JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, BadIronTree είπε 7-9 χρόνια είναι πολλά για μια γενιά κονσόλας εάν σας δώσω 9 ετών κινητό να δουλέψετε θα μου το πετάξετε στο κεφάλι Δεδομένου του ότι δε βγαίνει κάτι κλασσικό, πέρα από κάνα ποδοσφαιράκι πια, όχι για άλλο λόγο. Εκτός αν χαλάνε κιόλας οι κονσόλες σήμερα, καθώς είμαι PCάκιας και τις έχω αφήσει πολλά έτη πίσω. Το PSX μου θα μας θάψει όλους, μαζί και τα gamepad του, και άνετα παίζω όταν το βλέπω στο εξοχικό CTR / Future Cop / Fifa / MoH / Army Men 3D / NFS 3 / Tekken 3 / Bloody Roar 2 κ.α. τα οποία δεν είναι ζήτημα νοσταλγίας όταν φίλοι μου δε τα γνωρίζουν, κάθονται να τα γνωρίσουν, και ξεχνάνε 3 ώρες απ' τη ζωή τους χωρίς να το καταλάβουν. 1
trelos_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Πολύ ανάποδο ρε φίλε μου γιατί δεν ασχολούνται πρώτα με το PlayStation 5 Pro πότε θα βγει και τι θα είναι και φτάσαμε σε ανακοινώσεις για το 6 Ανούσιο
G1antTzo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 εγώ πάντως μέχρι το 2030 με το ps5 θα παίζω. τι στο καλό σε τι γραφικά θα παίζουμε μέχρι τότε; τόσο διαφορά θα έχει το 8κ?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tsibosp είπε Βεβαια αυτο που λες και το εχω δει αρκετες φορες γραμμενο δεν εχει κανενα νοημα. H Insomniac, η Naughty Dog, η Santa Monica, ακομη και πριν την εξαγορα τους απο την Sony εβγαζαν ουσιαστικα αποκλειστικα τιτλους για την Sony. Δεν ειχαν καποιο τεραστιο franchise και στην συνεχεια εγινε η εξαγορα τους. Εγινε πρωτα η εξαγορα και στην ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανεπτυξαν τα βαρια χαρτια και τους εμαθε ολη η πλαση με πορους της Sony. Στην περιπτωση που εχουμε εδω , εχουμε ηδη τιτλους κολοσσούς που εχουν ηδη σημαντικο μεριδιο στην αγορα και στην συνεχεια παει να γινει εξαγορα τους. Ειναι 2 εντελως διαφορετικα πραγματα. Γιαυτο και υπαρχουν οι ρυθμιστικες αρχες και οι επιτροπες ανταγωνισμου. Αυτο που λετε ειναι τοσο χαζο οσο σαν να λετε οτι ας κανει το ιδιο και στην Nintendo που εχει το Mario αποκλειστικο και δεν τον δινει πουθενα παρα μονο στις κονσολες της. Ειναι εντελως ατοπο. για αρχή δεν είναι ωραίο να λες τον άλλο χαζό , δεύτερον να σου θυμίσω παλιές καταστάσεις τύπου Vivendi ή EA που είχαν εξαγοράσει ότι κινείται , δεν έγινε και κάτι από τι βλέπεις , τρίτον η ms σου λέει ότι αφού το θέμα σου είναι το call of duty στο δινω για για άλλα δέκα χρόνια στο ps , σε δέκα χρόνια μπορεί να μη πουλάει πολύ το παιχνίδι ποτέ δε ξέρεις , τεταρτον να σε ρωτήσω μιας και οι Άγγλοι και λοιποί ενδιαφέρονται για τον ανταγωνισμό γιατί δεν ασχολούνται με το γιατί όχι η square δεν βγάζει τα καινούργια FF στο Xbox ? και το ίδιο ισχύει για πόλους Γιαπωνέζους developers , ναι δεν είναι τα ίδια μεγέθη αλλά για μένα πχ και για αρκετά εκατομμύρια potential buyers είναι λόγος μη αγοράς του Xbox . Αληθεια το ότι το φιφα πχ στη κανονική του έκδοση που δεν βγαίνει στο σουιτς πόσες potential πωλήσεις έχει κόψει από τη νιτεντο . είναι θύμα ολιγοπολιου η νιτεντο ? είδες να ασχολείτε κανείς ? Πέμπτον , πιστευεις ότι η σονυ δεν θα έκανε το ίδιο ? η να στο πω αλλιώς και η σονυ το ίδιο κάνει απλά εξαγοράζει ότι αντέχει το πορτοφόλι της , δηλαδή, αυτό, δεν είναι μονοπολιακη πρακτική/νοοτροπία ?από τη στιγμή που μπαίνεις σε αυτή τη λογική μειώνεις τη πίτα και δημιουργείς ολιγοπώλια. ΟΛΕΣ οι μεγάλες εταιρίες το ίδιο κάνουν και πρακτικά αυτό καθορίζει την υπόσταση τους . Συμπερασματικα να σου πω ότι όλα αυτά τα καραγκιοζιλικια της σονυ των Άγγλων , της ευρωπαϊκής επιτροπής κλπ είναι τυπικα παραδείγματα δυτικοευρωπαϊκής προτεσταντικής ψευτοηθικης , εμποτισμενης με δώσεις μοντέρνου, ντεμεκ ,νεογιαπικου/ νεολεφτ political correctness . Από πίσω φυσικά υπάρχουν ονειρα και επιδιώξεις για κονομα και ταρίφες και ο κύκλος ολοκληρώνεται . Οπότε τόσο εγώ όσο και άλλοι '' χαζοί '' εδώ μέσα καλά κάνουμε και διακωμωδουμε .
JustIvan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 "Σύμφωνα με το έγγραφο, η Sony ενδέχεται να ανακοινώσει την επόμενη γενιά του PlayStation μέσα στο 2027. Αυτό σημαίνει ότι ο κύκλος ζωής του PlayStation 5 προορίζεται να είναι μικρότερος από αυτόν του προκατόχου του, PlayStation 4." Μάλλον για λάθος πρόκειται καθώς από το 2020 έως το 2027(ps5) είναι εφτά χρόνια όπως εφτά χρόνια είναι και από το 2013 έως το 2020(ps4). Από το PS3(2006-2013) μέχρι και το PS6 όπως φαίνεται η Sony κάθε 7 χρόνια κυκλοφορεί και νέα κονσόλα.
ktm13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μαλλον το ανακοινωσαν απο τωρα για να αρχισουμε να μαζευουμε λεφτα...
neo80 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 περιμένουμε με αγωνία και το jailbreak για ps6 😂😆🤣
Chocobo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, G1antTzo είπε εγώ πάντως μέχρι το 2030 με το ps5 θα παίζω. τι στο καλό σε τι γραφικά θα παίζουμε μέχρι τότε; τόσο διαφορά θα έχει το 8κ? Λογικά θα έχουν καταφέρει το 4κ 60.
nikosjc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Το ότι το άρθρο έχει clickbait τίτλο οκ. Το ότι ο τίτλος έχει ελάχιστη σχέση με το άρθρο, που περιέχει μια αρκετά σημαντικότερη είδηση, άντε οκ. Το ότι 4 σελίδες σχόλια τώρα όλοι -σχεδόν- ασχολούνται με τον τίτλο και όχι με το άρθρο, είναι η απόδειξη ότι οι clickbait τίτλοι πιάνουν! Μη διαμαρτυρόμαστε λοιπόν που έχουμε γεμίσει άκυρους πιασάρικους τίτλους! Στα του άρθρου, θεωρώ πολύ άκυρο να διαμαρτύρεται η Sony για μονοπώλια! Τόσα χρόνια πάνω στα δικά της μονοπώλια στηρίχτηκε. Το ότι τα ανέπτυξε η ίδια ή τα αγόρασε δεν έχει σημασία, επένδυση η μια επένδυση και η άλλη. Μάλιστα όταν αγοράζεις κάτι έτοιμο πληρώνεις και την ανάπτυξη και το hype του προϊόντος οπότε είναι και ακριβότερο. Φυσικά υπάρχουν και οι νόμοι περί μονοπωλίου και αθέμιτου ανταγωνισμού που τα ξέρουν καλύτερα από εμάς υποθέτω... 1 1
klaftop Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Το 2027 οπου να ειναι δηλαδη. Μεχρι τοτε θα έχουμε Nvidia 9080ti και θα παραπονιομαστε οτι ειναι αργη
Helionar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 εδώ βυζιά δεν έχουμε, τα σουτιέν μας λείψανε
michael92 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, SkaL- είπε Φίλε πήδηξες μια γενιά ! Άσχετο με το ποστ σου αλλά με τα λεγόμενα των άλλων παιδιών, τα πράγματα στο gaming δεν πάνε τόσο γρήγορα τα τελευταία 16 χρόνια, οκ στο ps3 - xbox360 ειχαμε μεγάλο άλμα στην ποιότητα των γραφικών σε σχέση με τις παλιότερες γενιές αλλά δεν συνεχίστηκε. Ο Ρυθμός βελτίωσης είναι πολύ μικρός για παράδειγμα the last of us είτε το παίξω σε ps3 είτε σε ps5 δεν θα πω, πωω τι χάλια είναι στο ps3 και δεν βλέπεται μια χαρά είναι ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα ή μη πω για το crysis 3 στο xbox 360 που είναι πολύ ανώτερο από πολλούς τίτλους του ps4/xbox one. Δεν λέω πως οι σημερινές γενιές δεν έχουν καλύτερα γραφικά αλλά νομίζω περνούμε πολύ λίγα σε σχέση με την ταχύτητα που περνάμε στο παρελθόν για όσους έζησαν το gaming από το 1990 για παράδειγμα εως σήμερα, τότε είχαμε άλματα ανά 3 χρόνια. Όσο για το παράδειγμα που είπε κάποιος άλλος για το κινητό τηλέφωνο 9 χρόνων δυστυχώς δεν ισχύει γιατί με hardware 9 χρόνων παίζεις τα πάντα και στο σήμερα με κάποιες περικοπές, δυστυχώς γιατί τα πράγματα πάνε πολύ αργά. Ακριβώς. 17 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Αυτο συμβαίνει γιατι οσο πιο πολυ πλησιαζουμε τον ρεαλισμο, τοσο πιο δυσκολο θα ειναι να εχεις μεγαλυτερο αλμα στα γραφικα.. Ενω παλιοτερα επαιζες με στηθος ξιφος🤣 λαρα κροφτ κτλ αρα υπηρχε τεραστιο περιθωριο βελτιωσης... Το RT η nvidia γι αυτο το βγαλε... Γιατι επρεπε να δειξει κατι για να τραβηξει πελατακια μιας και τα γραφικα ειναι ηδη σε υψηλα επιπεδα και πλεον με το σταγονομετρο παιρνουν βελτιωση.. Δεν έχει να κάνει με τα diminishing returns. Όσον αφορά την υπολογιστική ισχύ: PS1 -> PS2 -> ~100x PS2 -> PS3 -> ~40x PS3 -> PS4 -> ~7.5x PS4-> PS5 -> ~5.5x Η διαφορά μεταξύ PS3 και PS5 είναι παρόμοια με αυτή μεταξύ PS2 και PS3. Το θέμα είναι πως το PS3 βγήκε 6.5 χρόνια μετά το PS2 ενώ το PS5 14 χρόνια μετά το PS3! 1
TaxiarhisGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, trelos_ είπε Πολύ ανάποδο ρε φίλε μου γιατί δεν ασχολούνται πρώτα με το PlayStation 5 Pro πότε θα βγει και τι θα είναι και φτάσαμε σε ανακοινώσεις για το 6 Ανούσιο Καθε 7 χρόνια βγαινει νεα γενια playstation. Slim και pro βγαινουν παντα 3 χρονια μετα την κυκλοφορια της κανονικης κονσολας, οποτε περιμενουμε PS5 Slim το 2023. Δεν καταλαβαινω που μπερδευεστε συνεχεια.
EzioMorte Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατσε Sony, χαλαρωσε, ακομα δεν κυκλοφορει κανονικα το 5 και πηγες στο 6; Κατσε πρωτα να εχεις κανονικη διαθεσιμοτητα σε τιμη κατω των 750 ευρω και βλεπουμε. 5 μηνες περιμεναμε, απο day 1, το πηραμε Πασχα. Και για να πω την αληθεια, δεν το πολυλειτουργω, τα καθαρα next-gen ειναι απειροελαχιστα, το εχω κανενα 6μηνο κλειστο μετα τα Elden και Horizon 2 (δεν πηρα ακομα GoW). Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από EzioMorte
mixalis_1977 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Νομίζω ότι η επόμενη γενιά κονσολες , δε θα είναι εγκατεστημένες στο σπίτι μας. Με ταχύτητες πανω από 1Gbps το 2027 το λογικότερο θα είναι το gaming να γίνεται μέσω cloud . οπότε το κόστος απόκτησης νέου harware και ετήσιας συνδρομης , θα αντικατασταθεί κατά τη γνώμη μου από μια συνδρομητική υπηρεσία με μηνιαία χρέωση. έτσι δε θα υπάρξουν ξανα τα limitations του hadware που αντιμετωπίζουμε σημερα. είναι 2 χρόνια μετα την κυκλοφορία του ps5 και ακόμα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα να καλύψει τη ζήτηση. σίγουρα ο covid παίζει ρόλο . αλλά με το gaming μεσω cloud δε θα ξαναυπάρξει τετοιο θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα