daPro7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Xiaomi 12 8/256 η S21 Fe 6/128 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, alexmm είπε το σκεφτομαι για τη γυναικα, που θελει "μαζεμενη" στις διαστάσεις συσκευη, και ειναι λιγο μονοδρομος. θεωρειται αξιοπρεπης σε αυτο το μπατζετ? ακριβο κατα την γνωμη μου. 500 ευρω για ενα τηλεφωνο που με το ζορι βγαζει μερα. στο ιδιο μεγεθος πηρα αυτο και ειναι μια χαρα τηλεφωνο https://www.bestprice.gr/item/2157816491/google-pixel-6a-5g-128gb.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Επιβεβαιωνω οτι απο novamera δεν ειχα ποτε θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ακριβο κατα την γνωμη μου. 500 ευρω για ενα τηλεφωνο που με το ζορι βγαζει μερα. στο ιδιο μεγεθος πηρα αυτο και ειναι μια χαρα τηλεφωνο https://www.bestprice.gr/item/2157816491/google-pixel-6a-5g-128gb.html Αλλο τηλεφωνο αυτο, camera oriented. Παντως εδω γκρινιαζουν για το pixel 6a, εκτος απο καποια χαρακτηριστικα (οθονη 60hz, ελλειψη sd), κυριως για την ελλειψη 5G στην Ελλαδα και δευτερευοντως για την ελλειψη εγγυησης και νομιζω ελλειψη wifi calling. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Jumbi είπε Αλλο τηλεφωνο αυτο, camera oriented. Παντως εδω γκρινιαζουν για το pixel 6a, εκτος απο καποια χαρακτηριστικα (οθονη 60hz, ελλειψη sd), κυριως για την ελλειψη 5G στην Ελλαδα και δευτερευοντως για την ελλειψη εγγυησης και νομιζω ελλειψη wifi calling. αυτα εχω ακουσει κι εγω και με κανουν να δισταζω ρε γμτ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, kkatzos είπε Οι τραγικές αποτυχίες που λέγονται SD888 και SD 8 Gen 1 μόνο με τις μαύρες εποχές του SD810 μπορούν να συγκριθούν (για να μαθαίνουν και οι νεότεροι). Αυτό το μαγαζί είναι ύποπτο; Ειλικρινά ρωτώ. Έχει αγοράσει κανείς από εκεί να μας πει; 45 λεπτά πριν, t-shock είπε εγώ, 3 φορες τον τελευταιο χρονο και ηταν ολα αψογα Αν διαβάσετε τα σχόλια στο Google όλοι λένε ότι πουλάνε ίδια τιμή με ΦΠΑ και ίδια τιμή χωρίς ΦΠΑ... Όσοι προσπαθούν να αγοράσουν με το άρθρο 39Α αυτό γράφουν... Θέμα χρόνου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, kkatzos είπε Οι τραγικές αποτυχίες που λέγονται SD888 και SD 8 Gen 1 μόνο με τις μαύρες εποχές του SD810 μπορούν να συγκριθούν (για να μαθαίνουν και οι νεότεροι). Αυτό το μαγαζί είναι ύποπτο; Ειλικρινά ρωτώ. Έχει αγοράσει κανείς από εκεί να μας πει; Έχω αρκετούς μήνες το Mi11T Pro με τον Sd888 και το κινητό πετάει. Ούτε υπερθέρμανση ούτε πτώση απόδοσης. Το μαγαζί δεν είναι ύποπτο, πολύ αξιόπιστοι και εξυπηρετικοί έχω ψωνίσει από εκεί. 57 λεπτά πριν, kkatzos είπε 57 λεπτά πριν, kkatzos είπε 57 λεπτά πριν, kkatzos είπε 57 λεπτά πριν, kkatzos είπε Είχε κάποιο θέμα το ίντερνετ και μπήκε 5 φορές το σχόλιο μου. Συγνώμη. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από tiniakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Jumbi είπε Αλλο τηλεφωνο αυτο, camera oriented. Παντως εδω γκρινιαζουν για το pixel 6a, εκτος απο καποια χαρακτηριστικα (οθονη 60hz, ελλειψη sd), κυριως για την ελλειψη 5G στην Ελλαδα και δευτερευοντως για την ελλειψη εγγυησης και νομιζω ελλειψη wifi calling. κατανοητα. εμενα δεν με ενδιέφεραν αυτα να πω την αληθεια. οκ το 90hz το ηθελα αλλα δεν ειναι deal breaker. σε σχεση με το Χ μου αρεσει που δεν εχει edge οθονη και με την θηκη που εβαλα ειναι πληρως προστατευμενο, συν καποια ωραια features της google. μεχρι να με ενδιαφερει πραγματικα το 5g θα το εχω δωσει και το wifi calling πραγματικα δεν ξερω τι νοημα εχει με τα ελληνικα πακετα. τα λεπτα μου περισσευουν παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Ειχα μια σιγουρια εδω και εβδομαδες οτι το 12Τ Pro θα παιξει Black Friday με εκπτωση στα 700ε .. εκπτωση περιπου 22% (το απογευμα ειδα οτι το YOU το ειχε βαλει ηδη σε εκπτωση 699 και επειδη YOU και Xiaomi ειναι Infoquest καταλαβα οτι τελικα θα παιξει κανονικα η εκπτωση) πριν 3 χρονια ειχε γινει ακριβως το ιδιο.. περιμενα οτι το 9Τ Pro θα παιξει Black Friday με εκπτωση απο τα 500ε τοτε στα 400.. και ακριβως αυτο εγινε! το εχω 3 χρονια και ειμαι καταευχαριστημενος... Τωρα ειχα βαλει στο ματι το 12Τ Pro απο την αρχη και περιμενα την εκπτωση για να το παρω..Τα χαρακτηριστικα ειναι πολυ δυνατα.. και πιστευω μια σχετικα καλη καμερα που με ενδιαφερει. Θα το τσιμπησω αυριο απο MiStore.. (οταν ειχα παρει το 9Τ Pro πριν 3 χρονια απο Public εκανε 3 βδομαδες να μου το φερουν εδω επαρχια.. δεν ειχαν αρκετα κομματια και ισως ουτε η Infoquest) Κοτσος δεν βλεπω εκπτωση αλλα ισως βαλουν και αυτοι το πρωι γιατι η εκπτωσεις αυτες ειναι απο τον αντιπροσωπο.. 28 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε Αν διαβάσετε τα σχόλια στο Google όλοι λένε ότι πουλάνε ίδια τιμή με ΦΠΑ και ίδια τιμή χωρίς ΦΠΑ... Όσοι προσπαθούν να αγοράσουν με το άρθρο 39Α αυτό γράφουν... Θέμα χρόνου... Οντως το εχω τσεκαρει οτι πουλαει το ιδιο με και χωρις ΦΠΑ.. οποτε 39Α δε παιζει.. 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Οι τραγικές αποτυχίες που λέγονται SD888 και SD 8 Gen 1 μόνο με τις μαύρες εποχές του SD810 μπορούν να συγκριθούν (για να μαθαίνουν και οι νεότεροι). Αυτό το μαγαζί είναι ύποπτο; Ειλικρινά ρωτώ. Έχει αγοράσει κανείς από εκεί να μας πει; εχουν αγορασει 2 φιλοι απο εκει και ολα καλα.. αλλα 39Α δε παιζει.. 18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε κατανοητα. εμενα δεν με ενδιέφεραν αυτα να πω την αληθεια. οκ το 90hz το ηθελα αλλα δεν ειναι deal breaker. σε σχεση με το Χ μου αρεσει που δεν εχει edge οθονη και με την θηκη που εβαλα ειναι πληρως προστατευμενο, συν καποια ωραια features της google. μεχρι να με ενδιαφερει πραγματικα το 5g θα το εχω δωσει και το wifi calling πραγματικα δεν ξερω τι νοημα εχει με τα ελληνικα πακετα. τα λεπτα μου περισσευουν παντα. με το wifi calling μπορεις οταν εισαι σε wifi να εχεις το κινητο σε πτηση και με ανοιχτο το wifi να εχεις κανονικες κλησεις και ιντερνετ βεβαια.. δρομολογουνται οι κλησεις μεσω internet.. γλιτωνεις ακτινοβολια απο τη κινητη τηλεφωνια και εχεις χαμηλοτερη καταναλωση μπαταριας. για μενα σημαντικο.. το χρησιμοποιω χρονια και μεσα στο σπιτι μου το κινητο συνηθως ειναι σε πτηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Οι τραγικές αποτυχίες που λέγονται SD888 και SD 8 Gen 1 μόνο με τις μαύρες εποχές του SD810 μπορούν να συγκριθούν (για να μαθαίνουν και οι νεότεροι). Αυτό το μαγαζί είναι ύποπτο; Ειλικρινά ρωτώ. Έχει αγοράσει κανείς από εκεί να μας πει; Τον Απρίλιο αγόρασα απ το συγκεκριμένο κατάστημα το 11t pro 8 256 100€ φθηνότερα απ το αμέσως επόμενο καταστημα και μέχρι στιγμής είναι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, koyris είπε Τον Απρίλιο αγόρασα απ το συγκεκριμένο κατάστημα το 11t pro 8 256 100€ φθηνότερα απ το αμέσως επόμενο καταστημα και μέχρι στιγμής είναι μια χαρα Το θεμα ειναι τι γινεται οταν τους χρειαστεις.. Απλα τιποτα, απο αυτα που διαβαζω. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 μπηκε και ο Κοτσος στη προσφορα οπως αναμενοταν! 3 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Το θεμα ειναι τι γινεται οταν τους χρειαστεις.. Απλα τιποτα, απο αυτα που διαβαζω. παντως ειναι μικρες οι πιθανοτητες προβληματων σε Χαιομι για να λεμε την αληθεια.. απο μενα και ενα φιλο μου εχουν περασει καμια 100η κινητα που εχουμε παραγγειλει η σεταρει για συγγενεις και φιλους τα τελευταια χρονια..σχεδον κανενα προβλημα δε θυμαμαι να ειχε καποιος μεχρι σημερα Εννοειται σχεδον ολα απο Σκρουτζ/Βεστ.. Ρισκαρεις μεν αλλα πιστευω δνε ειναι μεγαλο το ρισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t-shock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Περιμενω πως και πως να το βάλει προσφορά και ο Γερμανός το 12Τ Pro. Μαζί με το 15% επιστροφή, θα είναι πολύ δυνατή πρόταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε κατανοητα. εμενα δεν με ενδιέφεραν αυτα να πω την αληθεια. οκ το 90hz το ηθελα αλλα δεν ειναι deal breaker. σε σχεση με το Χ μου αρεσει που δεν εχει edge οθονη και με την θηκη που εβαλα ειναι πληρως προστατευμενο, συν καποια ωραια features της google. μεχρι να με ενδιαφερει πραγματικα το 5g θα το εχω δωσει και το wifi calling πραγματικα δεν ξερω τι νοημα εχει με τα ελληνικα πακετα. τα λεπτα μου περισσευουν παντα. Σαφως και σε πολλους αρεσουν δικαια τα pixel για τις καμερες και το λογισμικο τους, οποτε ειναι σεβαστη προσωπικη επιλογη. Μια σημαντικη σημειωση ομως για το wifi calling: 1 ώρα πριν, MasterX είπε με το wifi calling μπορεις οταν εισαι σε wifi να εχεις το κινητο σε πτηση και με ανοιχτο το wifi να εχεις κανονικες κλησεις και ιντερνετ βεβαια.. δρομολογουνται οι κλησεις μεσω internet.. γλιτωνεις ακτινοβολια απο τη κινητη τηλεφωνια και εχεις χαμηλοτερη καταναλωση μπαταριας. για μενα σημαντικο.. το χρησιμοποιω χρονια και μεσα στο σπιτι μου το κινητο συνηθως ειναι σε πτηση Σωστα και ευχαριστουμε για την ενημερωση. Επιπλεον, το πιο σημαντικο χαρακτηριστικο με το wifi calling, ειναι να εχουν κλησεις εκει που δεν εχουν σημα κινητης. Σωτηριο σε πολυ κοσμο και 1ο κριτηριο επιλογης κινητου σε αυτες τις περιπτωσεις. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από Jumbi 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Jumbi είπε Σαφως και σε πολλους αρεσουν δικαια τα pixel για τις καμερες και το λογισμικο τους, οποτε ειναι σεβαστη προσωπικη επιλογη. Μια σημαντικη σημειωση ομως για το wifi calling: Σωστα και ευχαριστουμε για την ενημερωση. Επιπλεον, το πιο σημαντικο χαρακτηριστικο με το wifi calling, ειναι να εχουν κλησεις εκει που δεν εχουν σημα κινητης. Σωτηριο σε πολυ κοσμο και 1ο κριτηριο επιλογης κινητου σε αυτες τις περιπτωσεις. ναι ξεχασα να το αναφερω αυτο.. εχει σωσει κοσμο σε υπογεια η σε δυσκολα κτηρια η περιοχες με κακο σημα! απλα τονισα τα σημεια που με ενδιαφερουν εμενα. Βασικο ειναι ομως να εχεις συσκευη που υποστηριζεται απο τη υπηρεσια.. Οι γνωστες μαρκες/μοντελα οπως τα περισσοτερα Samsung/Xiaomi/iPhone υποστηριζονται.. πχ τα Pixel νομιζω οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα