Tzini_Gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 18 minutes ago, tutuyo said: Συνηθως στα τελευταια μοντελα υπαρχει εσωτερικο ρολοι που σε ενημερωνει ποτε εισαι για σερβις, ειτε σε χλμ, ειτε σε χρονο.Η Χιουνται δεν την εχει ανακαλυψει αυτην τη διαστημικη τεχνολογια? Επισης, για να σου βγαλει ενδειξη χαμηλης σταθμης λαδιου σημαινει οτι κατεβηκε αρκετα. Πιθανοτατα υπαρχει καπου διαρροη, το αποκλειω καινουργιο μοτερ να εκαψε τοσο πολυ λαδι. Εκτος και αν οδηγας σαν κανιβαλος. Τι λαδι εβαλες? Ενα οτι ναναι? Ποσα λτ? συνηθως στα νεα αμαξια οταν σου βγαλει ενδειξη για χαμηλη σταθμη λαδιου, η απαιτουμενη ποσοτητα που πρεπει να συμπληρωσεις ειναι 1ltr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lamogio01 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, tutuyo είπε Συνηθως στα τελευταια μοντελα υπαρχει εσωτερικο ρολοι που σε ενημερωνει ποτε εισαι για σερβις, ειτε σε χλμ, ειτε σε χρονο.Η Χιουνται δεν την εχει ανακαλυψει αυτην τη διαστημικη τεχνολογια? Υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Επισης, για να σου βγαλει ενδειξη χαμηλης σταθμης λαδιου σημαινει οτι κατεβηκε αρκετα. Πιθανοτατα υπαρχει καπου διαρροη, το αποκλειω καινουργιο μοτερ να εκαψε τοσο πολυ λαδι. Εκτος και αν οδηγας σαν κανιβαλος. Τι λαδι εβαλες? Ενα οτι ναναι? Ποσα λτ? αν στη 2ετία "σπάσανε" τα λάδια λογικό δεν είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βρε παιδιά. Δεν φταίει ο άνθρωπος. Τα νέα αυτοκίνητα από το 2019 και μετά σχεδόν σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ανεβάσει τα σέρβις από 1 έτος/15.000 χιλιόμετρα σε 2 έτη/30.000 χιλιόμετρα. Αυτό γίνεται για να δείξουν ότι έχουν ένα περιβαλλοντικό υπόβαθρο. Ότι τα service πλέον είναι φθηνά κτλ κτλ. Όταν εγώ αγόρασα Troc, Πλήρωσα τα service σύμφωνα με τον πωλητή. Όταν πήρα το χαρτάκι και το διάβασα προσεκτικά έγραφε service πρώτο δωρεάν στα 30.000 km, service δεύτερο στα 60.000km . Προσωπικά εγώ όταν το πήγα για άλλο θέμα στην αντιπροσωπεία κάναμε μία συμφωνία να μου το γυρίσουν το service και το ρολόι ανά έτος και όχι ανά δύο έτη και θα πληρώσω εγώ το πρώτο service των 15.000 km και το επόμενο στα 30 θα είναι δικό τους. Πράγμα που συμφώνησαν. Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν θα πήγαινα ανα 2 έτη αν σκοπό έχει κάποιος να κρατήσει το αυτοκίνητο. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από tilaverboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 TS κατι δεν εχεις διαβασει η δεν σου εχουν πει σωστα εδώ και εδω γραφουν οτι τα διαστηματα service ειναι 1 ετος/15.000 χλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, tilaverboy είπε Βρε παιδιά. Δεν φταίει ο άνθρωπος. Τα νέα αυτοκίνητα από το 2019 και μετά σχεδόν σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ανεβάσει τα σέρβις από 1 έτος/15.000 χιλιόμετρα σε 2 έτη/30.000 χιλιόμετρα. Αυτό γίνεται για να δείξουν ότι έχουν ένα περιβαλλοντικό υπόβαθρο. Ότι τα service πλέον είναι φθηνά κτλ κτλ. Όταν εγώ αγόρασα Troc, Πλήρωσα τα service σύμφωνα με τον πωλητή. Όταν πήρα το χαρτάκι και το διάβασα προσεκτικά έγραφε service πρώτο δωρεάν στα 30.000 km, service δεύτερο στα 60.000km . Προσωπικά εγώ όταν το πήγα για άλλο θέμα στην αντιπροσωπεία κάναμε μία συμφωνία να μου το γυρίσουν το service και το ρολόι ανά έτος και όχι ανά δύο έτη και θα πληρώσω εγώ το πρώτο service των 15.000 km και το επόμενο στα 30 θα είναι δικό τους. Πράγμα που συμφώνησαν. Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν θα πήγαινα ανα 2 έτη αν σκοπό έχει κάποιος να κρατήσει το αυτοκίνητο. Το πότε είναι το σέρβις δεν σημαίνει ότι δεν ελέγχεις τα υγρά ποτέ,κοίτα το βιβλιαράκι θα αναφέρει έλεγχο λαδιων κάθε Χ ανεφοδιασμούς ή κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlonmarian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 γεια σου φιλε κατοχος και εγω hyundai tucson σεπτεβριος 2019 απο πατρα εχω κανει 22000χλμ και εχω κανει 3 αλλαγες λαδιων -φιλτρο περιπου ανα 7-8000 το χρονο δεν το αφηνω για περισσοτρα χλμ.Ο φιλος tilaverboy εχει δικιο αυτα γραφει το manual 30000 αλλα εσυ να αλλαζεις τα λαδια οχι οπως λεει αυτο .το κοστος ειναι μικρο.Φετος το καλοκαιρι εβαλα και υγραεριο και ειπα στον εγκαταστατη να κανει και ενα check-up γενικο και μου ειπε οτι ολα ειναι τελεια.αλλα ελεγχω και εγω το ιδιος το αμαξι οποτε βρω ευκαιρια.το αμαξι ειναι φανταστικο και η hyundai ειναι πολυ αξιοπιστη μαρκα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Το πότε είναι το σέρβις δεν σημαίνει ότι δεν ελέγχεις τα υγρά ποτέ,κοίτα το βιβλιαράκι θα αναφέρει έλεγχο λαδιων κάθε Χ ανεφοδιασμούς ή κάτι παρόμοιο. Χιλιόμετρα αναφέρουν συνήθως, πχ: Αναφορά σε κείμενο Η Volvo συνιστά να ελέγχετε τη στάθμη λαδιού κάθε 2 500 km. Όχι πως το κάνει κανένας αυτό αλλά λέμε, ειδικά στα σύγχρονα αυτοκίνητα που σε ειδοποιούν όταν η στάθμη του λαδιού φτάσει στο minimum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, tilaverboy είπε Βρε παιδιά. Δεν φταίει ο άνθρωπος. Τα νέα αυτοκίνητα από το 2019 και μετά σχεδόν σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ανεβάσει τα σέρβις από 1 έτος/15.000 χιλιόμετρα σε 2 έτη/30.000 χιλιόμετρα. πάντως όχι στο συγκεκριμένο αμάξι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, korakios είπε πάντως όχι στο συγκεκριμένο αμάξι Και γενικότερα δεν μπορώ να βρω κάποιο hyundai που να γράφει 2/30000. Εμένα όπως ανέφερα μου είπαν 8000~ περίπου ή χρόνο για το 1.5 tgdi και δεν θα βγάζει γκιχ ο συγκεκριμένος κινητήρας. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι μηχανικοί στην αντιπροσωπεία, θα μπορούσαν να μου πουν κάθε 15κ που γράφει το εγχειρίδιο. 1 ώρα πριν, athlonmarian είπε γεια σου φιλε κατοχος και εγω hyundai tucson σεπτεβριος 2019 απο πατρα εχω κανει 22000χλμ και εχω κανει 3 αλλαγες λαδιων -φιλτρο περιπου ανα 7-8000 το χρονο δεν το αφηνω για περισσοτρα χλμ.Ο φιλος tilaverboy εχει δικιο αυτα γραφει το manual 30000 αλλα εσυ να αλλαζεις τα λαδια οχι οπως λεει αυτο .το κοστος ειναι μικρο.Φετος το καλοκαιρι εβαλα και υγραεριο και ειπα στον εγκαταστατη να κανει και ενα check-up γενικο και μου ειπε οτι ολα ειναι τελεια.αλλα ελεγχω και εγω το ιδιος το αμαξι οποτε βρω ευκαιρια.το αμαξι ειναι φανταστικο και η hyundai ειναι πολυ αξιοπιστη μαρκα έτσι ακριβώς. λάδια και φίλτρο 80~ ευρώ έχουν περίπου, δεν αξίζει να ρισκάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Και γενικότερα δεν μπορώ να βρω κάποιο hyundai που να γράφει 2/30000. Εμένα όπως ανέφερα μου είπαν 8000~ περίπου ή χρόνο για το 1.5 tgdi και δεν θα βγάζει γκιχ ο συγκεκριμένος κινητήρας. