Προς το περιεχόμενο

Photos Mac

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Tasos19s,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/11/2022 στις 7:16 ΜΜ, Tasos19s είπε

Βρήκα το πρόβλημα τελικά 

Τα 2 αρχεία που μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν τα περνάει γιατί δεν θα παίζουν στο iPhone 

Τυχαία μόλις τα έβρισκε να τα αντιγράψει σταματούσε εκεί και έμεναν από έξω τα υπόλοιπα 

Εψαξα μέσα στα αρχεία του υπολογιστή να βρω τα δυο αυτά βίντεο, τα βρήκα με χίλια ζόρια, τα έσβησα 

Μετα έγινε κανονικά η αντιγραφή όλων των φωτογραφιών και βίντεο από την βιβλιοθήκη μου 

Από περιέργεια, τι τύπου αρχεία ήταν; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, M A T R I X είπε

Ήταν corrupted ή στο mac έπαιζαν κανονικά; 

Έπαιζαν στο Mac 

Απλά μου έβγαζε σφάλμα ότι δεν είναι συμβατά με το τηλέφωνο 

Το ένα όντως ήταν από κάμερα τραβηγμένο και το είχα περάσει μέσα στην βιβλιοθήκη 

Το άλλο ήταν από κινητό τραβηγμένο αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσε να το περάσει στο iPhone 

Μόλις τα έσβησα διορθώθηκε το πρόβλημα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tasos19s είπε

Έπαιζαν στο Mac 

Απλά μου έβγαζε σφάλμα ότι δεν είναι συμβατά με το τηλέφωνο 

Το ένα όντως ήταν από κάμερα τραβηγμένο και το είχα περάσει μέσα στην βιβλιοθήκη 

Το άλλο ήταν από κινητό τραβηγμένο αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσε να το περάσει στο iPhone 

Μόλις τα έσβησα διορθώθηκε το πρόβλημα 

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Όντως περίεργο..τουλάχιστον έλυσες το πρόβλημα σου οπότε όλα καλά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, M A T R I X είπε

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Όντως περίεργο..τουλάχιστον έλυσες το πρόβλημα σου οπότε όλα καλά

Απλά πρώτα εκλεισα τον συγχρονισμό των βίντεο γιατί πήγε το μυαλό μου σε αυτά τα δυο error

Ως δια μαγείας έγινε κανονικά ο συγχρονισμός όλων των φωτό 

Αρα λέω κάτι γίνεται με αυτά τα 2 βίντεο 

Εψαξα έψαξα τα βρήκα μέσα στον finder, τα έσβησα και μετά ξανά άνοιξα τον συγχρονισμό των βίντεο και έγινε η δουλειά μου όπως θα έπρεπε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...