Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aces είπε

Ειναι λιγο το SOT στην 1 ωρα και κατι λεπτα. Με επαναφορα χωρις να ξαναπερασεις τις εφαρμογες (διαγραφη messenger εντελως για 2 μερες) δουλεψε το 1-2 μερες να δεις μηπως και στρωνει η μπαταρια αν κ μαλλον κατι τετοιο ηδη το εκανες.

Επισης το φορτιζεις μεχρι 85% ή το πας μεχρι τέρμα?  Για αλλαγη μπαταριας παει βεβαια δυσκολο να φτιαξει αν εχουν δοκιμαστει ολες οι επιλογες στην επαναφορα θα επρεπε να δεις καποια βελτιωση.

* Το screenshot γραφει 66% αν ειναι απο το 85% μεχρι το 66% δεν ειναι τοσο χαλια αν ειναι απο το 100% μεχρι το 66% 1 ωρα κ 19 λεπτα sot τοτε ναι ειναι πολυ λιγο. 

Η φόρτιση ειναι από 100%. Τις τελευταίες μέρες το χρησιμοποιώ με ενεργή εξοικ. ενέργειας και κρατάει λιγο παραπάνω. Πχ τώρα είμαι στην μία ώρα sot και 82% μπαταρία. Θα το παρακολουθήσω 2-3 μέρες έτσι και μετά χωρίς εξοικ. ενέργειας πάλι να δω διαφορα στην κατανάλωση γτ έτσι θέλω να το δουλεύω. Τόσα χρήματα έκανε δεν θέλω να κανει παπάδες αλλά να το δουλεύω χωρίς να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας να πέφτει live. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matias είπε

Η φόρτιση ειναι από 100%. Τις τελευταίες μέρες το χρησιμοποιώ με ενεργή εξοικ. ενέργειας και κρατάει λιγο παραπάνω. Πχ τώρα είμαι στην μία ώρα sot και 82% μπαταρία. Θα το παρακολουθήσω 2-3 μέρες έτσι και μετά χωρίς εξοικ. ενέργειας πάλι να δω διαφορα στην κατανάλωση γτ έτσι θέλω να το δουλεύω. Τόσα χρήματα έκανε δεν θέλω να κανει παπάδες αλλά να το δουλεύω χωρίς να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας να πέφτει live. 

Όχι ειναι οντως λιγο εφοσον μιλαμε απο 100% μεχρι 66% το 1 ωρα και 19 λεπτα sot.

Υπολογισε περιπου να χανει ανα 10% με 15% - κοντά στη 1 ωρα για καθε 10-15% στις ιδανικες συνθηκες. Αρα στο 66% θα επρεπε να σου δινει κοντά 2 ωρες μινιμουμ με 2.5 ωρες screen on time (απο το 100%) στο περιπου.

Η εξοικ.ενεργειας βοηθαει ειδικα οταν φτανει κοντα στο 40% & κάτω.

Δημοσ.

Πάντως στο δικό μου a52s με παρόμοιο σου με το δικό σου έχει κάψει μόλις 10%.οπότε μάλλον θα χρειαστείς hard reset χωρίς εφαρμογές για να το τσεκάρεις 

Screenshot_20221207_075241_Device care.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...