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι μηχανικοί στην αντιπροσωπεία, θα μπορούσαν να μου πουν κάθε 15κ που γράφει το εγχειρίδιο. εξαρτάται την αντιπροσωπία , πχ εμένα μου είχαν πει στο Panda τι παίζει και το προσέχω (διάβασα manual ,έψαξα στο ίντερνετ) , σε μια τύπισα όμως δεν είπαν τίποτα , στέγνωσε στο στρώσιμο (λαμπάκι πίεσης αντλίας , όχι στάθμης που δεν έχει) , συμπλήρωσε και μετά απο καιρό έβγαλε υπενθύμιση για τσεκάρισμα ,αυτή νόμιζε οτι ήθελε , το έπνιξε και μετά απο λίγο καιρό το πήρε στο χέρι (αναμενόμενο) , εννοείται το άλλαξαν στην εγγύηση αλλά ήθελα να καταλήξω οτι οι περισσότερες αντιπροσωπίες είναι για κλωτσιές .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2022 στις 3:50 ΜΜ, d-miss@ είπε Καλησπέρα σε όλους. τελικά έβγαλες άκρη με τα service ? _________________________________________________ d-miss@ has left the chat..... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d-miss@ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Αρχικά ζητώ συγγνώμη που δεν έχω απαντήσει σε κανένα απλά κάτι μου έτυχε κ δεν μπορούσα να μπω. Επειδή έχω φάει άπειρο κράξιμο κ δικαίως εννοείται να σας πω γιατί το άφησα τόσο. Πρώτον το αυτοκίνητο το οδηγάει κατά το 90% η γυναίκα μου κ για αυτό δεν μου πήγε το μυαλό να ασχοληθώ με λάδια, λάστιχα, νερα κτλ. Έκανα λοιπόν το service ωστόσο ρώτησα σε άλλα 2 συνεργεία κ όπως και στην Hyundai μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό να κάψει τα λάδια. Πλέον θα τα ελέγχω τακτικά κ πιστέψτε με όσοι με πράξατε, εγώ με έκραξα ακόμα περισσότερο γιατί το παραμέληση όπου ήταν η ύστατη ηλιθιότητα. Ευχαριστώ όλους σας για τον χρόνο φίλοι μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, d-miss@ είπε Αρχικά ζητώ συγγνώμη που δεν έχω απαντήσει σε κανένα απλά κάτι μου έτυχε κ δεν μπορούσα να μπω. Επειδή έχω φάει άπειρο κράξιμο κ δικαίως εννοείται να σας πω γιατί το άφησα τόσο. Πρώτον το αυτοκίνητο το οδηγάει κατά το 90% η γυναίκα μου κ για αυτό δεν μου πήγε το μυαλό να ασχοληθώ με λάδια, λάστιχα, νερα κτλ. Έκανα λοιπόν το service ωστόσο ρώτησα σε άλλα 2 συνεργεία κ όπως και στην Hyundai μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό να κάψει τα λάδια. Πλέον θα τα ελέγχω τακτικά κ πιστέψτε με όσοι με πράξατε, εγώ με έκραξα ακόμα περισσότερο γιατί το παραμέληση όπου ήταν η ύστατη ηλιθιότητα. Ευχαριστώ όλους σας για τον χρόνο φίλοι μου Δεν είναι φυσιολογικό να καίει λάδια Θα βάλεις τα λάδια που λέει το βιβλίο και μόνο αυτά τίποτα άλλο Μαρκα και νούμερα ότι λέει Στις 10.000κμ πρέπει να είναι μέσα Αν λείπει 1 λίτρο τότε καληνύχτα… Το ελαττωματικό πλέον το λέτε για φυσιολογικό εδώ μέσα; Οποιο αμάξι καίει λάδια, καίει λάδια Επειδη η εταιρεία λέει μέσα ότι είναι εντός Ορίων τι σημαίνει; Αυτοι το λένε για να είναι καλυμμένοι και να μην πας για αντικατάσταση εντός εγγύησης Άμα ένα αμάξι καίει λάδια από τις 20-30.000κμ τι θα κάνει όταν φτάσει 200.000; Λογικά θα πρέπει να πάει στην πρέσα για ανακύκλωση Καποιος παραπάνω έγραψε ότι τα Hyundai είναι πολύ καλά αξιόπιστα Το 90% των Hyundai accent έπρεπε να πάνε φυλακή οι κάτοχοι για μόλυνση του περιβάλλοντος Τα δίχρονα καταργήθηκαν στην ευρωπαϊκή ένωση για όποιον δεν το γνωρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 It's not a bug, it's a feature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα