Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη Black Friday με την online απόκτηση του πακέτου πληρωμών εξόφΛΥΣΗ, οι πελάτες θα κερδίσουν την αξία του σε yellows!

Από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έως και την Δευτέρα 28 Νοέμβριου, όσοι αποκτήσουν μέσω winbank mobile app ή winbank web banking  το πακέτο πληρωμών εξόφΛΥΣΗ αξίας €10, θα κερδίσουν 5.000 yellows.

Η προσφορά είναι χρηστική. Το "εξόφληση" είναι πακέτο πληρωμών χωρίς προμήθεια,  δηλαδή με 10 ευρώ μπορείς για ένα χρόνο  να πληρώνεις λογαριασμούς στην winbank (μέχρι 50) χωρίς προμήθεια. Τώρα δίνει τα 10 ευρώ πίσω σε yellows.  Λεπτομέρειες εδώ:

Πακέτα Πληρωμών εξόφΛΥΣΗ | Τράπεζα Πειραιώς (piraeusbank.gr)

(Την προσφορά μου την έστειλαν με email, δεν την έχω δει κάπου σαν διαφήμιση ακόμη, λογικά θα βγει στο site kai στην winbank. Δυστυχώς εγώ έχω ήδη το πακέτο)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

συνήθως 0,50 ευρώ 

47 λεπτά πριν, g_mateo είπε

Η πειραιώς πόση προμήθεια παίρνει κανονικά για εξόφληση λογαριασμού από το winbank;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mrfan είπε

Ξέρει κανείς αν συμπεριλαμβάνονται εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού χωρίς χρέωση;

κοιτώντας την περιγραφή του πακέτου, δε βλέπω να ισχύει

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, mrfan είπε

Ξέρει κανείς αν συμπεριλαμβάνονται εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού χωρίς χρέωση;

image.png.a7260baa2f0c1b7aa1411f4d566bfd24.png

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, mrfan είπε

Οχι φυσικα χαχα

Δημοσ.

Δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από κάπου η προσφορά. Έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι. Αν κάποιος βρει κάποιο λινκ για επιβεβαίωση των λεγόμενων του topic starter ας το μοιραστεί. Με ενδιαφέρει αλλά μπορεί να έχει δωθεί σε συγκεκριμένο πελατολόγιο μόνο μέσω μέιλ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, axe3d είπε

Αυτό ρε παιδιά δεν το κατάλαβα καλά...

Δηλαδή θέλει 10 ευρώ για κάτι που κάνω χωρίς κόστος ...

πως το κανεις χωρίς κόστος; Ενα πας απο την Πειραιώς να πληρώσεις ρεύμα πχ, εχει προμήθεια. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, axe3d είπε

Αυτό ρε παιδιά δεν το κατάλαβα καλά...

Δηλαδή θέλει 10 ευρώ για κάτι που κάνω χωρίς κόστος ...

Και εγώ όταν πηγαίνω να περιμένω στην ουρά της ΔΕΗ, του νερού κλπ κλπ τσάμπα το κάνω...

Αλλά η προσφορά λέει κάτι διαφορετικό...

Δημοσ.

Όλοι οι λογαριασμοί μπορούν να πληρωθούν και χωρίς έξοδα, πχ με κάρτα on-line.

Όποιος βαριέται να ψάξει πληρώνει προμήθειες στην κάθε -bank.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτή τη Black Friday με την online απόκτηση του πακέτου πληρωμών εξόφΛΥΣΗ, οι πελάτες μας θα κερδίσουν την αξία του σε yellows!

Από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έως και την Δευτέρα 28 Νοέμβριου, όσοι αποκτήσουν μέσω winbank mobile app ή winbank web banking  το πακέτο πληρωμών εξόφΛΥΣΗ αξίας €10, θα κερδίσουν 5.000 yellows.

Υπενθυμίζουμε ότι το πακέτο πληρωμών εξόφΛΥΣΗ των €10 (ετήσιο κόστος), δίνει τη δυνατότητα να εξοφλούνται για έναν χρόνο ανέξοδα, έως 50 λογαριασμοί σε Οργανισμούς Ενέργειας, Ύδρευσης, Τηλεπικοινωνιών και Ιδιωτικών Ασφαλειών, μέσω winbank web banking, winbank mobile app και πάγιας εντολής. 

Περισσότερα εδώ: https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/paketo-pliromon-exoflisi

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...