Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

να ρωτήσω και εγώ καθός άσχετος επειδή το γάλα το έχω στο ψυγείο.

πρέπει να βάζω κρύο γάλα για  κρύο αφρόγαλα
και εκτός ψυγείου για ζεστό;

η με γάλα από το ψυγείο κάνει και για τα 2?

κρυο γαλα και για τα δυο. κανενας διαχωρισμος. 

το αν θα φτιαξει κρυο ή ζεστο, το κανει η μηχανη αναλογα με το πως πατας το κουμπι. 

πατημα μια φορα φτιαχνει ζεστο. παρατεταμενο πατημα για δυο δευτερολεπτα ξεκιναει τη διαδικασια του κρυου.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, modechristo_13 είπε

να ρωτήσω και εγώ καθως άσχετος επειδή το γάλα το έχω στο ψυγείο.

πρέπει να βάζω κρύο γάλα για  κρύο αφρόγαλα
και εκτός ψυγείου για ζεστό;

η με γάλα από το ψυγείο κάνει και για τα 2?

Το μόνο που έχει σημασία είναι για το ζεστό  να βάζεις πλήρες γάλα και για το κρύο με λίγα λιπαρά.

Πετυχαίνεις καλύτερα αποτελέσματα έτσι. 

Σήμερα παρέλαβα και εγώ, αύριο ο 1ο καφές..... Η speedex την παρέλαβε Παρασκευή, σήμερα τα κατάφεραν να την φέρουν...

Είχα μια παρόμοια στην Ολλανδία και είχα μείνει ευχαριστημένος.

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Είχα το aeroccino δεν κατάφερα ποτέ να κάνω της προκοπής. Αυτό κάνει λίγο καλύτερο όντως. Κάνει ποιο πολύ ώρα και δεν έχει φουσκάλες. Καλύτερο αφρό πάντως έχω πετύχει με κλασικη φραπεδιερα ronsson ,τέλειος ότι γάλα και να βάλεις . 

Παντως είναι πολύ καλή για τα λεφτά της και φαίνεται ποιοτική. Το aeroccino τα φτυσε σε 2 χρόνια 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iguana είπε

.... Καλύτερο αφρό πάντως έχω πετύχει με κλασικη φραπεδιερα ronsson ,τέλειος ότι γάλα και να βάλεις . 

Αυτή εννοείς;

Spoiler

Snap-2022-11-29-21-35-23.png

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.
3 ώρες πριν, iguana είπε

Είχα το aeroccino δεν κατάφερα ποτέ να κάνω της προκοπής. Αυτό κάνει λίγο καλύτερο όντως. Κάνει ποιο πολύ ώρα και δεν έχει φουσκάλες. Καλύτερο αφρό πάντως έχω πετύχει με κλασικη φραπεδιερα ronsson ,τέλειος ότι γάλα και να βάλεις . 

Παντως είναι πολύ καλή για τα λεφτά της και φαίνεται ποιοτική. Το aeroccino τα φτυσε σε 2 χρόνια 

Ενα μυστικο, που ισως σας φανει παραξενο. Για aeroccino δοκιμασα να βαλω πολυ λιγο εβαπορε (ισα ισα να καλυφθει ο πατος). Πλεον βγαινει κρεμωδες και πολυ ωραιο, ενω πριν γινοταν πιο πολυ σαν αφρος (εκτος αν το σταματαγα νωριτερα)

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω παρέλαβα και δοκιμασα σοκολάτα και αφρόγαλα.

Αφρόγαλα δοκίμασα με χαμηλα λιπαρα εβαπορε μονο και βγηκε οκ αλλά μύριζε γαλατίλα.

Την επόμενη φορά ανάμεικτο φρέσκο γάλα πλήρες και λίγο εβαπορε και ήταν μια χαρά. Μπήκε και κανέλα απο πάνω και για diy καφέ χωρίς τρελές απαιτησεις, ο καπουτσίνο βγαίνει πολύ καλός.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Petros267 είπε

Κ εγω θα παραλαβω πιστευω εως την πεμπτη οποιος το χρειαζεται το δινω στην τιμη που το πηρα

Αν δεν το χρειζεσαι στειλε μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όποιος το θέλει μπορεί να πάρει το δικό μου.

Έκανα μια δοκιμή και δεν με καλύπτει. Είμαι Αθήνα κέντρο

Επεξ/σία από Dronegreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα κι εγώ. Δεν έχω ανοίξει καν το δέμα. Αν ενδιαφέρεται κανείς από ανατολική Θεσσαλονίκη ας επικοινωνήσει μαζί μου για συναλλαγή χερι-χερι. Το δίνω όσο πλήρωσα, δηλαδή 20 ευρώ (17.90 + αντικαταβολή).

edit: Παρακαλω μη στειλετε αλλα p.m. εχω λαβει ηδη 3 και λογικα θα δοθει συντομα.

Επεξ/σία από Eyedentify
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Petros267 είπε

παρελαβα χθες δεν το ανοιξα οποιος θελει μου στελνει μνμ οχι ομως γελοια παζαρια που μου λενε

1) Εσύ ο ίδιος μου έστειλες pm αν θέλω να την  αγοράσω.

2)Οταν σε ρώτησα σε τι τιμή την δίνεις, αν είναι σφραγισμένη και αν δίνεις απόδειξη γιατί χρησιμεύει για την εγγύηση, απάντησες αρνητικά.

3)Οχι μόνο δεν σου έκανα παζάρι, αλλά προσφέρθηκα να σου πληρώσω και τα μεταφορικά αν έχεις πληρώσει.

Ποιά γελοία παζάρια;

Να ανεβάσω εδώ τα screenshots;

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Petros267 είπε

παρελαβα χθες δεν το ανοιξα

21 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Οταν σε ρώτησα σε τι τιμή την δίνεις, αν είναι σφραγισμένη και αν δίνεις απόδειξη γιατί χρησιμεύει για την εγγύηση, απάντησες αρνητικά.

θυμήθηκα αυτούς που κατεβάζουν τα χιλιόμετρα όταν είναι να πουλήσουν το αυτοκίνητο 🤣😂

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

1) Εσύ ο ίδιος μου έστειλες pm αν θέλω να την  αγοράσω.

2)Οταν σε ρώτησα σε τι τιμή την δίνεις, αν είναι σφραγισμένη και αν δίνεις απόδειξη γιατί χρησιμεύει για την εγγύηση, απάντησες αρνητικά.

3)Οχι μόνο δεν σου έκανα παζάρι, αλλά προσφέρθηκα να σου πληρώσω και τα μεταφορικά αν έχεις πληρώσει.

Ποιά γελοία παζάρια;

Να ανεβάσω εδώ τα screenshots;

Εσυ μου ειπες αν την αφηνω 17 ευρω να ανεβασω εγω screenshot?

2 λεπτά πριν, Petros267 είπε

Εσυ μου ειπες αν την αφηνω 17 ευρω να ανεβασω εγω screenshot?

Screenshot_20221202_210938_Samsung Internet.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...