Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 12 8/256gb 499€ & Xiaomi 12T Pro 12/256gb 699€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, t-shock είπε

Περιμενω πως και πως να το βάλει προσφορά και ο Γερμανός το 12Τ Pro. Μαζί με το 15% επιστροφή, θα είναι πολύ δυνατή πρόταση 

IMG_20221125_085816.jpg

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

12t pro η s22 ?

Εγώ το χτύπησα με επιστροφή κ τιμολόγιο κάτω από 500 νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο!

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, maotag είπε

Εγώ το χτύπησα με επιστροφή κ τιμολόγιο κάτω από 500 νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο!

Πόσο βγήκε ακριβώς;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την ανάρτηση μετά από κάνα χρόνο που το έψαχνα πήρα το 12 499 και περιμένω και το 15% από τη eurobank οπότε κοντά 425. Από αυτά τα μαγαζιά που λέτε προσπάθησα να πάρω με αντικαταβολή ή να πάω ο ίδιος και μου ζητάγανε όλοι προκαταβολή μέσω τραπέζης σου. Πυραμίδα το σύστημα οι πρώτοι κερδίζουν οι τελευταίοι είχαν και περισσότερο θα χάσει η εφορία το ΦΠΑ 24%. Και όταν θα γίνει το μπαμ με την εφορία όσοι έχουνε δώσει τις προκαταβολές θα της κλαίνε. Όλα πάνε πολύ ωραία με το κινητό δεν έχει πρόβλημα θέρμανσης και έχω και την πολύ ωραία ασύρματη φόρτιση xiaomi αυτοκινήτου. Αυτή κάνει θόρυβο γιατί έχει μέσα ανεμιστηράκι που δουλεύει συνέχεια αλλά δουλεύει απροβλημάτιστα ακόμα και το καλοκαίρι με ήλιο πάνω της. Και ο θόρυβος βέβαια είναι ανεπαισθητος μπροστά στο θόρυβο που έχεις μέσα στο αυτοκίνητο.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, maotag είπε

Υπολόγισε 699 αρχικη μείον 15% επιστροφή με eurobank κάρτα και φπα24% αν το κόψεις τιμολόγιο.

Η πιστωτικη Eurobank πρεπει να ειναι στο ονομα αυτου που κοβει τιμολογιο ε;
και πρεπει να ειναι ο συνδεδεμενος λογαρισμος ο δηλωμενος επαγγελματικος;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MasterX είπε

Η πιστωτικη Eurobank πρεπει να ειναι στο ονομα αυτου που κοβει τιμολογιο ε;
και πρεπει να ειναι ο συνδεδεμενος λογαρισμος ο δηλωμενος επαγγελματικος;

Ναι

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω ξαναγυρισα σε xiaomi με το 12t pro..περνοντας ρισκο κ μου αρεσε πολυ το συγκεκριμενο τηλ...ως 700 ε παλι αυτο θα επερνα..πολυ smooth.. 

Δημοσ.

Εφυγε τηλ παραγγελια για 12T Pro μπλε μεσω Xiaomi στο Golden Hall με απαλλαγη φπα 39Α.. 564€ περιπου +1ε αντικαταβολη για παραδοση σε καταστημα ACS (δωρεαν μεταφορικα)

1 ώρα πριν, daPro7 είπε

Παίδες αυτό η το S21 FE?

νομιζω πολυ καλυτερο το 12T Pro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...