9-11 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Από ότι βλέπω τα επί πληρωμή πακέτα της Proton καλύπτουν 10 συσκευές. Θα ενδιέφερε κάποια μέλη μια συνεταιρική αγορά; Η τιμή για συνδρομή 2½ ετών (30 months Proton VPN Plus | 24 months + 6 months FREE), είναι €119,76. Αν μαζευτούμε 10 νοματαίοι, €12 ανά χρήστη. Αυτό βέβαια προϋποθέτει πως οι συμμετέχοντες θα σεβαστούν τη συμφωνία. Αν αρχίσει καθένας να δίνει τα στοιχεία του σε συγγενείς & φίλους ή να κάνει login από desktop, laptop και smartphone ταυτόχρονα ενώ του αναλογεί ΜΙΑ συσκευή, το εγχείρημα θα καταρρεύσει... Τέλος πάντων, εγώ έριξα την ιδέα. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Υποθέτω πως η προσφορά λήγει με το τέλος της Cyber Monday, δηλαδή τα ξημερώματα της Τρίτης, 29/11. Προλαβαίνουμε. Αλλά και να μην προλάβουμε, δεν τρέχει και τίποτα. Το μισό forum (που λέει ο λόγος) έχει πάρει NordVPN & Surfshark σχεδόν τσάμπα με cashback.
9-11 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς. Μπα, 2 είμαστε προς το παρόν και αναζητούμε άλλους 8 να συμπληρωθεί το καρέ.
9-11 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Με αυτούς τους ρυθμούς δεν βλέπω να συμπληρώνεται ο απαραίτητος αριθμός εγκαίρως.
andreas1gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, 9-11 είπε Με αυτούς τους ρυθμούς δεν βλέπω να συμπληρώνεται ο απαραίτητος αριθμός εγκαίρως. Ξεκινήστε εσείς οι 3 και στον δρόμο βρίσκετε τους άλλους 7…
9-11 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δεν γίνεται έτσι δουλειά Ανδρέα. Αν ήταν ήταν 7 αυτοί που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και ψάχναμε 3, βεβαίως. Και να μην τους βρίσκαμε, το κόστος που θα αναλογούσε σε κάθε έναν θα παρέμενε μικρό.
satsok2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Το αγόρασε κανείς; Εμπειρίες; Έχει Νορβηγία από servers;
nikx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Το έχω σε android box ,από δωρεάν έχει τρεις χώρες US, Japan και Ολλανδία νομίζω. Όταν το χρειάζομαι μια χαρά κάνει δουλίτσα και χωρίς συνδρομή. 1
perpetas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Έχω unlimited σε Proton. Δουλεύει όπως πρέπει. Έχει και Νορβηγία, αρκετούς servers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα