andreaspA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, giokspy είπε Τωρα την εχει το all smart αλλα δεν το πολυεμπιστευομαι γιατι βλεπψ παρα πολλες αρνητικες στο sktoutz. Τι να εμπιστευτεις? το online shop της Shell ειναι.
giokspy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, andreaspA είπε Τι να εμπιστευτεις? το online shop της Shell ειναι. Προβληματίστηκα για τα σχόλια αλλά όλα σχεδόν αφορούν μηδενική ενημέρωση εξέλιξης παραγγελιας. Θα προτιμούσα βέβαια Κωτσο η Γερμανο αν συμβεί κάνα θέμα να μη τη στέλνω εγώ σto service της tcl μιας και είμαι Κρήτη
achilles_g_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, giokspy είπε Έχει μόνο τη 43αρα σε νορμάλ τιμη. Και την 50 σε εξωφρενική τιμη. Ο Κωτσόβολος είχε βάλει την 59αρα στο black Friday 450€ και την 55αρα 500€ αλλά με περιορισμένα κομμάτια. Αν δε τη βρω κάπου αλλού μέχρι την εποχή κενή βδομάδα θα την πάρω από all smart. Θα περισσεύει βέβαια λίγο η 55αρα αλλά έχει κάποια extra σε σχέση με την 50αρα;. Βλακεία που το σκεφτόμουν όταν είχε στην επιστροφή και ήθελα την 50αρα αφού η 55αρα έβγαινε και πιο φθηνά Από κάτι σχόλια που διάβασα η 50 αν και έχει hdmi 2.1 δεν υποστηρίζει 120 hz, κάτι που κάνει η 55. Γνώμη μου είναι να πας για 55 ανεξάρτητα από αυτό.
giokspy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Για κάτι λεπτά έγινε διαθέσιμη στο Γερμανό στα 499€ και πρόλαβα και έκανε την παραγγελία αντικαταβολή και μετά πάλι μη διαθέσιμη έβγαλε. Να δω αν θα έρθει η θα μου ακυρώσουν την παραγγελία. Εν το μεταξύ σήμερα μου ήρθε και από το eshop η P735 οπότε ελπίζω να τη κρατήσουν λιγο αν δεν ερθει από το Γερμανό να πάρω την P735.
bahamut zero Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 έκανα κι εγώ αγορά χθες από Γερμανό την 65ρα μιας και την έχουν στην πιο φθηνή τιμή της αγοράς. Με τρομάζουν βέβαια αυτά που διαβάζω για Γερμανό. Ελπίζω να μην παραλάβω από νέα χρονιά. Παράδοση έως 19-12 έλεγε το site τους.
giokspy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και μένα παράδοση 19-21/12 έλεγε αλλά ακόμα σε επεξεργασία είναι η παραγγελία. Αμφιβάλλω αν τη στείλουν τελικα μιας και δε βλέπω να υπερέχει φιαθεσιμοτητα Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από giokspy
bahamut zero Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, giokspy είπε Και μένα παράδοση 19-21/12 έλεγε αλλά ακόμα σε επεξεργασία είναι η παραγγελία. Αμφιβάλλω αν τη στείλουν τελικα μιας και δε βλέπω να υπερέχει φιαθεσιμοτητα μην το λες. την 65ρα που πηρα εγω ακομα διαθεσιμη τη βγαζει (σε χαμηλη διαθεσιμοτητα) αλλα εξακολουθω κι εγω να ειμαι "υπο επεξεργασια". μάλλον έχουν υεπρβολικα αργο συστημα στη διαχείριση παραγγελιών. πώς γίνεται μεγαλες αλυσίδες να δυσκολευονται σε θεματα που ακομα και το μικροτερο skroutzομάγαζο έχει λύσει, είναι πραγματικά απορίας άξιο. Εφόσον κάτι είναι διαθέσιμο, αποδοχή παραγγελίας μέσα σε 1-2 μέρες και φεύγει με μεταφορική την επόμενη. τι να πω.
giokspy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Στη δική μου περίπτωση είναι το τελευταίο καιρό μη διαθέσιμο. 2 φορές έχει ανοίξει για λίγο. Την προηγούμενη φορά δεν κατάφερα να ολοκληρώσω τη παραγγελία και εξαντληθηκε ενώ τώρα ολοκληρώθηκε. Να δουμε
giokspy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα την ,55αρα και ψάχνω τις ρυθμίσεις. Ξέρει κανείς πως ρυθμίζονται τα υβριδικά κανάλια? Δε βρίσκω πουθενά ρύθμιση για hbbtv και στα specs λέει ότι έχει αλλά μάλλον δεν εχει Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από giokspy
bahamut zero Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, giokspy είπε Μόλις παρέλαβα την ,55αρα και ψάχνω τις ρυθμίσεις. Ξέρει κανείς πως ρυθμίζονται τα υβριδικά κανάλια? Δε βρίσκω πουθενά ρύθμιση για hbbtv και στα specs λέει ότι έχει αλλά μάλλον δεν εχει είμαι εκτός πόλης για τις γιορτές και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά είμαι πολύ σιγουρος ότι είδα hbbtv στα settings. δοκίμασε settings - system και πήγαινε προς τα κάτω.
giokspy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bahamut zero είπε είμαι εκτός πόλης για τις γιορτές και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά είμαι πολύ σιγουρος ότι είδα hbbtv στα settings. δοκίμασε settings - system και πήγαινε προς τα κάτω. Το εψαχνά όλη μέρα αλλά δεν το βρήκα. Λογικά κάπου θα είν' εφόσον αναφέρεται στα settings. Ok το βρήκα. Ήταν τελικά στο σύστημα σχεδόν τέρμα κατω Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από giokspy 1
giokspy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος εχει καταφέρει να απενεργοποιήσει το hdr και το Dolby vision ας το αναφέρει. Έψαξα για ρυθμίσεις έστω σε picture η game mode αλλά δε βρήκα τίποτα Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από giokspy
andreaspA Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βρηκε κανεις πως δουλευει το PVR ? Θελω να δουλεψω το pause. Εβαλα ενα στικακι, το φορμαρισα, αλλα το Pause Δεν δουλευει. Καπου πρεπει να εχει επιλογη Tv Live Tv, αλλα δεν την βρισκω. Το παρακάτω δεν το βρίσκω. Live TV Pause (* Available according to the software version) Allows you to pause, fast forward and rewind live TV, so you don’t have to miss any part of your favourite programs. Before you use the function, connect a USB drive to the TV first. For the first time, you should complete the disk setup for the USB drive. Press on the remote control, select (Settings) > Channels & Inputs > Channels > Live TV Pause, then press OK to confirm. 1. Follow the directions on the screen to do the disk setup if you use Live TV Pause for the first time. 2. After the disk setup is done, Live TV Pause will start, and the Live TV Pause menu displays on the screen. 3. When the Live TV Pause menu disappears and only the timing of the Live TV Pause remains on the screen, you can press OK to call out the Live TV Pause menu and operate according to the on-screen prompt. 4. Press button to stop the Live TV Pause and exit. Notes: - This feature is available only for digital channels. - Before you plug the USB drive to TV, make sure you have backed up the data on the drive to avoid unforeseen malfunction and data loss. - We recommend that you use a USB drive with at least 1GB free space and a disk speed faster than 5.0MB/sec. - The bigger the USB drive free space Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από andreaspA
ipal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Στις 26/11/2022 στις 11:48 ΜΜ, drigianza είπε Είναι γρήγορη. Τα Android 11 και google πάνε πολύ καλά. Έχω κάνει σύγκριση με Philips για παράδειγμα και η αλλαγή από κανάλι σε κανάλι είναι εκνευριστικά αργή όπως επίσης και όταν την ανοίγεις. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά πιστεύω από την TCL στο μοντέλο αυτό. Έχει αρκετή μνήμη 11 γίγα επίσης. Εγώ την πήρα από Κωτσόβολο 499. Σαν σχέδιο είναι πολύ όμορφη χωρίς καθόλου μπεζελ και ο ήχος παρα πολύ καλός με τα ηχεία ONKYO που φοράει.Συνδέεται με τα πάντα χωρίς πρόβλημα και γενικα έχει τόσα πράγματα πάνω που μόνο σε τηλεόραση με διπλάσια τιμή θα τα βρεις. Τώρα σου ξαναλέω σε θέμα αντοχής δεν ξέρω. Εγώ από Sony έρχομαι και τουλάχιστον στα χρώματα διαφορά δεν βλέπω. Εκτός του ότι η Sony έγινε πολύ αργή μετά τα δυο χρόνια. Έβαλα λοιπόν όριο όχι πάνω από 500 ευρώ γιατί έτσι και αλλιώς αλλάζει η η τεχνολογια και είναι πεταμένα λεφτά 1 giga μνήμη: https://www.kitele.com/en/tv-tcl-55c635
andreaspA Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, ipal είπε 1 giga μνήμη: https://www.kitele.com/en/tv-tcl-55c635 πολυ χλωμο να ειναι αληθεια... ειναι ξεκαθαρα πιο γρηγορη απο το Xiaomi Mi box s που ειναι και καλη υλοποιηση. Με 1gb επρεπε να σερνεται. Καμια σχέση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα