Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως θα ειναι και αυτοι τιποτα μεταχειρισμενοι επεξεργαστες; Με αυτα που διαβαζω εδω μεσα, ολα τα περιμενω.. Ακομα και η τελευταια εμπειρια που ειχα απο μια καρτα γραφικων απο το Πλαισιο, ειχε ενα προβλημα στο ανεμιστηρακι, τωρα που το ξανασκεφτομαι, πιθανον να ηταν ηδη μεταχειρισμενη.. Τουλαχιστον μου την αλλαξαν σχεδον αμεσως.

3 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Στο best price οι τιμές είναι λίγο χαμηλότερες από σκρουτζ. Σιγά τις προσφορές του πλαισίου ρε μάγκες.

5600:

πλαισιο 154,90

foxstore 137,55 με τα μεταφορικά

Foxstore; Σοβαρα τωρα ρε παιδια; Για 10-15 ευρω; Κριτικες διαβαζετε;

Btw και εγω παρομοια προσφορα ανεβασα απο το Πλαισιο για την 3080 tuf και αμεσως το θεμα κλειδωθηκε.. Και οι περισσοτεροι γελουσαν κιολας. Αλλα και μονο που εχει την ιδια τιμη με Skroutz και δυνατοτητα για 36 ΑΤΟΚΕΣ δοσεις, ναι τοτε θεωρειται "προσφορα" για την Ελλαδα, τη συγκεκριμενη περιοδο.

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

4,6 / 5 έχει στο bestprice, μια χαρά. Η διαφορά είναι 17-18 ευρώ οπότε σε ποσοστό είναι διψήφια. Δε μιλάμε για 18 ευρώ διαφορά για cpu που κάνει 500 ευρώ αλλά για cpu που δεν κάνει ούτε 140.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Μηπως θα ειναι και αυτοι τιποτα μεταχειρισμενοι επεξεργαστες; Με αυτα που διαβαζω εδω μεσα, ολα τα περιμενω.. Ακομα και η τελευταια εμπειρια που ειχα απο μια καρτα γραφικων απο το Πλαισιο, ειχε ενα προβλημα στο ανεμιστηρακι, τωρα που το ξανασκεφτομαι, πιθανον να ηταν ηδη μεταχειρισμενη.. Τουλαχιστον μου την αλλαξαν σχεδον αμεσως.

Btw και εγω παρομοια προσφορα ανεβασα απο το Πλαισιο για την 3080 tuf και αμεσως το θεμα κλειδωθηκε.. Και οι περισσοτεροι γελουσαν κιολας. Αλλα και μονο που εχει την ιδια τιμη με Skroutz και δυνατοτητα για 36 ΑΤΟΚΕΣ δοσεις, ναι τοτε θεωρειται "προσφορα" για την Ελλαδα, τη συγκεκριμενη περιοδο.

Προσωπικά φίλε μ 2 φορές έχω αγοράσει από foxstore επειδή είμαι κ από νότια κ ήταν άψογοι κ σε εξυπηρέτηση και σε ταχύτητα(3 μέρες για 3060ti όταν δεν υπήρχαν διαθεσιμότητες ακομα) 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

4,6 / 5 έχει στο bestprice, μια χαρά. Η διαφορά είναι 17-18 ευρώ οπότε σε ποσοστό είναι διψήφια. Δε μιλάμε για 18 ευρώ διαφορά για cpu που κάνει 500 ευρώ αλλά για cpu που δεν κάνει ούτε 140.

Στο google εχει 4 και στο FB 3,7.

Ειμαι σιγουρος οτι τετοια μαγαζια πουλανε μεταχειρισμενα πραγματα. Μακαρι να κανω λαθος.

2 λεπτά πριν, Morosis είπε

Προσωπικά φίλε μ 2 φορές έχω αγοράσει από foxstore επειδή είμαι κ από νότια κ ήταν άψογοι κ σε εξυπηρέτηση και σε ταχύτητα(3 μέρες για 3060ti όταν δεν υπήρχαν διαθεσιμότητες ακομα) 

Το θεμα ειναι τι γινεται εαν τους χρειαστεις για την εγγυηση. Εκει δε σηκωνουν τα τηλεφωνα, απο αυτα που διαβαζω.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Και το πλαίσιο 2,9 στο σκρουτζ.

11 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Ειμαι σιγουρος οτι τετοια μαγαζια πουλανε μεταχειρισμενα πραγματα. Μακαρι να κανω λαθος.

Το θεμα ειναι τι γινεται εαν τους χρειαστεις για την εγγυηση. Εκει δε σηκωνουν τα τηλεφωνα, απο αυτα που διαβαζω.

Διάβασε κριτικές για το πλαίσιο μιας και μιλάς για μεταχειρισμένα

https://www.skroutz.gr/shop/8306/Plaisio#shop_locations_div

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Και το πλαίσιο 2,9 στο σκρουτζ.

Πριν το foxstore ηταν αλλο μαγαζι φθηνοτερο στο bestprice και ακομα πιο πριν, αλλο. Μετα απο 1 χρονο εξαφανιζεται και ερχεται καινουριο φθηνο μαγαζι στο προσκηνιο. 

Ενα μαγαζι που λεγοταν καπως phone arena και ειχε ολα τα κινητα φθηνοτερα, που ειναι πλεον;; ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ:; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;;

Το ιδιο θα γινει και με το Foxstore. Σε λιγους μηνες θα "εξαφανιστει".

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Πριν το foxstore ηταν αλλο μαγαζι φθηνοτερο στο bestprice και ακομα πιο πριν, αλλο. Μετα απο 1 χρονο εξαφανιζεται και ερχεται καινουριο φθηνο μαγαζι στο προσκηνιο. 

Ενα μαγαζι που λεγοταν καπως phone arena και ειχε ολα τα κινητα φθηνοτερα, που ειναι πλεον;; ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ:; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;;

Μπορει να έχεις δίκιο φίλε,εγώ καταναλωτής είμαι όπου βρω αξιόπιστα κ σχετικά φθηνά,χτυπάω ότι μπορώ χάχα ! Πάντως όταν είχα πάει για παραλαβή πρέπει να υπήρχαν 40 κάρτες γραφικών στο πάτωμα έτοιμες για αποστολή 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Είμαστε εντάξει τώρα ή πάλι είναι καλύτερα από το πλαίσιο ;

https://kavatza.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=9885&virtuemart_category_id=340&Itemid=0&ref=bestprice.gr

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Το πλαισιο έχει βγάλει σε προσφορα διαφορα AMD CPU's που ειναι σε μια διαφορα της ταξης του 10ευρου με το σκρουτζ.

Ομως, παρέχει δωρο το Legacy Of Thieves, μια δωροεπιταγη εως 100 ευρω (πχ εμενα μου ηρθε 10 απο την προσφορα της 6700  Sapphire - οποτε ας πουμε ΜΟ το 10ρικο), πραγμα που τελικα επισκιαζει το 10ευρω διαφορα τιμης, και 3 χρονια εγγυηση.

Ενδεικτικα:

Skroutz: 5600X - Plaisio 5600X

Skroutz: 5600 - Plaisio 5600

Skroutz: 5800X3D - Plaisio 5800Χ3D

*δωροεπιταγη valid για CPU ανω του 200ρικου. (πχ 5700Χ - 5800Χ3D κλπ)

βάλτε και τις τιμές φίλε μου, κρίμα είναι να τους δίνουμε τόσα τζάμπα κλικ

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manos28684 είπε

image.png.241459bfabab8e356b85dcf016fdce50.png

δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο.... συνήθως σε ακυρώνουν μετά από λίγες μέρες....

Κανενα απο αυτα τα μαγαζια, δεν εχουν τιποτα σε διαθεσιμοτητα.. Και αμα πληρωσεις με καρτα, εμπλεξες μετα.. Καντε μια αποθηκευση την σελιδα του Insomnia και τα λεμε σε 6-12 μηνες, εαν θα υπαρχει το foxstore στο bestprice.. Μικρη μνημη εχουμε  μου φαινεται.

• Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

image.png.f0929c72a8420b7dd4ee16b673aba64d.png

cool story bro

• Like 6
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Κανενα απο αυτα τα μαγαζια, δεν εχουν τιποτα σε διαθεσιμοτητα.. Και αμα πληρωσεις με καρτα, εμπλεξες μετα.. Καντε μια αποθηκευση την σελιδα του Insomnia και τα λεμε σε 6-12 μηνες, εαν θα υπαρχει το foxstore στο bestprice.. Μικρη μνημη εχουμε  μου φαινεται.

Από το 2017 υπάρχουν αμφότερα. Γιατί τόση θέρμη για το Πλαίσιο πάντως;

Το Πλαίσιο που ζύγιζε τροφοδοτικά* και πούλαγε μεταχειρισμένους δίσκους.

*Αν έχει κανείς αυτό το βίντεο παρακαλώ να μου το στείλει, ήταν υπέροχο.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...