john_dr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η ταινία πιστεύω είναι μια από τις πιο ωμές αναπαραστάσεις ενός πολέμου και πιστεύω ότι έτσι θα έπρεπε να είναι όλες οι ταινίες για τον πόλεμο. Όχι ηρωικές βλακείες, με τους φαντάρους να βγαίνουν χαμογελώντας από τα χαρακώματα και να πεθαίνουν χωρίς να είναι ορατή ούτε καν μια σταγόνα αίματος, όπως στις παλιές ταινίες. Να βγαίνουν από τα χαρακώματα τρομοκρατημένοι από την σιγουριά ότι θα πεθάνουν και να γίνονται κομμάτια κρέατος από τα πυρά του αντιπάλου. Οι πολεμικές ταινίες πρέπει να είναι ταινίες ΤΡΟΜΟΥ και αυτή εδώ είναι μια τέτοια ταινία. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από john_dr 10
Lanike71 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δεν την είδα την ταινία, αλλά είμαι λάτρης του είδους. Προσωπικά, θεωρώ την ταινία "Red thin line" την καλύτερη πολεμική (με αντιπολεμικά μηνύματα) ταινία, που δείχνει έντονα συναισθήματα.
Shinji ikari Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μια βλακια ειναι και μιση, ουτε στο δαχτυλακι του All Quiet on the Western Front (1979) δεν φτανει. Ολοι οι διαλογοι εχουν αφαιρεθει, ολες οι σημαντικες σκηνες, ολο το νοημα, ενα αψυχο gore fest. Το Come and See (1985) συστηνω για οποιον θελει να νοιωσει τον πραγματικο τρομο.
manolis940 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Στις 18/2/2023 στις 9:24 ΜΜ, Shinji ikari είπε Μια βλακια ειναι και μιση, ουτε στο δαχτυλακι του All Quiet on the Western Front (1979) δεν φτανει. Ολοι οι διαλογοι εχουν αφαιρεθει, ολες οι σημαντικες σκηνες, ολο το νοημα, ενα αψυχο gore fest. Το Come and See (1985) συστηνω για οποιον θελει να νοιωσει τον πραγματικο τρομο. Δεν έχω δει την έκδοση του 1979, αλλά μου άρεσε που σχεδόν τα πάντα στα έλεγε μέσα απ' την εικόνα.
star12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Κέρδισε στα Baftas καλύτερη ταινία Λέτε να κάνει έκπληξη στα όσκαρ?
Shinji ikari Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, manolis940 είπε Δεν έχω δει την έκδοση του 1979, αλλά μου άρεσε που σχεδόν τα πάντα στα έλεγε μέσα απ' την εικόνα. Ε, δες το και πες μου αν εχω αδικο. 6 ώρες πριν, star12 είπε Κέρδισε στα Baftas καλύτερη ταινία Λέτε να κάνει έκπληξη στα όσκαρ? Τα βραβεια τα παιρνουν οποιοι εχουν τις διασυνδεσεις, ηταν απο παντα γνωστο.
Witcher1st Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 All Quiet on the Western Front (1930) - IMDb Αυτο τι ειναι; Εχει τρελη βαθμολογια. 1
Arkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Witcher1st είπε All Quiet on the Western Front (1930) - IMDb Αυτο τι ειναι; Εχει τρελη βαθμολογια. Αυτό είναι το πρώτο το αυθεντικό. Πρέπει να είναι το δεύτερο remake αυτό του 2022 όχι το πρώτο. 1
Millennium Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Witcher1st είπε All Quiet on the Western Front (1930) - IMDb Αυτο τι ειναι; Εχει τρελη βαθμολογια. Ότι είπε ο Arkin... Κλασικό έργο , κορυφαίο για την εποχή του.
Hik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι όντως το πρώτο το αυθεντικό, και το ενδιαφέρον είναι ότι α) έχει cast που συμμετείχε στον Α' παγκόσμιο πόλεμο και β) είναι γυρισμένο πριν το Β΄ παγκόσμιο, σαν να είναι μια προφητεία του τι έρχεται από την ολική ήττα των Γερμανών. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από Hik 2
Millennium Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 https://flix.gr/cinema/oyden-neotero-apo-dytiko-metopo.html
manolis940 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Millennium είπε https://flix.gr/cinema/oyden-neotero-apo-dytiko-metopo.html Η εισαγωγή του άρθρου μοιάζει μεγαλύτερη και χαοτικότερη από αυτή της ταινίας
nikotsal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Την είδα χθες το βράδυ, πραγματικά πολύ καλή, ίσως η καλύτερη του Netflix. Βέβαια αμέσως μετά που κοιμήθηκα, δεν είχα και τον πιο ήρεμο ύπνο 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα