Προς το περιεχόμενο

Αποτροπη σκύλου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά επειδή δε ξέρω του γείτονα τα σκυλιά αν και τον μίλησα έρχονται και κατου ρανε και χρήζουν μπροστα στην είσοδο.

άκουσα ξύδι δεν με νοιάζονται τα λεφτά ούτε τπτ έχετε καπου υγρό να μην τα κάνει να φεύγουν δλδ χωρίς να είναι σε κίνδυνο τα σκυλιά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boy100 είπε

παιδιά επειδή δε ξέρω του γείτονα τα σκυλιά αν και τον μίλησα έρχονται και κατου ρανε και χρήζουν μπροστα στην είσοδο.

άκουσα ξύδι δεν με νοιάζονται τα λεφτά ούτε τπτ έχετε καπου υγρό να μην τα κάνει να φεύγουν δλδ χωρίς να είναι σε κίνδυνο τα σκυλιά.

Να τα μαζέψεις και να του τα βάλεις μπροστά στην πόρτα του 😎 αφού τον προειδοποιήσεις πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, coffeex είπε

Να τα μαζέψεις και να του τα βάλεις μπροστά στην πόρτα του 😎 αφού τον προειδοποιήσεις πρώτα.

Στην πόρτα του κατουράνε των αλλωνών. :P 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, motoboots είπε

Στην πόρτα του κατουράνε των αλλωνών. :P 

Εγώ αυτό έκανα σε έναν φίλο γείτονα, πήγαινε ο σκύλος του στο δέντρο που έχω έξω από το σπίτι και αυτός δεν τα μάζευε του λέω δεν είναι κατάσταση αυτή και λέει οκ θα τα μαζεύω πράγμα που δεν έκανε... οπότε μάζεμα και έξω από την πόρτα του και το πρόβλημα λύθηκε. 

• Like 1
Δημοσ.

Άν βάζει ο ίδιος σκόπιμα τον σκύλο του να τα κάνει μπροστά στην πόρτα σου και το ομολόγησε πέτα του και εσύ σκουπίδια μπροστά στην δική του μέχρι να σας λύσει την διαφορά η αστυνομία.

Δημοσ.

Τελικά παιδιά ντυθηκα σκύλος.

Αρσενικό.

Αυτο ήταν το έλυσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...