thetiesthatbind Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Dantε είπε Χοντρικά ειναι ιδια τιμη με σκρουτζ αλλα ειναι μια χαρα προσφορα. Παραλαμβανεις απο οποιο καταστημα θες, εχεις 3 χρονια εγγυηση, δωρο παιχνιδι και αν γινει κατι το πλαισιο δε θα σε ταλαιπωρησει οσο ενδεχομενως ενα noname καταστημα σε εγγυηση. Μπορουσαν και φθηνοτερα φυσικα, αλλα μια χαρα ειναι. Σκεφτομαι να παρω εναν 5600 η 5700 για να αντικαταστησω τον 3700 αλλα δε ξερω αν αξιζει το κοπο μιας και στην αναλυση που παιζω, δε νομιζω να δω πανω απο 5% διαφοραμε τη 3070. Την εγγύηση την παίρνεις μέσω AMD πάντα και σε 1 βδομάδα έχεις νέο cpu με δικιά τους χρέωση μεταφορικών κλπ.
Dantε Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Την εγγύηση την παίρνεις μέσω AMD πάντα και σε 1 βδομάδα έχεις νέο cpu με δικιά τους χρέωση μεταφορικών κλπ. Μη το λες .Καμια φορα, αναλογα και με το απο που το εχεις αγορασει, μπορει να μην ειναι τοσο απλο. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Dantε είπε Μη το λες .Καμια φορα, αναλογα και με το απο που το εχεις αγορασει, μπορει να μην ειναι τοσο απλο. Τι εννοείς; Ούτε την απόδειξη αγοράς δε ζητάει η AMD αν θυμαμαι καλά που εκανα RMA μια φορά.
Ntinaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 https://www.foxstore.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=145188&ref=bestprice.gr 6 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Την εγγύηση την παίρνεις μέσω AMD πάντα και σε 1 βδομάδα έχεις νέο cpu με δικιά τους χρέωση μεταφορικών κλπ. Για να καταφερεις να χαλασεις cpu πρεπει να το προσπαθησεις παρα πολυ.
stafftw Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Deathy είπε Με τι μητρικη? Καλή ερώτηση, έχω δει αυτή https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/mitrikes-kartes/gigabyte-motherboard-b550-gaming-x-v2_3589005?qId=cdcc6ff1cae2f7aa2b6d39a94c8cb702&qIx=products Αλλά χθες την είχε 124,90€ σήμερα ακρίβυνε ίσως αξίζει από Skroutz, πάντως για όσους λένε για Πλαισιο και Skroutz το uncharted στη χειρότερη από κλειδάδικο έχει 25,00€ +ένας χρόνος παραπάνω εγγυήση +λιγότερη αναμονή (θεωρητικά) πιστεύω αξίζουν τα 28€ παραπάνω, εντάξει ίσως στην κυριολεξία των όρων του insomnia να μην είναι προσφορά, αλλά είναι πτώση τιμής συνολικά σε σχέση με τις προηγόυμενες που ίσχυαν. 1
Dantε Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Τι εννοείς; Ούτε την απόδειξη αγοράς δε ζητάει η AMD αν θυμαμαι καλά που εκανα RMA μια φορά. Ε προφανως αν ειναι μοντελο cpu 2 χρονων και εχεις εγγυηση 3 χρονια , δεν εχει νοημα να ζητησει αποδειξη Εχω διαβασει ομως περιπτωσεις που αρνηθηκαν και ειπαν να πας μεσω καταστηματος. Μια φορα παντως που μου ειχα και εγω παρε δωσε μαζι τους με ειχαν εξυπηρετησει μια χαρα. Παντως στα ιδια λεφτα θα προτιμουσα να το παρω απο ενα μεγαλο καταστημα. Τα σκρουτζομαγαζα σημερα ειναι,αυριο δεν ειναι. 4
notist Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Και εγώ πήρα δωροεπιταγή 20€ αγοράζοντας κάτι διπλάσιας αξίας τουλάχιστον, και από 5/12 έως 7/1/23. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τώρα.
Gulik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Η "προσφορά" είναι τελικά ότι δίνουν ένα παιχνιδάκι δώρο; 1
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Ναι. Στο μεταξύ έβαλα παραγγελία και μου έστειλαν μέιλ ότι παρουσιάστηκε θέμα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων 🤣🤣
ilos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Dantε είπε Χοντρικά ειναι ιδια τιμη με σκρουτζ αλλα ειναι μια χαρα προσφορα. Παραλαμβανεις απο οποιο καταστημα θες, εχεις 3 χρονια εγγυηση, δωρο παιχνιδι και αν γινει κατι το πλαισιο δε θα σε ταλαιπωρησει οσο ενδεχομενως ενα noname καταστημα σε εγγυηση. Μπορουσαν και φθηνοτερα φυσικα, αλλα μια χαρα ειναι. Σκεφτομαι να παρω εναν 5600 η 5700 για να αντικαταστησω τον 3700 αλλα δε ξερω αν αξιζει το κοπο μιας και στην αναλυση που παιζω, δε νομιζω να δω πανω απο 5% διαφοραμε τη 3070. Από 3700x σε 5600x είναι downgrade σε MT ρε αθεόφοβε.🤣 5700x minimum, αν και καλύτερη επιλογή είναι ο 5800x3d αν σε νοιάζει για gaming. Σε 1440p high settings σε ελάχιστα games θα έχει διαφορά ο 3700x με την 3070.
Dantε Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, ilos είπε Από 3700x σε 5600x είναι downgrade σε MT ρε αθεόφοβε.🤣 5700x minimum, αν και καλύτερη επιλογή είναι ο 5800x3d αν σε νοιάζει για gaming. Στα ιδια ειναι σε ΜΤ, αλλα μεταξυ μας ψιλοαχρηστο μου ειναι και το ΜΤ. Σε gaming πιο πολυ το ST θα εχει νοημα. Αλλα δε νομιζω πως αξιζει να δωσω απο τσεπη για τοσο μικρη διαφορα.Ασε που δε βλεπω να πουλιεται και ο 3700. Υπαρχει υπερβολικο προσφορα στις αγγελιες απο cpus... 1
ilos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Στα ιδια ειναι σε ΜΤ, αλλα μεταξυ μας ψιλοαχρηστο μου ειναι και το ΜΤ. Σε gaming πιο πολυ το ST θα εχει νοημα. Αλλα δε νομιζω πως αξιζει να δωσω απο τσεπη για τοσο μικρη διαφορα.Ασε που δε βλεπω να πουλιεται και ο 3700. Υπαρχει υπερβολικο προσφορα στις αγγελιες απο cpus... Είναι ένα 5-10% πιο κάτω σε blender κλπ που το χρειάζεσαι σύμφωνα με το gamers nexus - με oc του κερατά τον πιάνει. Τώρα σε κάτι πιο light πχ Resolve ή Premiere μπορεί να είναι και στα ίδια. Εγώ δε θα το έκανα πάντως. 210 έχει ο 5700x στο skroutz και ο 5800x3d αν πουλήσεις το game του Πλαίσιου βγαίνει και αυτός καλά.
NikosPsomas89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μάγκες 170€ ειναι περίπου ο 5600χ στο best price εδώ και μέρες... Ωραία προσφορά έβγαλαν
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Έχουμε και λέμε: 1) Τιμή skroutz-με το ζόρι, ούτε καν 10%. 2) Δωροεπιταγή 10€ (ούτε 100 ούτε 200ε) μόνο για το μοντέλο των 370ε που δεν δημιουργεί ούτε στο ελάχιστο διαφορά τιμής με αλλά καταστήματα. 3) 3 χρόνια "εγγύηση Πλαίσιο", που ουσιαστικά είναι της AMD - πραγματικά γελάνε και οι κότες! 4) Δώρο ένα παιχνίδι που οι περισσότεροι που θα τον αγοράσουν δεν έχουν σκοπό να παίξουν παραπάνω από μια ώρα στη ζωή τους και αυτό για να δικαιολογήσουν την αγορά που έκαναν. Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας γίνουμε σωστοί καταναλωτές με τις μπαρούφες που μας πλασάρουν. Ναι και εγώ αν ήθελα να αγοράσω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα τον έπερνα από το Πλαίσιο. Το κάνει αυτό προσφορά; Σε καμία περίπτωση! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για περίοδο Black Friday. Εδώ δεν υπάρχει καν προσφορά non-Black Friday! Και προς θεού, αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση επίθεση προς τον φίλο topic starter, που το παιδί αφιέρωσε τον χρόνο του να μας ενημερώσει και τον ευχαριστώ γ' αυτό. Από εκεί και πέρα ο καθένας μας έχει μάτια και μυαλό για να κρίνει τις προωθητικές ενέργειες του κάθε καταστήματος τύπου Πλαίσιο. 10
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Eγω εκνευριστηκα που το mobo προχτες ειχε 120 και σημερα "προσφορα" 150 ... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις