Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 12 8/256gb 499€ & Xiaomi 12T Pro 12/256gb 699€

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αγόρασα το Xiaomi 12 - 8Gb - 256Gb από το netmobile.gr , 450 πριν το Black Friday . Το δουλεύω λίγο διάστημα αλλά θεωρώ πως είναι μια αξιόλογη μινιατούρα ναυαρχίδας 2022. Έχει μεγάλη δύναμη να σηκώσει το οτιδήποτε και εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει ζεσταθεί ακόμη. Πάντα όταν έχεις ναυαρχίδα στα 120hz οθόνη  με τόση δύναμη επεξεργαστή και τόσο μικρό βάρος και μέγεθος  υπάρχει θέμα με τις μπαταρίες . Η δικιά του μου βγάζει μια δική μου ημέρα , είναι 4500 χωρητικότητα και φορτίζει ταχύτατα στα 67W για να καταλάβετε σε κάτω από  40λεπτα είναι 100% από 0. Συνήθως το φορτίζω το πρωί πριν φύγω για δουλειά . Είχα και το Mi 9 και το Galaxy S7 με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πάντα υπάρχει και ο αντίλογος αλλά θα μιλάμε για κινητά που ζυγίζουν πάνω από 200 γραμμάρια και σχεδόν τα διπλά χρήματα . Νομίζω πως για 450 ευρώ αξίζει αν και συστήνω να περιμένετε από την άλλη εβδομάδα γιατί βγαίνει το Xiaomi 13 και πιθανόν να πέσει ακόμη παραπάνω η τιμή του 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν αγόρασα το xiaomi 12T pro στα 470    κ μετά από μια εβδομάδα έχω να πω ότι το τηλέφωνο πετάει.Η μπαταρία τελειώνει η μέρα κ έχει ένα 40% με λογική χρήση. Νομίζω ότι  για τα λεφτά του είναι ότι καλύτερο.

• Like 2

21 λεπτά πριν, maotag είπε

Λοιπόν αγόρασα το xiaomi 12T pro στα 470    κ μετά από μια εβδομάδα έχω να πω ότι το τηλέφωνο πετάει.Η μπαταρία τελειώνει η μέρα κ έχει ένα 40% με λογική χρήση. Νομίζω ότι  για τα λεφτά του είναι ότι καλύτερο.

Αυτό έχει SD 8+ Gen 1

To + Plus σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένο με 4nm TSMC. Καμία σχέση με τους καρβουνιάρηδες 888 και SD 8 Gen 1 που φτιάχνονται με 5nm Samsung λιθογραφία.

Και βέβαια βλέπεις τη διαφορά και σε απόδοση/throttling και σε θερμότητα και σε αυτονομία...

38 minutes ago, maotag said:

Τόσο χαμηλά από πού;;;

Στις 24/11/2022 στις 10:30 ΜΜ, PaNtErAz είπε

To Skroutz τελευταία έχει πετάξει έξω πολλούς "υπόπτους" θα το πω απλά και κάνει αρκετούς ελέγχους για να μην χάσει την φήμη του, ειδικά μετά τα κανόνια που σκάσαμε. Όλοι αυτοί βρήκαν καταφύγιο στο best price.

Τώρα αν κάποιος θέλει να πάρει κινητό και κοιτάει να "γλιτώσει" 10-20€ και να πάρει το ρίσκο ας πάρει από όπου θέλει.

Θεωρώ ότι για επίσημα κανάλια οι τιμές είναι σούπερ. Και δίνουν και 6 μήνες εγγύηση για σπάσιμο οθόνης κ 2 χρόνια εγγύηση και δόσεις με πιστωτική άτοκες και πολλά.αλλα..

Είναι απλά τα πράγματα το Skroutz παίρνει 9% προμύθεια για κάθε αγορά , το best price 10-30 λεπτά το click αυτομάτως στα 500 ευρώ μπορείς στο best price να το πουλήσει 45€ φθηνότερα για το ίδιο κέρδος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/12/2022 στις 7:30 ΜΜ, Jumbi είπε

Απο πουθενα, προφανως μπερδευεται με το σκετο 12, δεν υπηρξε προσφορα για το 12Τ στα 470 ευρω.

Ευτυχώς δεν μπερδεύομαι καθολου. Η τιμή προκύπτει από επιστροφή 15% με κάρτα eurobank με αγορά από τον Γερμανό που το είχε 699 bf κ επειδή έκοψα κ τιμολόγιο οπότε "γλιτώνω" το φπα24%.Κανε τις πράξεις.

Επεξ/σία από maotag
  • Like 1
  • Confused 2

3 ώρες πριν, maotag είπε

Ευτυχώς δεν μπερδεύομαι καθολου. Η τιμή προκύπτει από επιστροφή 15% με κάρτα eurobank με αγορά από τον Γερμανό που το είχε 699 bf κ επειδή έκοψα κ τιμολόγιο οπότε "γλιτώνω" το φπα24%.Κανε τις πράξεις.

Χαχααα, καλο 😝
Και ΄γω επαγγελματιας ειμαι, αλλα δεν καθομαι να μπερδευω τον κοσμακη στις προσφορες εδω.

Με αυτην την λογικη, ειναι ολες ακυρες οι τιμες που βλεπουμε στο νηματα εδω, πρεπει να βγαλουμε νεους τιτλους με τις  αποφορολογημενες τιμες. 

• Like 4

1 ώρα πριν, Jumbi είπε

Χαχααα, καλο 😝
Και ΄γω επαγγελματιας ειμαι, αλλα δεν καθομαι να μπερδευω τον κοσμακη στις προσφορες εδω.

Με αυτην την λογικη, ειναι ολες ακυρες οι τιμες που βλεπουμε στο νηματα εδω, πρεπει να βγαλουμε νεους τιτλους με τις  αποφορολογημενες τιμες. 

Μην μου πεις ότι πηγές να αγοράσεις το κινητό σε αυτή την τιμή κ δεν το βρήκες και το έχω τύψεις. Από την προηγούμενη σελίδα έγραψα ότι αγόρασα το κινητό σε αυτήν την τιμή με αυτόν τον τρόπο σε συνδυασμό με την προσφορά του Γερμανού.Τωρα πώς μπερδεύω το κοσμάκι δεν καταλαβαίνω ,εκτός αν είσαι αφελής.

On 24/11/2022 at 22:35, kkatzos said:

Οι τραγικές αποτυχίες που λέγονται SD888 και SD 8 Gen 1 μόνο με τις μαύρες εποχές του SD810 μπορούν να συγκριθούν (για να μαθαίνουν και οι νεότεροι).

1.jpg.5f91c65c1262b54d8f9fa520930d4681.jpg

Αυτό το μαγαζί είναι ύποπτο;

Ειλικρινά ρωτώ. Έχει αγοράσει κανείς από εκεί να μας πει;

Πανε κ ποιο παλιά, sd800 και overheating πανευκολα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...