Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dominusike είπε

καλησπερα δεν ειχα δει την απαντηση ωσ τωρα. καλη χρονια αρχικα και να εξηγησω. εστω οτι ο Χ εχει μια καρτα payzy που δινει 1% επιστροφη σ ολες τις αγορες λογω promo. ο Χ λοιπον φορτιζει με 500 ευρω τη payzy του απο την Ψ καρτα του η με εμβασμα. η επομενη κινηση ειναι ξαναφορτιζει την καρτα του payzy 500 ευρω αλλα αυτη την φορά χρησιμοποιεί τον αριθμο της ιδιας της καρτας του. κοινως τη φορτιζει με τον εαυτο της. οποτε Ο Χ ξοδευει 500 και παιρνει δωρο 5 ευρω απο την payzy. τωρα το μονο που εχει να κανει ειναι να το κανει αυτο 500 φορες ωστε να φτασει το μεγιστο 2500 επιστροφη το μηνα και ο Χ εβγαλε μηνιατικο καλο ξεκινώντας με 500 ευρώ κεφαλαιο

https://www.payzy.gr/oroi-payzy-cashback

Αναφορά σε κείμενο

Δεν συλλέγονται Πόντοι από τις ακόλουθες Συναλλαγές: αναλήψεις μετρητών οποιασδήποτε μορφής, φόρτιση κάρτας πληρωμών, χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης της COSMOTE Payments ή άλλων Ιδρυμάτων (Τραπεζών, Πληρωμών, Ηλεκτρονικού Χρήματος, κ.λπ.), εκτέλεση πληρωμής προς Λογαριασμό Πληρωμών που τηρείται στην COSMOTE Payments ή σε άλλο Ίδρυμα, εξόφληση υπολοίπου ή μέρους υπολοίπου της κάρτας άλλου Ιδρύματος, μεταφορές χρημάτων (εισερχόμενα και εξερχόμενα κεφάλαια), εξόφληση δόσεων δανείων, συναλλαγές για αγορά κρυπτονομισμάτων, συναλλαγές τυχερών παιγνίων ή στοιχημάτων, συναλλαγές με το Δημόσιο (πχ. Δήμοι, Επιμελητήρια-Σύλλογοι, ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ, καταβολή οφειλών Δημοσίου, ΕΦΚΑ ) καθώς και κάθε είδους συναλλαγές που αμφισβητήθηκαν από τον κάτοχο της κάρτας.

Η φόρτιση κάρτας δεν αποδίδει πόντους άρα και cashback.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπονοει, φανταζομαι, οτι υπηρχε bug στην αρχη λειτουργιας της και εδινε ποντους και στην φορτιση που αργοτερα εκλεισε.

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εκανα 200 ευρω μεταφορα απο Εθνικη τραπεζα σε Ρεβολουτ με την μεθοδο την χρεωση της καρτας και μου κρατησε 2 ευρω, επικοινωνησα με την Εθνικη και μου ειπε οτι εχουν χρεωση πλεον 1% για μεταφορες στις neobanks, ξερουμε καποιο τροπο να το παρακαμψουμε ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, th3ofilos είπε

Εκανα 200 ευρω μεταφορα απο Εθνικη τραπεζα σε Ρεβολουτ με την μεθοδο την χρεωση της καρτας και μου κρατησε 2 ευρω, επικοινωνησα με την Εθνικη και μου ειπε οτι εχουν χρεωση πλεον 1% για μεταφορες στις neobanks, ξερουμε καποιο τροπο να το παρακαμψουμε ??

Αν έχεις payzy κάνεις φόρτιση εκεί και με την κάρτα της payzy κάνεις φόρτιση στη Ρέβολουτ. Ή στέλνεις με IRIS σε άλλη ελληνική τράπεζα και μέσω χρεωστικής της άλλης τράπεζας κάνεις τη δουλειά σου.

Εγώ πιστεύω πως ο καταναλωτής/πελάτης πρέπει να τιμωρεί τέτοιες πρακτικές κι έχω σχεδόν αδειάσει τον λογαριασμό μου στην Εθνική.

See Ya Kiss GIF by Sesame Street

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αν έχεις payzy κάνεις φόρτιση εκεί και με την κάρτα της payzy κάνεις φόρτιση στη Ρέβολουτ. Ή στέλνεις με IRIS σε άλλη ελληνική τράπεζα και μέσω χρεωστικής της άλλης τράπεζας κάνεις τη δουλειά σου.

Εγώ πιστεύω πως ο καταναλωτής/πελάτης πρέπει να τιμωρεί τέτοιες πρακτικές κι έχω σχεδόν αδειάσει τον λογαριασμό μου στην Εθνική.

See Ya Kiss GIF by Sesame Street

Πολύ σωστά. Καλό έμαθε το καρτέλ και βάζουν χρέωση όπου βρουν. Καλύτερα payzy, revolut και γενικά οποιαδήποτε άλλη επιλογή από τις συστημικές.

Προσωπικά με τη payzy όσο υπάρχει το 1% δεν έχω λόγο να χρησιμοποιώ άλλη κάρτα. 

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω και από Eurobank πάνω από ένα ποσό δεν μπορώ να στείλω revolut.
Αν δεν κάνω λάθος είναι το όριο μετά το οποίο στέλνουν οι τράπεζες μήνυμα με κωδικό επαλήθευσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, lucanis είπε

Νομίζω και από Eurobank πάνω από ένα ποσό δεν μπορώ να στείλω revolut.
Αν δεν κάνω λάθος είναι το όριο μετά το οποίο στέλνουν οι τράπεζες μήνυμα με κωδικό επαλήθευσης.

Δες τα όρια της κάρτας σου, δεν υπάρχει περιορισμός μέχρι τα όρια που έχει η κάρτα.

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Billator είπε

Δες τα όρια της κάρτας σου, δεν υπάρχει περιορισμός μέχρι τα όρια που έχει η κάρτα.

Μα σε άλλες αγορές δεν έχει θέμα.
Μόνο εκεί παρουσιάζεται το πρόβλημα, νομίζω από 40 ευρώ και πάνω.

Δημοσ.

Σημειώνω το εξής: Τουλάχιστον σε χρεωστική κάρτας Εθνικής Τράπεζας που δοκίμασα κάτι, υπάρχει πλέον προμήθεια για top-up της Revolut 1% επί του ποσού, με min 0.10€ και max 3.50€.

Αν φορτίσεις με 100€ το Revo wallet σου "αγοράζοντας" με την χρεωστική κάρτα της τράπεζάς σου, ενώ πριν είχες χρέωση 0 (τόσο από μεριάς revolut όσο και τράπεζας) πλέον η Εθνική θα σε χρεώσει +1€.

Πιθανόν να έχουν προβεί σε κάποια αντίστοιχη ενημέρωση τιμοκαταλόγου και οι υπόλοιπες συστημικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Abudi είπε

Σημειώνω το εξής: Τουλάχιστον σε χρεωστική κάρτας Εθνικής Τράπεζας που δοκίμασα κάτι, υπάρχει πλέον προμήθεια για top-up της Revolut 1% επί του ποσού, με min 0.10€ και max 3.50€.

Αν φορτίσεις με 100€ το Revo wallet σου "αγοράζοντας" με την χρεωστική κάρτα της τράπεζάς σου, ενώ πριν είχες χρέωση 0 (τόσο από μεριάς revolut όσο και τράπεζας) πλέον η Εθνική θα σε χρεώσει +1€.

Πιθανόν να έχουν προβεί σε κάποια αντίστοιχη ενημέρωση τιμοκαταλόγου και οι υπόλοιπες συστημικές.

Αναφέρθηκε 10άδες φορές από πολλά μέλη στο thread της Revolut, ευτυχώς προς το παρόν είναι μόνο από την Εθνική. Μακάρι να ΜΗΝ ακολουθήσουν οι άλλες τράπεζες :P 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

ελπίζω να μην είναι άσχετο με το θέμα..

Μπορώ να κάνω εγγραφή στη viva σαν ιδιώτης? Θέλω να τη χρησιμοποιώ για να γλυτώνω χρεώσεις σε αγορές για θέατρα κλπ.

Λίγο που το έψαξα για να κάνω εγγραφή ζητάει αφμ εταιρείας

Δημοσ.
3 hours ago, glib said:

Καλημέρα σε όλους,

ελπίζω να μην είναι άσχετο με το θέμα..

Μπορώ να κάνω εγγραφή στη viva σαν ιδιώτης? Θέλω να τη χρησιμοποιώ για να γλυτώνω χρεώσεις σε αγορές για θέατρα κλπ.

Λίγο που το έψαξα για να κάνω εγγραφή ζητάει αφμ εταιρείας

Είχα φτιάξει παλιά για αυτόν τον λόγο, αλλά κάθε top up έχει χρέωση 

Έκανα ένα check τώρα και  βλέπω ότι είναι 1.9% συν 10 λεπτά. Μπορεί να υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι (πχ IRIS) 

Εναλλακτικά από φυσικό σημείο φορτίζεις με 1 ευρώ/φόρτιση. 

Τέλος βγάζει και την επιλογή αγοράς voucher, πάλι από φυσικά σημεία - για αυτά δεν βρίσκω αν υπάρχει έξτρα χρέωση. 

Screenshot_20241216-130332.png

Screenshot_20241216-131444.png

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, christos4 είπε

Μπορεί να υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι (πχ IRIS) 

Για να στείλεις με IRIS πρέπει να φτιάξεις ΙΒΑΝ στη Viva, το οποίο το χρεώνουν (νομίζω 10€ το χρόνο).

Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με Viva, ας δουλέψουν με τους επαγγελματίες πελάτες που όπως φαίνεται αυτό τους ενδιαφέρει μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Από που κάνατε την εγγραφή? 

Και με την προμήθεια συμφέρει από viva, για να αγοράσεις ένα εισιτήριο θέλει 1,5€ ανά εισιτήριο από τις σελίδες.

Τι εννοείς όταν λες φυσικό σημείο? 

Δημοσ.
18 minutes ago, glib said:

Από που κάνατε την εγγραφή? 

Και με την προμήθεια συμφέρει από viva, για να αγοράσεις ένα εισιτήριο θέλει 1,5€ ανά εισιτήριο από τις σελίδες.

Τι εννοείς όταν λες φυσικό σημείο? 

Νομίζω είχα κατεβάσει την εφαρμογή, έβαλα κάτι στοιχεία και μετά έκανα μια βιντεοκληση... Δε θυμάμαι 100% έχουν περάσει χρόνια 

Για τα φυσικά σημεία δες εδώ 

https://www.more.com/us-el/tickets/physical-spots/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...