Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπαίνοντας σήμερα στο λογαριασμό μου, βρήκα αυτά  να ανησυχώ, εγώ πάντως καλου κακου άλλαξα και κωδικό, έχει γίνει προσπάθεια από διαφορες χώρες, όπως Βραζιλία αργεντινή Βιετνάμ ινίδια καμποζη ινδονήσια κ.α, αυτό με το κοκκινο βελακι ειμαι εγω

Screenshot_164.png

Screenshot_165.png

Δημοσ.

το οτι έβαλαν λάθος κωδικό να μη σε ανησυχει. βλέπω έχεις προσθέσει και το κινητό σου ως 2FA. μια χαρά είσαι. θα συνεχίσεις να βλέπεις προσπάθειες μιας και διέρρευσε η διεύθυνσή σου και απλά προσπαθούν.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, markon said:

και τι γίνετε σε περίπτωση που κάποιος καταφέρει να συνδεθεί στο λογαριασμο μου

εάν έχεις βάλει ισχυρό κωδικό με συνδυασμό γράμματα νούμερα σύμβολα δε θα καταφέρει να το σπάσει.

Δημοσ.

Για αρχή πήγαινε εδώ, βάλε το email σου και δες αν ήταν σε καμιά λίστα με mails που διέρρευσαν. Αν επιστρέψει αποτελέσματα, θα ξέρεις από που σου ήρθε. Μπορεί να είχες χρησιμοποιήσει το mail αυτό σε κάποιο site που την έφαγε και να προσπαθούν να μπουν με τον ίδιο κωδικό (ή παραλλαγές αυτού) και στο mail σου, μιας και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που χρησιμοποιούν ίδιους κωδικούς για τα πάντα.

Όπως σου είπαν, με ένα καλό κωδικό και 2FA είσαι παραπάνω από οκ. Δεν υπάρχει πραγματικός λόγος ανησυχίας.

Δημοσ.

μήπως μπαίνεις από κινητό; κάποιες φορές οι Browser, πχ Opera, αλλάζουν ip χώρας και σε μπερδεύει νομίζοντας πως μπαίνουν άλλοι ενώ είσαι εσύ

και λόγω αυτού λαμβάνεις λάθος προειδοποίηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...