Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, valadsk είπε

δικά σας τα χρήματα αλλά δίνετε 40 και 50 ευρώ για easybytez ετήσιο? το real-debrid το γνωρίζει κανείς? 4 ευρώ το μήνα και σου δίνει 100GB από eyazybytez κάθε μέρα κατέβασμα. 

μην σπαταλάτε τα λευτά σας σε easybytez έλεος.

Καλά ντε, μην συγχύζεσαι!

Φαντάζομαι με τα δικά σου μαθηματικά είναι καλύτερα 4 Ευρώ το μήνα για 100GB ημερησίως, αντί για 21 Ευρώ για το 6μηνο για 500 GB ημερησίως... Εγώ τουλάχιστον, τόσα έδωσα.

Δημοσ.

Ενταξει, υποτιθεται οτι με το real-debrid κατεβαζεις και απο αλλους hosters.

Δεν ξερω βεβαια επι του παροντος αν κατεβαζει καλα η κανει κολπα, οπως συνεβαινε με αλλους multi-hosters στο παρελθον...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, harisma23 είπε

Καλά ντε, μην συγχύζεσαι!

Φαντάζομαι με τα δικά σου μαθηματικά είναι καλύτερα 4 Ευρώ το μήνα για 100GB ημερησίως, αντί για 21 Ευρώ για το 6μηνο για 500 GB ημερησίως... Εγώ τουλάχιστον, τόσα έδωσα.

και που θα τα βάλεις 500GB? κάθε ημέρα?

Άλλωστε αν δεν σε νοιάζουν οι υπότιτλοι και βολεύεσαι με αγγλικούς (όπως εγώ)  το real-debrid υποστηρίζει rapidgator και nitroflare που είναι η πλειοψηφία του περιεχομένου.

αρα 100GB από easybytez

100GB από rapidgator

100GB από nitroflare

και φυσικά torrents στα μετατρεπει σε realdebrid link να τα κατεβασεις. Ολα αυτα με 4 ευρω το μηνα. εννοείται δεν υπάρχει σύγκριση.

Επεξ/σία από valadsk
Δημοσ.
1 ώρα πριν, valadsk είπε

και που θα τα βάλεις 500GB? κάθε ημέρα?

Άλλωστε αν δεν σε νοιάζουν οι υπότιτλοι και βολεύεσαι με αγγλικούς (όπως εγώ)  το real-debrid υποστηρίζει rapidgator και nitroflare που είναι η πλειοψηφία του περιεχομένου.

αρα 100GB από easybytez

100GB από rapidgator

100GB από nitroflare

και φυσικά torrents στα μετατρεπει σε realdebrid link να τα κατεβασεις. Ολα αυτα με 4 ευρω το μηνα. εννοείται δεν υπάρχει σύγκριση.

Χθες κατέβασα 277 GB και προχθές 150. Λογαριασμό θα δώσω που θα τα βάλω;

• Like 1
Δημοσ.

γνώμη μου να δείτε έναν debrid λογαριασμό να κατεβάζετε απο διάφορους host. Ο Κυπριακός Linksnappy είναι ο καλύτερος - σταθερός αλλά και πιο ακριβός ενώ φέτος έβαλα έναν νέο με άριστες κριτικές στα 25ε για 'ετος Debrit-link.com. Απο εκεί και πέρα ο καθένας ξέρει πως θα διαχειριστεί το χρήμα του και τις ανάγκες του.

Δημοσ.
Στις 27/11/2022 στις 1:28 ΜΜ, valadsk είπε

δικά σας τα χρήματα αλλά δίνετε 40 και 50 ευρώ για easybytez ετήσιο? το real-debrid το γνωρίζει κανείς? 4 ευρώ το μήνα και σου δίνει 100GB από eyazybytez κάθε μέρα κατέβασμα. 

μην σπαταλάτε τα λευτά σας σε easybytez έλεος.

Ήμουν χρόνια στο easybytez....  είδα το post σου και έπαθα πλάκα με το real-debrid!  Έχει και Pluggin για το download station του Synology... Ευχαριστώ!!!!! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, npapanik70 είπε

Ήμουν χρόνια στο easybytez....  είδα το post σου και έπαθα πλάκα με το real-debrid!  Έχει και Pluggin για το download station του Synology... Ευχαριστώ!!!!! 

Εγω παλι αναποδα..., ημουνα χρονια με διαφορους debrid..., στο τελος ξαναγυρισα στην easybytez και ησυχασα!  :P

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...