Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρελαβα και εγω με τη σειρα μου..στιβαρη κατασκευη φαινεται...

Η συσκευασια ειχε σε εσας απόδειξη για την εγγυηση...ή μπα...

Εγω δεν βρηκα τπτ...

Edit

Οκ μιλησα μαζι τους , τις παραγγελιες τις εστειλε το skroutz και θ ανεβασει αποδειξη σε μια δυο μερες στο λογαριασμο ..

Επεξ/σία από anergos13
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 26/11/2022 στις 3:34 ΜΜ, Eyedentify είπε

Ξενερωσα λιγο τωρα...περιλαμβανεται σιγουρα ανταπτορας στην συσκευασία;  Γιατί σκέφτομαι να μην κάνω αποδοχή δέματος... αν ναι, ειναι τουλάχιστον κάτι της προκοπής ο ανταπτορας η θα μπούμε σε επιπλέον έξοδα;

εντάξει ρε παιδιά το κόβεις και συνδέεις ένα βύσμα σούκο, δεν είναι και τίποτα σοβάρο

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Τελικά αξίζει σαν κατασκευή και σαν τελικο αποτελεσμα; να πάω να παραλάβω ή όχι. Για πείτε εντυπώσεις 

Είχα κάνει έρευνα παλιότερα για τέτοια συσκευή και δεν κατέληξα ποτέ σε κάποια ώστε να αγοράσω. 
Αυτή είχε πολύ καλές κριτικές όποτε προχώρησα σε αγορά με κάποια επιφύλαξη. 

Όποτε για μένα που δεν είχα πριν συσκευή και χτυπούσα το γάλα με aerolatte, αυτή εδώ είναι 10/10.

Στιβαρή κατασκευή, πολύ καλή ποιότητα. Έκανε ένα θόρυβο μόνο την πρώτη φορά για λίγο και μετά τίποτα. Σε περίπου 2 λεπτά έχεις ένα πάρα πολύ καλό ζεστό αφρόγαλο (χρησιμοποίησα γάλα με 3,7% λιπαρά). 
Καφέ φτιάχνω με moka pot, και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. 

Για τον ανταπτορα δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει πρόβλημα. Μια χαρά είναι ο συγκεκριμένος. Έχω έναν ίδιο εδώ και χρόνια  και ποτέ δεν είχα θέμα. 

Απόδειξη είχε μέσα στο κουτί (συναλλαγή μέσω καταστήματος).

Ευχαριστώ πολύ το φίλο που πόσταρε την προσφορά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση προς όσους το έχουν χρησιμοποιήσει.

Στο Aeroccino της Nespresso το ζεστό αφρόγαλα βγαίνει στο πάνω μέρος σαν αφρός σαπουνάδας και όχι αυτό που βλέπουμε στις καφετέριες. Αν το ανακατέψεις βέβαια (δεν αρκεί απλώς να περιμένεις λίγο να καθίσει) αποκτά υφή πιο ομοιόμορφη και "βελούδινη". Αντίστοιχο αφρόγαλα βγάζει και αυτό του θέματος ή έχει διαφορετική υφή εξαρχής;

Επεξ/σία από batatoudis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, batatoudis είπε

Στο Aeroccino της Nespresso το ζεστό αφρόγαλα βγαίνει στο πάνω μέρος σαν αφρός σαπουνάδας και όχι αυτό που βλέπουμε στις καφετέριες. Αν το ανακατέψεις βέβαια (δεν αρκεί απλώς να περιμένεις λίγο να καθίσει) αποκτά υφή πιο ομοιόμορφη και "βελούδινη". Αντίστοιχο αφρόγαλα βγάζει και αυτό του θέματος ή έχει διαφορετική υφή εξαρχής;

Δυο φορες εφτιαξα χθες. Και τις δυο ειχε εξαρχης, ομοιομορφη και "βελουδινη" υφη. Οπως το βλεπεις σε καφετερια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, batatoudis είπε

Μια χαρά το βγάζει, απλά έχε υπ όψιν σου ότι καλύτερο αποτέλεσμα θα πάρεις απο άλλα , πιο "ειδικά" γάλατα (εκτός του φρέσκου)

Επεξ/σία από gerokost
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Εμένα ακόμα κολλημένο εδώ, δεν το στείλανε. Μυρίζομαι ακυράκι

image.png.c6be8c0f6e10f80a4a07ef66534b000f.png

Με Speedex το στείλανε σε μενα που παρηγγειλα μεσω του καταστηματος. Εφτασε πολυ γρηγορα. Γενικα απεκτησα καλη εντυπωση απο το μαγαζι απο πλευρας ταχυτητας και εξυπηρετησης των αποστολων (αντι ακυρων) ενω δεν καν την υπαρξη του... Ειναι ωραιο να βλεπεις και καλα μαγαζια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alfaeffe είπε

Με Speedex το στείλανε σε μενα που παρηγγειλα μεσω του καταστηματος. Εφτασε πολυ γρηγορα. Γενικα απεκτησα καλη εντυπωση απο το μαγαζι απο πλευρας ταχυτητας και εξυπηρετησης των αποστολων (αντι ακυρων) ενω δεν καν την υπαρξη του... Ειναι ωραιο να βλεπεις και καλα μαγαζια.

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν το γνώριζα ότι αλλάζουν και μεταφορική. Για να δούμε, ακόμα δεν έχω παραλάβει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, fysikos είπε

εντάξει ρε παιδιά το κόβεις και συνδέεις ένα βύσμα σούκο, δεν είναι και τίποτα σοβάρο

Αυτο  Ειναι Ενδιαφερον Αλλα Αφου Το Κοψεις Ποιο Απο Τα Τρια Καλωδια Θα Χρησιμοποιήσεις Για Γειωση  ? 

Anyway...

Παρελαβα Και Έγω Σήμερα ! 

Παιδεύτηκα Λιγο Με Τον Ανταπτορα Μεχρι Να Καταλαβω Πως Μπαινει Το Φις Αλλα Ολα Ο.κ. ! 

Thanx To Topic Starter 

Επεξ/σία από Screamer
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Screamer είπε

Αυτο  Ειναι Ενδιαφερον Αλλα Αφου Το Κοψεις Ποιο Απο Τα Τρια Καλωδια Θα Χρησιμοποιήσεις ? 

Anyway...

Παρελαβα Και Έγω Σήμερα ! 

Παιδεύτηκα Λιγο Με Τον Ανταπτορα Μεχρι Να Καταλαβω Πως Μπαινει Το Φις Αλλα Ολα Ο.κ. ! 

Thanx To Topic Starter 

Η γείωση είναι το κίτρινο-πράσινο. Τα αλλά δυο φάση-ουδέτερος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτήσω και εγώ καθως άσχετος επειδή το γάλα το έχω στο ψυγείο.

πρέπει να βάζω κρύο γάλα για  κρύο αφρόγαλα
και εκτός ψυγείου για ζεστό;

η με γάλα από το ψυγείο κάνει και για τα 2?

Επεξ/σία από modechristo_13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...