προμήθεια. 

Φίλε μου πάω στο site της ΔΕΗ και με τη καρτούλα και τον κωδικό χρέωσης μου πληρώνω ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

2 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Και εγώ όταν πηγαίνω να περιμένω στην ουρά της ΔΕΗ, του νερού κλπ κλπ τσάμπα το κάνω...

Αλλά η προσφορά λέει κάτι διαφορετικό...

Φίλε μου πάω στο site της ΔΕΗ και με τη καρτούλα και τον κωδικό χρέωσης μου πληρώνω ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

το ίδιο για νερό τηλ κλπ

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

πως το κανεις χωρίς κόστος; Ενα πας απο την Πειραιώς να πληρώσεις ρεύμα πχ, εχει προμήθεια. 

Ειναι πολλα τα χρονια που εχουμε δωρεαν λυσεις απο τις ιδιες τις επιχειρησεις και εχουμε γλυτωσει τις προμηθειες. 4-5 ετη αν θυμαμαι καλα, αν δεν ειναι και λιγο περισσοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφέρει για τα άτομα που δεν θέλουν να ασχολούνται κάθε μήνα με τις πληρωμές και τα έχουν με πληρωμή πάγιας εντολής μέσω λογαριασμού. Οι περισσότερες εταιρείες για πάγια εντολή προσφέρουν μόνο μέσω λογαριασμού, άρα υπάρχει χρέωση 0,60€.

• Like 1
Δημοσ.

Ο ΕΦΚΑ έχει προμήθεια, δεν περιλαμβάνεται στο "εξόφΛΥΣΗ", το ξέρω γιατί έχω πληρώσει. Συμφέρει κυρίως για πάγιες εντολές (πχ κάποια ρεύματα σου λένε βάλε πάγια για να μην πληρώσεις εγγύηση), και για αυτούς που έχουν πολλούς λογαριασμούς, και δεν μπορούν να τρέχουν να πληρώνουν. Το μόνο κακό είναι ότι μετράει όλες τις πληρωμές, δηλαδή στις 50 μετράει και αυτές που δεν έχουν προμήθεια. 

Το έβγαλε στην winbank:

https://www.piraeusbank.gr/idiwtes/lp/kerdise-yellows-me-tin-apoktisi-tou-paketou-pliromon-eksoflisi?_ga=2.175389218.1697943962.1669026084-702031107.1662458472

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, kontow είπε

Για 1 χρόνο είναι "δωρεάν" λοιπόν. 

Στο τέλος μπορείς να το απενεργοποιήσεις ή ανανεώνεται αυτόματα?

Αυτή είναι η πιο σημαντική ερώτηση από την αρχή του post…

Στους όρους αναφέρει ότι πρέπει «να διατηρήσουν την Υπηρεσία τουλάχιστον έως τις 15/12/2022»

Οπότε φαντάζομαι ότι γίνετε να το καταργήσεις….

image.png.a51e04d45e2c00592c238343d1989e24.png

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, akaloith είπε

πληρωνεις το 10ευρω και στα επιστρεφει σε yellows? δε βλεπω κατι στο winbank internet banking 

https://www.piraeusbank.gr/idiwtes/lp/kerdise-yellows-me-tin-apoktisi-tou-paketou-pliromon-eksoflisi?_ga=2.175389218.1697943962.1669026084-702031107.1662458472

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...