Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Ψαχνω λογω Black Friday κατι ευκολο στην τοποθετηση και με εκπτωση για το C3 1,5 diesel μου (100) - 2017

Εχει κανεις να προτεινει κατι σχετικο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 25 ευρώ έχουν. πόσο πιο πολύ εκπτωση θες να σου κάνουν. Μηπως θες να στα χαρισουν κιόλας. μην είμαστε παραλογοι .

το πολύ πολύ άλλαξε μόνο τα λάστιχα με 3 ευρώ.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Σε διάφορα πάρκινγκ, φανάρια κτλ σου την πέφτουν ρομά για να σου αλλάξουν υαλοκαθαριστήρες. Δεν ξέρω αν έχουν Βlack Friday όμως 🙂

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mp123 είπε

20 25 ευρώ έχουν. πόσο πιο πολύ εκπτωση θες να σου κάνουν. Μηπως θες να στα χαρισουν κιόλας. μην είμαστε παραλογοι .

το πολύ πολύ άλλαξε μόνο τα λάστιχα με 3 ευρώ.

Έχω βρει αυτή τη σελίδα που δίνει 50% έκπτωση δε ξέρω αν στα 50 ευρώ που στοιχίζουν τρεις υαλοκαθαριστήρες είναι σημαντικη έκπτωση αλλά με ενδιαφέρει η η χρήση 50% έκπτωσης για μόνο μία μέρα....https://autoplanet.gr/el/black-friday-1337?gclid=CjwKCAiAyfybBhBKEiwAgtB7fmPFB8ZvDFVOzu66r0seStweTpfrSaFeUmDzaOhB_KIOhcTonLgV1xoCqpEQAvD_BwE

9 ώρες πριν, lordvec είπε

Σε διάφορα πάρκινγκ, φανάρια κτλ σου την πέφτουν ρομά για να σου αλλάξουν υαλοκαθαριστήρες. Δεν ξέρω αν έχουν Βlack Friday όμως 🙂

Έχω δοκιμάσει παλαιότερα αλλά θεωρώ ότι είναι κακής ποιότητας μη επώνυμα προϊόντα που στα πρώτα λεπτά θα καταλάβετε την διαφορά. Η αλήθεια είναι ότι μόνο επώνυμα προϊόντα θα προτιμούσα, ούτε κινέζικα 

Δημοσ.

πόσο φτηνότερα ? Τους έχω στο fiesta τον 400 και τον 650 πάνε για 2ο χειμώνα Παράγγειλε από το ίδιο κατάστημα να έχεις ένα μεταφορικό κόστος

600

400

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ!! θελει ξεχωριστο ανταπτορα θα παω σε καταστημα που τους τοποθετει και ολας μη φαμε κανενα ακυρο1

Δημοσ.
11 ώρες πριν, lordvec είπε

τα παιδιά όταν σχολανε από την ΔΕΗ αλλάζουν υαλικαθαριστηρες. να βγαίνει το μεροκάματο 

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς αστειεύομαι με το να βάλεις υαλοκαθαριστήρες στα φανάρια. Απλά αν θες να πληρώσεις καλύτερη τιμή θα πρέπει να τους πάρεις από κάποιο κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτου τύπου Ιαπωνική, car-e κτλ και να τους βάλεις μόνος σου, όχι από βενζινάδικο. Έχει άπειρα σε κάθε περιοχή (οκ, ίσως όχι σε οικισμούς με 62 κατοίκους). Κάποιες μάρκες έχουν και αντάπτορες στη συσκευασία.

Δημοσ.

Εγώ θα πω ότι στους υαλοκαθαριστήρες, πιστεύω ότι ισχύει 100% το ότι πληρώνεις παίρνεις. Έχω πάρει του 10αρικου και έχουν κρατήσει  οριακά 1 χρόνο, ενώ οι Bosch που παίρνω πλέον βγάζουν 4ετιά και δίνω περίπου στα 20 ευρώ. Ποιος βγαίνει λοιπόν πιο φθηνός; Άσε που πιστεύω ότι και σε ήχο αλλά και σε καθαρισμό απλώς είναι από τους καλύτερους.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε σεις εγώ σοβαρα 12 αμάξια έχω αλλάξει δεν έχω αλλάξει ποτε- τι να αλλάξω αφού τα αλλάζω πριν ξεραθουν τα λάστιχα.

• Like 1
Δημοσ.

Παδια σορρυ λιγο αλλα το θεμα ειναι αν βρισκεις καπου και που φτηνα λαστιχα προσφορα!! Οχι ποσα ΙΧ αλλαζετε και καθε ποτε αλλαζετε!

Δημοσ.

Εγω έβαλα απο ανταλλακτικάδικο  bosch aerotwin μπροστά 575 και 425 ? στα 25€ ,αν ο πίσω σου δεν είναι με ολόκληρο το μπράτσο τα βρίσκω πολλά τα 50€  .

Με τους αντάπτορες κομπλέ ήταν και τους πέρασε ο υπάλληλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PedroG είπε

Παδια σορρυ λιγο αλλα το θεμα ειναι αν βρισκεις καπου και που φτηνα λαστιχα προσφορα!! Οχι ποσα ΙΧ αλλαζετε και καθε ποτε αλλαζετε!

Αν μέχρι 25 τα θεωρείς οκ πάρε κατευθείαν τους bosch aerotwin από ένα κατάστημα. 

Θα μπεις εδώ https://www.boschwiperblades.com/alternatives θα βάλεις το μοντέλο σου και θα σου βγάλει αυτούς που κάνουν στο αυτοκίνητο σου. Θα πάρεις μετά τους κωδικούς προϊόντος (αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος για το c3 2017 είναι για μπροστά οι 3397007414 και για πίσω ο 3397004802). Ψάχνεις στο σκρουτζ και τους βρίσκεις να τους πάρεις.

https://www.skroutz.gr/s/9885738/Bosch-Aerotwin-A414S-Σετ-Μπροστινοί-Υαλοκαθαριστήρες-Αυτοκινήτου-650mm-400mm-3397007414.html

https://www.skroutz.gr/s/7763606/Bosch-H840-Πίσω-Υαλοκαθαριστήρας-Αυτοκινήτου-290mm-3397004802.html

Επεξ/σία από kaktos77
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραίο βίντεο αλλά ένα μικρό τιπ.

Όταν αφαιρείς το μάκτρο και μένει το μπράτσο όρθιο καλύτερα να βάζεις κάποιο πανί στο κρύσταλλο ή να τον κατεβάζεις προσεχτικά. Σε περίπτωση που κλεισει απότομα το μπράτσο  στο κρύσταλλο χωρίς το μάκτρο έχεις πάει για θραύση (don’t ask me how I know  😂)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...