Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, lnoldori είπε

Το Skroutz γενικά έχει σε κάποια προϊόντα δική του έξτρα διαθεσιμότητα από ότι θυμάμαι ανεξάρτητα του καταστήματος.

Νομίζω ότι όταν μπήκα εγώ έλεγε 100 και κομμάτια πάνω πάνω. Επίσης πλέον έχει γυρίσει στα 34 ευρώ οπότε μάλλον μπορεί το να παρακολουθούσαν.

ακομα αφηνει το σκρουτζ στα 17.90 , τωρα το ξανα τσεκαρα

Δημοσ.

Εγώ πήρα αυτή και μετά έκανα και άλλη παραγγελία.. Αμέσως με πήραν τηλέφωνο για να δούνε εάν ισχύουν και οι 2 και τις έκαναν 1 αποστολή για τα μεταφορικά... Έχει φύγει ήδη... Ότι έχω πάρει από εκεί ήταν άμεση η αποστολή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ababapanos είπε

ακομα αφηνει το σκρουτζ στα 17.90 , τωρα το ξανα τσεκαρα

Μήπως σου έχει κασάρει η σελίδα? από άλλο μαγαζί μόνο και στην διπλή τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, lnoldori είπε

Μήπως σου έχει κασάρει η σελίδα? από άλλο μαγαζί μόνο και στην διπλή τιμή.

Τωρα αλλαξε , οταν εγραψα ηταν ακομα διαθεσιμο στα 17.90

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.

Συγνωμη αλλα οταν κανεις παραγγελια για παραλαβή απο το καταστημα δεν πρέπει να σου στειλουν οτι ειναι ετοιμη η παραγγελία και να πας να παραλαβεις; πας χωρις να σε ειδοποιησουν;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, fysikos είπε

Συγνωμη αλλα οταν κανεις παραγγελια για παραλαβή απο το καταστημα δεν πρέπει να σου στειλουν οτι ειναι ετοιμη η παραγγελία και να πας να παραλαβεις; πας χωρις να σε ειδοποιησουν;

Και εμένα δεν μου ήρθε κάτι, με τον ίδιο τρόπο με εσένα. Αμέλησα να πάρω τηλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν σε ενα μικρό φλιτζάνι χτυπάτε λίγο γάλα με ενα μιξερακι χειρός και λίγο προς τα πάνω να γίνει σαν κρέμα  , μετά 10 sec στο φούρνο μικροκυμάτων να φουσκώσει και έτοιμο. Καλύτερο από ότι έχετε δοκιμάσει. Thank me later 

Επεξ/σία από manosmanos13
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα, εγώ παρέλαβα κιόλας σήμερα πρωί πρωί.

Να σημειώσω βέβαια ότι δεν έχει μπριζα ελληνική,αλλά περιλαμβάνεται ανταπτορας.

• Confused 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, opcast είπε

Καλημέρα, εγώ παρέλαβα κιόλας σήμερα πρωί πρωί.

Να σημειώσω βέβαια ότι δεν έχει μπριζα ελληνική,αλλά περιλαμβάνεται ανταπτορας.

Παραεισαγωγη ειναι; Τι πριζα εχει, αμερικανικη, αγγλικη/κινεζικη;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, manosmanos13 είπε

Λοιπόν σε ενα μικρό φλιτζάνι χτυπάτε λίγο γάλα με ενα μιξερακι χειρός και λίγο προς τα πάνω να γίνει σαν κρέμα  , μετά 10 sec στο φούρνο μικροκυμάτων να φουσκώσει και έτοιμο. Καλύτερο από ότι έχετε δοκιμάσει. Thank me later 

Επιβεβαιώνω! Κι εγώ έτσι ακριβώς το κάνω τα τελευταία χρόνια και βγαίνει ωραιότατο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...