SabotazNic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Ψαχνω καποια tv για το σαλονι των γονιων. Βλεπω οι 43αρες εχουν μικρη διαφορα απο τις 50αρες, οποτε παμε για 50. Βλεπω και απο Γερμανο λογω επιστροφης. https://www.germanos.gr/product/televisions/top-technologies/android-tv’s/panasonic-tx-50lx650e-50-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20419010&fname=&fvalue= https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/44-54/samsung-ue50au7172-50-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20403224&fname=&fvalue= Βλεπω αυτες τις 2. Θελω netflix, disney, youtube, ευκολο μενου. F&U απο την αδερφη μου δεν εχω μεινει και πληρως ευχαριστημενος απο μαυρα (οκ ισως λαχειο να ειναι εδω απο bleed κτλ), αλλα και απο καθυστερηση στην αλλαγη καναλιων. Βεβαια, αυτη εχει f&u χωρις android (με ενα δικο τους χαζο os). Ειναι οι πιο φθηνες στον Γερμανο, αλλα εμμεσα τοσο βγαινουν σχεδον και οι αλλες (+20-30)
alexzorb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Καλύτερα να αποφύγεις F&U. Και η Samsung και η Panasonic είναι VA edge led άρα η γενική ποιότητα εικόνας θα είναι κοντά. Η Panasonic έχει έξτρα auto low latency mode αλλά νομίζω οι γονείς σου δεν είναι gamers άρα το ξεχνάμε. Η βασική διαφορά είναι το λειτουργικό. H Samsung έχει Tizen το δικό της σχετικά απλό έχει όλες τις streaming εφαρμογές. H Panasonic έχει android ελάχιστα πιο δύσκολο αλλά με περισότερες δύνατοτητες. Το αρνητικό του android είναι ότι επιδή η τηλεόραση είναι budget δεν ξέρω πόσο γρήγορο μπορει να παραμήνει σε βάθος πενταετίας. Επίσης σημαντικό για τους γονείς είναι και το τηλεκοντρολ. Samsung χωρίς νουμερα με κουμπία για Netflix Amazon. Panasonic πιο κλασικό με κουμπία Netflix Amazon YouTube, στο skroutz έχει εικόνες να δεις. 1
SabotazNic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 @alexzorb για την Samsung ξέρω για τις εφαρμογές. Την έχω και εγώ με αυτές τις εφαρμογές που θα χρειαστούν και για αυτό είναι μέσα στις προτιμήσεις. Η Samsung δεν έχει ir δέκτη? Νομίζω σε κάποιες μπορούσες να πάρεις χώρια το κανονικό τηλεκοντρόλ. Βέβαια, νομίζω δεν αξίζει για 50 ευρώ πάνω. Κάτι άσχετο-σχετικό, teletext μπαίνει στην Panasonic. Βλέπεις, ένας από τους 2 παίζει κινο που και που 😂
alexzorb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Στις 25/11/2022 στις 3:10 ΜΜ, SabotazNic είπε @alexzorb για την Samsung ξέρω για τις εφαρμογές. Την έχω και εγώ με αυτές τις εφαρμογές που θα χρειαστούν και για αυτό είναι μέσα στις προτιμήσεις. Η Samsung δεν έχει ir δέκτη? Νομίζω σε κάποιες μπορούσες να πάρεις χώρια το κανονικό τηλεκοντρόλ. Βέβαια, νομίζω δεν αξίζει για 50 ευρώ πάνω. Κάτι άσχετο-σχετικό, teletext μπαίνει στην Panasonic. Βλέπεις, ένας από τους 2 παίζει κινο που και που 😂 H samsung κατά 99% έχει γιατί για να μπέις στο service menu χρειάζεται το κανονικό τηλεκοντρολ. Επίσεις μπορεις να τους πάρεις ένα ιμιτασιόν με κουμπία να μην πλήρώσεις την τιμή του original. Teletext δεν ξέρω αν υποστιρίζει άλλα σαν android Tv όλο και κάποιοα εφαρμογή με live κληρώσεις κινο θα βρεις. Αν δεν την έχει το tv store μπορεις να κάνεις sideload
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα