Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Petros267 είπε

Εσυ μου ειπες αν την αφηνω 17 ευρω να ανεβασω εγω screenshot?

Screenshot_20221202_210938_Samsung Internet.jpg

17€ έχει ούτως ή άλλως, τι παζάρια; 

Του χρωστάς και 0,89€

Spoiler

Screenshot_2022-12-03-00-58-34-276-edit_com.yahoo.mobile.client.android.mail.jpg

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Του χρωστάς και 0,89€

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_2022-12-03-00-58-34-276-edit_com.yahoo.mobile.client.android.mail.jpg

Παρέλαβα λέει ο φίλος, άρα υπάρχουν και μεταφορικά μέσα τα οποία δεν βλέπω να έχεις στο δικό σου screen shot.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου φάνηκε πάντως περίεργο....

λέω και γω θέμα χωρίς να μαλωσουμε?  Ανησύχησα να είμαι ειλικρινής ότι χαλάσαμε...

Προτεινω στις εγγραφές στο φόρουμ να ζητάει υπευθυνη δηλωση για εγκεφαλικη λειτουργια ανω των  18 ετών ...

πάντως να είμαι ειλικρινής μπορούμε να ανακατεύουμε τα θέματα στο φόρουμ καλύτερα από οτι η αφρογαλιερα το γάλα.

Επεξ/σία από miltostammy
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Του χρωστάς και 0,89€

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_20221203_063506_Samsung Internet.jpg

Μόλις τώρα, Petros267 είπε

Κ τελος δεν δινω συνεχεια καλες γιορτες με η χωρις αφρογαλιερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Petros267 είπε

Κ τελος δεν δινω συνεχεια καλες γιορτες με η χωρις αφρογαλιερα

Σε ρώτησα από την αρχή την τιμή, για να ξέρω πόσα ζητάς.Αν μου έγραφες απο την αρχή οτι έχεις πληρώσει μεταφορικά, απλά θα τα πλήρωνα.Αν όμως την  είχες παραλάβει απο το κατάστημα, θα σου έδινα 17€.

Δεν έγραψες πόσα ζητάς, αλλά απάντησες αρνητικά.

Ούτε εδώ στο θέμα όταν δήλωσες πως την πουλάς δεν ανέφερες την τιμή.

Οταν κανονίζεις κάποια συναλλαγή, ενημερώνεις τον αγοραστή για την τιμή.Να γνωρίζω αν θα έρθω να παραλάβω με 17€ η με 20€ κλπ, εκτός αν έχεις POS, η  να ψάχνεις για ρέστα η αν θες tip. 😄

Παρόλο που σου το διευκρίνισα στο τέλος και διάβασες και το τελευταίο μου μήνυμα, σχολίασες εδώ γράφοντας πώς σου έκαναν παζάρι.

Θα μπορούσες απλά να απαντήσεις το εξής:

Ναι, είναι αχρησιμοποίητη και την πουλάω 20.40€.Και αν δίνεις απόδειξη η όχι, προφανώς δεν θέλεις να φαίνονται τα στοιχεία σου στην απόδειξη, δεν το ανέφερες, θα μπορούσες να τα σβήσεις.

Δηλαδή πότε θα μου έλεγες την τιμή, όταν θα είχαμε συναντηθεί;

Ναι, σε ρώτησα αν η τιμή είναι 17€, γιατί αυτή είναι η τιμή της προσφοράς που την αγόρασες, δεν σου ζήτησα να την δώσεις σε χαμηλότερη τιμή.Θα μπορούσες πχ να την είχες αγοράσει 16.11€ με τον κωδικό.

Μήπως τελικά υπέθεσες πως σου έκανα παζάρι μείον 0.90€ γιατί αντί για 17.90€ που είναι η τιμή στον τίτλο του θέματος σου έγραψα 17€;Ειλικρινά νόμιζα πως η τιμή στον τίτλο του θέματος ήταν 16.90€, αλλιώς θα σου έγραφα κατευθείαν 18€.

Δηλαδή να πάρω κάτι καινούριο χωρίς απόδειξη με το ρίσκο να μην λειτουργεί η να πάθει βλάβη;

Αστο, δεν είναι σωστή η συμπεριφορά σου και πας να βγείς και απο πάνω.Είτε δώσεις συνέχεια είτε όχι, έχεις ήδη εκτεθεί στο forum.Φαίνονται και οι αξιολογήσεις μου στις αγγελίες.Ούτε καν κοίταξες το προφίλ μου να δείς τις αξιολογήσεις, πόσα χρόνια είμαι εγγεγραμμένος και την δραστηριότητά μου στο forum.

Screenshot_20221203-093532.png.cbb3886bed2d819186d7989f42d1a56d.png

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Σε ρώτησα από την αρχή την τιμή, για να ξέρω πόσα ζητάς.Αν μου έγραφες απο την αρχή οτι έχεις πληρώσει μεταφορικά, απλά θα τα πλήρωνα.Αν όμως την  είχες παραλάβει απο το κατάστημα, θα σου έδινα 17€.

Οταν κανονίζεις κάποια συναλλαγή, ενημερώνεις τον αγοραστή για την τιμή.Να γνωρίζω αν θα έρθω να παραλάβω με 17€ η με 20€ κλπ, εκτός αν έχεις POS, η  να ψάχνεις για ρέστα η αν θες tip. 😄

Παρόλο που σου το διευκρίνισα στο τέλος και διάβασες και το τελευταίο μου μήνυμα, σχολίασες εδώ γράφοντας πώς σου έκαναν παζάρι.

Ναι, είναι αχρησιμοποίητη και την πουλάω 20.40€.Και αν δίνεις απόδειξη η όχι, προφανώς δεν θέλεις να φαίνονται τα στοιχεία σου στην απόδειξη, δεν το ανέφερες, θα μπορούσες να τα σβήσεις.

Ναι, σε ρώτησα αν η τιμή είναι 17€, γιατί αυτή είναι η τιμή της προσφοράς που την αγόρασες, δεν σου ζήτησα να την δώσεις σε χαμηλότερη τιμή.Θα μπορούσες πχ να την είχες αγοράσει 16.11€ με τον κωδικό.

Μήπως τελικά υπέθεσες πως σου έκανα παζάρι μείον 0.90€ γιατί αντί για 17.90€ που είναι η τιμή στον τίτλο του θέματος σου έγραψα 17€;Ειλικρινά νόμιζα πως η τιμή στον τίτλο του θέματος ήταν 16.90€, αλλιώς θα σου έγραφα κατευθείαν 18€.

Δηλαδή να πάρω κάτι καινούριο χωρίς απόδειξη με το ρίσκο να μην λειτουργεί η να πάθει βλάβη;

Αστο, δεν είναι σωστή η συμπεριφορά σου και πας να βγείς και απο πάνω.Είτε δώσεις συνέχεια είτε όχι, έχεις ήδη εκτεθεί στο forum.Φαίνονται και οι αξιολογήσεις μου στις αγγελίες.Ούτε καν κοίταξες το προφίλ μου να δείς τις αξιολογήσεις, πόσα χρόνια είμαι εγγεγραμμένος και την δραστηριότητά μου στο forum.

Ειναι δυνατον να παρεις κατι καινουριο χωρις αποδειξη;αν εσυ βρισκεις κατι αφορολογητο απο εσωτερικο η εξωτερικο να μου το πεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Petros267 είπε

Ειναι δυνατον να παρεις κατι καινουριο χωρις αποδειξη;αν εσυ βρισκεις κατι αφορολογητο απο εσωτερικο η εξωτερικο να μου το πεις.

Ναι, είναι.Να διευκρινίζεις και να απαντάς αναφέροντας τιμή και πως δίνεις απόδειξη, δεν θα "μυρίσω τα νύχια μου".Ούτε θα κάνω 20 χμ πήγαινε έλα τζάμπα.

Η μόνη απάντηση που έδωσες, ήταν αυτή στο screenshot.

Θα μπορούσες τουλάχιστον με το τελευταίο μου μήνυμα να το διόρθωνες, αλλά δεν το έκανες.

Πώς θα σε εμπιστευτεί κάποιος για συναλλαγή μεγάλης αξίας εφόσον δεν είσαι συνεννοήσιμος;

Αστο, δεν το σώζεις.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Ναι, είναι.Να διευκρινίζεις και να απαντάς αναφέροντας τιμή και πως δίνεις απόδειξη, δεν θα "μυρίσω τα νύχια μου".Ούτε θα κάνω 20 χμ πήγαινε έλα τζάμπα.

Η μόνη απάντηση που έδωσες, ήταν αυτή στο screenshot.

Θα μπορούσες τουλάχιστον με το τελευταίο μου μήνυμα να το διόρθωνες, αλλά δεν το έκανες.

Πώς θα σε εμπιστευτεί κάποιος για συναλλαγή μεγάλης αξίας εφόσον δεν είσαι συνεννοήσιμος;

Αστο, δεν το σώζεις.

Δεν θελω να σωσω κατι ουτε δηλωνω ενοχος για κατι game over

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Καλά δεν ρωτάς την τιμή ακριβώς. Του λες αν την δίνει 17 συγκεκριμένα. 

Τέλος πάντων, γιορτές έρχονται παιδιά, ας χαλαρώσουμε 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ λέω μέρες που είναι να τα βρείτε . Btw βλέπω το box now έχει ακόμα 1€ προσφορά αποστολες; Βάλτου αν θέλεις , και θέλει και αυτός, μια PayPal 21€ να στη στείλει, μιας και έγινε δημόσιο σίριαλ. 

Ενδιαφέρομουν και εγώ για αγορά αλλά θα παραμείνω μάλλον με το aerocino , βλέπω δεν έχει τεράστια διαφορά.

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ.

Παρεξήγηση τζάμπα έγινε. Εγώ την ερώτηση 17€ το δίνεις το καταλαβαίνω ως όσο το πήρες το δίνεις; Το ίδιο νόημα έχει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, neo_geo13 είπε

Καλά δεν ρωτάς την τιμή ακριβώς. Του λες αν την δίνει 17 συγκεκριμένα. 

Τέλος πάντων, γιορτές έρχονται παιδιά, ας χαλαρώσουμε 

Την ίδια αρνητική απάντηση θα έδινε και πάλι.

Ο @zio10 κατάλαβε τι εννοούσα.

42 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

φτιάξτε ένα αφρόγαλο να πιείτε να χαλαρώσετε (ζεστό) 😂

FB_IMG_1670086491026.jpg.c61c5114301265ed1453473d80b25b99.jpg

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...