gianniscfa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα με 29.30€ + 3€ η σιμ + 40€ μια φορά το mifi που δίνει απεριόριστα δεδομένα κλήσεις κ σμσ για 2 χρόνια η Vodafone. Δεν έχω κάποια σταθερή γραμμή παρά μόνο φοιτητικούς αριθμούς Vodafone - cosmote και θέλω να κάνω γραμμή με απεριόριστα να κάνω hotspot στον υπολογιστή και στο κινητό με το mifi είτε αργότερα με καλύτερο sim router Το θέμα είναι: Αξίζει η γραμμή? Έχει κανείς κόφτη? Έχει αποσυνδέσεις? Ευχαριστώ πολύ
tsakitsan95 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως χθες έκλεισα το Ultra με 24.5Ε το μήνα, εκμεταλλευόμενος την προσφορά αλλά και την έκπτωση για τους κάτω των 30 ετών από το κράτος. Νομίζω πολύ καλή τιμή, αν και με φοβίζει λίγο γιατί όλοι γκρινιάζουν για την κάλυψη. Για mifi η αλήθεια είναι ότι δε μου αναφέραν κάτι αν και το αναγράφει στην ιστοσελίδα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από tsakitsan95
gianniscfa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tsakitsan95 είπε Εγώ πάντως χθες έκλεισα το Ultra με 24.5Ε το μήνα, εκμεταλλευόμενος την προσφορά αλλά και την έκπτωση για τους κάτω των 30 ετών από το κράτος. Νομίζω πολύ καλή τιμή, αν και με φοβίζει λίγο γιατί όλοι γκρινιάζουν για την κάλυψη. Για mifi η αλήθεια είναι ότι δε μου αναφέραν κάτι αν και το αναγράφη στην ιστοσελίδα. Είναι και το 10% ακριβώς Το ότι δεν υπάρχει κάλυψη είναι θέμα της Vodafone γενικά θεωρώ και δεν προέρχεται από την συνδεση αυτή προφανώς.. Τώρα δεν ξέρω έχω περιθώριο μέχρι και σήμερα προς ενεργοποίηση
djuan1988 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Το σκέφτομαι εδώ και πολλές μέρες. Δοκίμασα με ένα CU στις περιοχές που κινούμαι και δυστυχώς τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Σε πολλές περιοχές βλέπω ακόμη και 3G, ενώ ακόμη και 4G να γράφει σε αρκετές περιπτώσεις δεν φορτώνουν καν οι σελίδες. Δοκίμασε στην περιοχή σου και αν είναι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα προχώρα. 1
gianniscfa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Το σκέφτομαι εδώ και πολλές μέρες. Δοκίμασα με ένα CU στις περιοχές που κινούμαι και δυστυχώς τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Σε πολλές περιοχές βλέπω ακόμη και 3G, ενώ ακόμη και 4G να γράφει σε αρκετές περιπτώσεις δεν φορτώνουν καν οι σελίδες. Δοκίμασε στην περιοχή σου και αν είναι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα προχώρα. Γαμωτο πιάνω 10-14 Mbps με 5g με την Vodafone Samsung s21 fe . Ενώ με την κοσμοτε 100+ απλά είναι πολύ ακριβή η καταραμένη.. 2
TheoAlex50 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Ζήτα έναν χάρτη κάλυψης απο την Vodafone ts 😜
manouras2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Το εχω μερικους μηνες στα 23,80 σε συνδυασμό με σταθερη. Το σημα εχει να κανει με την περιοχη που μενεις. Εγω δεν εχω 5g αλλα κανω τη δουλεια μου και με 4g.Δεν εχει κοφτη. Απεριοριστα δεδομενα με απεριοριστη ταχυτητα. Το ιδιο ισχυει και με το mifi που επισης εχω.
dandri Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 26/11/2022 στις 2:01 ΠΜ, manouras2 είπε Το εχω μερικους μηνες στα 23,80 σε συνδυασμό με σταθερη. Το σημα εχει να κανει με την περιοχη που μενεις. Εγω δεν εχω 5g αλλα κανω τη δουλεια μου και με 4g.Δεν εχει κοφτη. Απεριοριστα δεδομενα με απεριοριστη ταχυτητα. Το ιδιο ισχυει και με το mifi που επισης εχω. Είσαι κάτω κάτω των 30 ετών ; Παίζει κάποια προσφορά για πάνω από 30 ετών ;
manouras2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, dandri είπε Είσαι κάτω κάτω των 30 ετών ; Παίζει κάποια προσφορά για πάνω από 30 ετών ; Δεν ειμαι κατω απο 30. Δεν εχω απαλλαγή φορου αν αυτο εννοεις
dandri Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, manouras2 είπε Δεν ειμαι κατω απο 30. Δεν εχω απαλλαγή φορου αν αυτο εννοεις Από πηρες την προσφορά ; Την ψάχνω. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από dandri
manouras2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, dandri είπε Από πηρες την προσφορά ; Την ψάχνω. Την πηρα απο καταστημα. Την ζήτησα. Ειναι επιλεγμένες προσφορές που εχουν την δυνατότητα να κανουν τα καταστήματα. Απλα δοκίμασε να πας σ ενα καταστημα και ζητα τη. Πες τους ξερω οτι δινετε το unlimited ultra σε συνδυασμό με σταθερή στα 23,87. Μπορω να το εχω; Για να σε προλαβω δεν ηταν γνωστή μου η κοπέλα που μου το εκανε. Για την ακρίβεια δεν την ξερω καν. Τηλεφωνικά εγινε η δουλεια. Ειμαστε εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.
dandri Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, manouras2 είπε Την πηρα απο καταστημα. Την ζήτησα. Ειναι επιλεγμένες προσφορές που εχουν την δυνατότητα να κανουν τα καταστήματα. Απλα δοκίμασε να πας σ ενα καταστημα και ζητα τη. Πες τους ξερω οτι δινετε το unlimited ultra σε συνδυασμό με σταθερή στα 23,87. Μπορω να το εχω; Για να σε προλαβω δεν ηταν γνωστή μου η κοπέλα που μου το εκανε. Για την ακρίβεια δεν την ξερω καν. Τηλεφωνικά εγινε η δουλεια. Ειμαστε εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Ποιο κατάστημα ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα