matias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συσκευή αγορασμένη από γνωστή αλυσίδα εδώ και 10 μέρες και η μπαταρία κρατάει όλο και λιγότερο. Με σκούρο θέμα, 4g, αποκλεισμό όσων εφαρμογών δεν χρησιμοποιώ και ειδοποιησεων μου βγάζει με το ζόρι μέρα. 2 ίδιες συσκευές που έχουν οι δικοί μου χωρίς καμία ρύθμιση για την μπαταρία βγάζουν άνετα την μέρα και έχουν μπαταρία. Πχ αυτό ήταν το sot μου σήμερα. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από matias
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, matias είπε Συσκευή αγορασμένη από γνωστή αλυσίδα εδώ και 10 μέρες και η μπαταρία κρατάει όλο και λιγότερο. Με σκούρο θέμα, 4g, αποκλεισμό όσων εφαρμογών δεν χρησιμοποιώ και ειδοποιησεων μου βγάζει με το ζόρι μέρα. 2 ίδιες συσκευές που έχουν οι δικοί μου χωρίς καμία ρύθμιση για την μπαταρία βγάζουν άνετα την μέρα και έχουν μπαταρία. Πχ αυτό ήταν το sot μου σήμερα. Μην βασίζεσαι στον εκτιμώμενο χρόνο, φτάσε στο 10%περίπου και ξανά ανέβασε ένα screenshot να δούμε sot αλλά και όλες της εφαρμογές που τρέχουν Επίσης έχει σημασία σε τι επίπεδο έχεις την φωτεινότητα(αυτόματο η όχι) αν έχεις τοποθεσία ενεργή, bt και ένα σωρό πράγματα ακόμα, ακόμα μπορεί εσύ να δουλεύεις κάποια εφαρμογή που δουλεύει συνέχεια, πχ βλέπω την εφαρμογή υγεία της huawei, υποθέτω ότι έχεις κάποιο wearable πχ ρολόι άρα και ενεργή σύνδεση bt?
GATE123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, matias είπε Συσκευή αγορασμένη από γνωστή αλυσίδα εδώ και 10 μέρες και η μπαταρία κρατάει όλο και λιγότερο. Με σκούρο θέμα, 4g, αποκλεισμό όσων εφαρμογών δεν χρησιμοποιώ και ειδοποιησεων μου βγάζει με το ζόρι μέρα. 2 ίδιες συσκευές που έχουν οι δικοί μου χωρίς καμία ρύθμιση για την μπαταρία βγάζουν άνετα την μέρα και έχουν μπαταρία. Πχ αυτό ήταν το sot μου σήμερα. Είναι νωρίς ακόμα για να στρώσει η μπαταρία. Κάνε την σωστή φόρτιση που πρέπει κάνε και αυτά που σου είπε ο @Inuyasha
matias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Ανεβάζω κάποια screenshot με την μπαταρία στο 25% γτ αναγκάστηκα να το φορτίσω. Όσο αναφορά την πρωτη μέτρηση το bt ήταν ανοικτό για μια ωρα ακριβώς. Και κάποιες ώρες μέσα στη μέρα το κινητό είναι σε εξοικονόμηση μπαταρίας.
chios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Κάνε όλα τα update και ρίξε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, κάτι δεν πάει καλά πολύ χάλια η μπαταρία.
GATE123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, matias είπε Ανεβάζω κάποια screenshot με την μπαταρία στο 25% γτ αναγκάστηκα να το φορτίσω. Όσο αναφορά την πρωτη μέτρηση το bt ήταν ανοικτό για μια ωρα ακριβώς. Και κάποιες ώρες μέσα στη μέρα το κινητό είναι σε εξοικονόμηση μπαταρίας. Η εξοικείωση μπαταρίας καμία φορά δεν είναι καλό. Στα δικά μου κινητά πέφτει η μπαταρία στο φτερό. Και έτσι δεν την ξανά έβαλα ποτέ. 1
aces Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οπως σου ανεφερε σωστα ο Inuyasha αυτο το υγεια huawei δειχνει να εχει επιπλεον κοντα στο 3% σε καταναλωση. Δοκιμασε να το βγαλεις/απενεργοποιησεις 1-2 μερες κ δες αν εχεις καλυτερα αποτελεσματα στην αυτονομια. Προφανως ειναι κατι απο wearable αλλιως δεν χρειαζεται καν. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από aces
matias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά το κινητό πήγε σε επίσημη αντιπροσωπεία και μου είπαν δεν έχει κάτι. Έκανα hard reset ενώ πέρασα android 13, η εκμάθηση μοτίβου χρήσης μπαταρίας τελείωσε, δεν πέρασα αυτή τη φορά εφαρμογή wearable και παραθέτω το sot μου σήμερα να μου πείτε γνώμη. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από matias
Kag1ante Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, matias είπε Παιδιά το κινητό πήγε σε επίσημη αντιπροσωπεία και μου είπαν δεν έχει κάτι. Έκανα hard reset ενώ πέρασα android 13, η εκμάθηση μοτίβου χρήσης μπαταρίας τελείωσε, δεν πέρασα αυτή τη φορά εφαρμογή wearable και παραθέτω το sot μου σήμερα να μου πείτε γνώμη. 8ωρακι, πολύ κομπλέ. Εγώ είμαι πάντα ανάμεσα 7 και 9 ώρες (ανάλογα πάντα τις εφαρμογές) με ρεκόρ κάπου στις 10 ώρες SoT και πάνω απο 24ωρο συνολικός χρόνος EDIT: άκυρο συνολικά ένα 8ωρο είναι πολύ λιγο Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από Kag1ante
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Kag1ante είπε 8ωρακι, πολύ κομπλέ. Εγώ είμαι πάντα ανάμεσα 7 και 9 ώρες (ανάλογα πάντα τις εφαρμογές) με ρεκόρ κάπου στις 10 ώρες SoT και πάνω απο 24ωρο συνολικός χρόνος 8 ωρες δεν είναι οθόνη.Μία ώρα 19 λεπτά είναι η SOT . 1
matias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 8 ωρες δεν είναι οθόνη.Μία ώρα 19 λεπτά είναι η SOT. Δεν ειναι πολύ λίγο? Ούτε 5g δεν έχω ανοικτό. Δεν ξέρω αν φταίει η μπαταρία, μήπως να την άλλαζα?
Kag1ante Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 8 ωρες δεν είναι οθόνη.Μία ώρα 19 λεπτά είναι η SOT . My bad, νόμιζα ήταν το SOT... Τότε όχι δέν είναι οκ Για σύγκριση κάπως ετσι ηταν σε εμένα εχθές Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από Kag1ante
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, matias είπε Δεν ειναι πολύ λίγο? Ούτε 5g δεν έχω ανοικτό. Δεν ξέρω αν φταίει η μπαταρία, μήπως να την άλλαζα? Όταν λες δεν έχεις 5g ανοικτό εννοείς το έχεις σε 4g?, γενικά για να στρώσει η μπαταρία μετά από ρεσετ θέλει καμιά βδομάδα τουλάχιστον Επίσης φωτεινότητα πως την έχεις? Αυτόματη? Η όχι? Τοποθεσία? Bt?
matias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Inuyasha είπε Όταν λες δεν έχεις 5g ανοικτό εννοείς το έχεις σε 4g?, γενικά για να στρώσει η μπαταρία μετά από ρεσετ θέλει καμιά βδομάδα τουλάχιστον Επίσης φωτεινότητα πως την έχεις? Αυτόματη? Η όχι? Τοποθεσία? Bt? Ναι με 4g. Η φωτεινότητα είναι αυτόματη. Η τοποθεσία και το bt είναι μόνιμα κλειστά.
aces Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/12/2022 στις 2:33 ΜΜ, matias είπε Παιδιά το κινητό πήγε σε επίσημη αντιπροσωπεία και μου είπαν δεν έχει κάτι. Έκανα hard reset ενώ πέρασα android 13, η εκμάθηση μοτίβου χρήσης μπαταρίας τελείωσε, δεν πέρασα αυτή τη φορά εφαρμογή wearable και παραθέτω το sot μου σήμερα να μου πείτε γνώμη. Ειναι λιγο το SOT στην 1 ωρα και κατι λεπτα. Με επαναφορα χωρις να ξαναπερασεις τις εφαρμογες (διαγραφη messenger εντελως για 2 μερες) δουλεψε το 1-2 μερες να δεις μηπως και στρωνει η μπαταρια αν κ μαλλον κατι τετοιο ηδη το εκανες. Επισης το φορτιζεις μεχρι 85% ή το πας μεχρι τέρμα? Για αλλαγη μπαταριας παει βεβαια δυσκολο να φτιαξει αν εχουν δοκιμαστει ολες οι επιλογες στην επαναφορα θα επρεπε να δεις καποια βελτιωση. * Το screenshot γραφει 66% αν ειναι απο το 85% μεχρι το 66% δεν ειναι τοσο χαλια αν ειναι απο το 100% μεχρι το 66% 1 ωρα κ 19 λεπτα sot τοτε ναι ειναι πολυ λιγο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα