Tasos_Kaim Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, jmirko15 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Stuck pixel (κόκκινο): Καμένο pixel (γκρι-μαύρο): Δοκίμασα διάφορα tools μπας και "ξεκολλήσουν" κτλ (το κόκκινο κατά κύριο λόγο) αλλά τίπτα.. Thanks! Στο advanced panel exchange απο όσο ξέρω αφορά 6 bright subpixel ή 6 dark subpixel. Σε κάθε περίπτωση επικοινώνησε μαζί με το Dell Support μιας και βλέπω στο κόκκινο 3 τουλάχιστον bright, μήπως γίνει αντικατάσταση. 210 8129810 Dell Support (Δευ - Παρ 9:00 - 17:00) 1
jmirko15 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/12/2022 στις 2:16 ΜΜ, Tasos_Kaim είπε Στο advanced panel exchange απο όσο ξέρω αφορά 6 bright subpixel ή 6 dark subpixel. Σε κάθε περίπτωση επικοινώνησε μαζί με το Dell Support μιας και βλέπω στο κόκκινο 3 τουλάχιστον bright, μήπως γίνει αντικατάσταση. 210 8129810 Dell Support (Δευ - Παρ 9:00 - 17:00) Είχα επικοινωνήσει και μου είπαν @@. Γενικά, τραγικοί το λιγότερο. Στις 30/12/2022 στις 1:00 ΜΜ, umbrella co. είπε Οσον αφορα το κολλημενο pixel, μπορεις να δοκιμασεις ελαφρυ μασαζ (με πανακι) με σβηστη και κρυα την οθονη στο σημειο που βρισκεται το προβλημα. Ειχα το ιδιο θεμα παλια με μια οθονη LG και ησυχασε μετα το μασαζ. Κατα περιοδους μου το ξανακανε αλλα με ενα μασαζ διορθωνοταν. Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίπτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα