Προς το περιεχόμενο

NIKE -25% σχεδόν σε όλα τα προϊόντα [ΤΕΛΟΣ]

laxanoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 minutes ago, Strategos said:

Επειδή και εγώ από τα σχόλια και την αξιολόγηση πήγα να δοκιμάσω τα Pegasus, απογοητεύτικα. Ναι οκ τα βρίσκεις 60 ευρώ αλλά δεν είναι κάτι αξιόλογο από άποψη άνεσης και performance. Καλά ultraboost ήταν τα uncaged, πλέον από το μοντέλο του 2020 και μετά και αυτά χρόνο με το χρόνο χαλάνε και είναι overrated και στην αίσθηση και στην ποιότητα και στην άνεση. Πήρα φέτος ultraboost 22 σε offer και το αριστερο παπούτσι ήταν στραβό και με πόναγε οπότε το γύρισα πίσω. 

Η διαφορά Pegasus με κάτι ποιο ποιοτικό να είναι 30 ευρώ μαξ με την προσφορά. Για μένα για κάτι που φοράς όλη μέρα αξίζει να το δώσεις αυτό το ποσό. 

Με λίγα λόγια για άνεση από Nike προτείνω κάτι που να έχει σόλα ZoomX. Χάνει σε αντοχή αλλά κερδίσει σε άνεση και performance. 

Πετάγεσαι σε ένα κατάστημα Nike  κάνεις 2-3 μοντέλα δοκιμή και την βλέπεις την διαφορά. Προσωπικά πήρα Invincible Run 2.

Φίλε ευχαριστώ για την ανάλυση. Ελπίζω να μη φοράω λάθος παπούτσι τόσα χρόνια, είχα εξαιρετική άποψη. Θα κοιτάξω τα άλλα που λες. Βέβαια δε Τρέχω, αλλά περπατάω πολύ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά, σόρυ για το οφτόπικ, αλλά ρίξτε σήμερα μια ματιά στο myshoe. Έχει nike/adidas (πήρα 2 adidas duramo+run falcon 2.0 από 27 ευρώ έκαστο!) σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Θα έπρεπε ίσως να το είχαμε βάλει και ξεχωριστό τόπικ. 

15 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Παιδιά, σόρυ για το οφτόπικ, αλλά ρίξτε σήμερα μια ματιά στο myshoe. Έχει nike/adidas (πήρα 2 adidas duramo+run falcon 2.0 από 27 ευρώ έκαστο!) σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Θα έπρεπε ίσως να το είχαμε βάλει και ξεχωριστό τόπικ. 

Συγγνωμη αλλα μπορουσες να παραγγειλεις στο myshoe...; εμενα μου λεει συνεχως να πληκτρολογησω στα υποχρεωτικα πεδια ενω τα εχω ολα συμπληρωμενα..

45 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Βαλτο ξεχωριστα αν βρισκεις προσφορες που αξιζουν

• Like 1

32 λεπτά πριν, Vivienne18 είπε

Συγγνωμη αλλα μπορουσες να παραγγειλεις στο myshoe...; εμενα μου λεει συνεχως να πληκτρολογησω στα υποχρεωτικα πεδια ενω τα εχω ολα συμπληρωμενα..

Από κινητό προσπάθησες;

50 λεπτά πριν, barman_ είπε

Φίλε ευχαριστώ για την ανάλυση. Ελπίζω να μη φοράω λάθος παπούτσι τόσα χρόνια, είχα εξαιρετική άποψη. Θα κοιτάξω τα άλλα που λες. Βέβαια δε Τρέχω, αλλά περπατάω πολύ 

Δεν αξιζουν δλδ τα Pegasus 39?? 

2 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε

Δεν αξιζουν δλδ τα Pegasus 39?? 

Αξίζουν σαν παπούτσια για τρέξιμο. Για βόλτα η περπάτημα πάρε κάτι άλλο. Για τρέξιμο είναι μαγικά και σκυλιά. Θεωρούνται από τα πιο τίμια παπούτσια για τρέξιμο σε συχνή βάση για προπονήσεις. Εγώ τα παίρνω ένα νούμερο παραπάνω λόγω φόρμας και μου κάθονται τέλεια. Αν τρέχεις πάρτα και δεν θα το μετανιώσεις. Στα 54 ευρώ που βγαίνουν με την προσφορά είναι κλοπή. 

• Like 3

120 ευρω παπουτσι ειναι τα Pegasus 39 βγηκαν Ιουνιο φετος 120 και τωρα λιγο επεσαν 90 ευρω Ελλαδα. Στα 54 ειναι κλοπη οντως και οσοι τρεχουμε αποστασεις οσα review εχω διαβασει ειναι αψογα και αρκετα ελαφρια. 

• Like 5

1 ώρα πριν, Strategos είπε

Επειδή και εγώ από τα σχόλια και την αξιολόγηση πήγα να δοκιμάσω τα Pegasus, απογοητεύτικα. Ναι οκ τα βρίσκεις 60 ευρώ αλλά δεν είναι κάτι αξιόλογο από άποψη άνεσης και performance. Καλά ultraboost ήταν τα uncaged, πλέον από το μοντέλο του 2020 και μετά και αυτά χρόνο με το χρόνο χαλάνε και είναι overrated και στην αίσθηση και στην ποιότητα και στην άνεση. Πήρα φέτος ultraboost 22 σε offer και το αριστερο παπούτσι ήταν στραβό και με πόναγε οπότε το γύρισα πίσω. 

Η διαφορά Pegasus με κάτι ποιο ποιοτικό να είναι 30 ευρώ μαξ με την προσφορά. Για μένα για κάτι που φοράς όλη μέρα αξίζει να το δώσεις αυτό το ποσό. 

Με λίγα λόγια για άνεση από Nike προτείνω κάτι που να έχει σόλα ZoomX. Χάνει σε αντοχή αλλά κερδίσει σε άνεση και performance. 

Πετάγεσαι σε ένα κατάστημα Nike  κάνεις 2-3 μοντέλα δοκιμή και την βλέπεις την διαφορά. Προσωπικά πήρα Invincible Run 2.

Συγνώμη εσυ δοκίμασες σε κατάστημα και κατάλαβες ότι το παπούτσι δεν έχει καλό performance? Δεν ξέρω τι λες αλλά εμένα προσωπικά δυο ζευγάρια που είχα παλιότερα μοντέλα μου έχουν βγάλει 700-800 χιλιόμετρα το καθένα και δεν έχει πάθει τίποτα και άνεση τρομερή όσο πρέπει για παπούτσι τρεξιματικο καθημερινής βαρέως. 5-10 χιλιόμετρα προπόνηση είναι ιδανικά. Τα zoomx είναι για γρήγορο τρέξιμο και επιδόσεις. Δεν συγκρίνονται για την χρήση τους άλλο το ένα άλλο το άλλο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, dimitrissot είπε

Συγνώμη εσυ δοκίμασες σε κατάστημα και κατάλαβες ότι το παπούτσι δεν έχει καλό performance? Δεν ξέρω τι λες αλλά εμένα προσωπικά δυο ζευγάρια που είχα παλιότερα μοντέλα μου έχουν βγάλει 700-800 χιλιόμετρα το καθένα και δεν έχει πάθει τίποτα και άνεση τρομερή όσο πρέπει για παπούτσι τρεξιματικο καθημερινής βαρέως. 5-10 χιλιόμετρα προπόνηση είναι ιδανικά. Τα zoomx είναι για γρήγορο τρέξιμο και επιδόσεις. Δεν συγκρίνονται για την χρήση τους άλλο το ένα άλλο το άλλο. 

Η λογική είναι ότι όσο πιο σκληρό πάτο έχει και όσο πιο ελαφρύ είναι ένα παπούτσι το κάνει πιο ανθεκτικό και πιο γρήγορο. Όσο πιο μαλακός είναι ο  πάτος έχει καλύτερη επιστροφή, ξεκούραστο και προστατεύει από τραυματισμός αλλά χαλάει πιο σύντομα. ZoomX και ταχύτητα για μικρές αποστάσεις δεν πάνε μαζί. 

Επεξ/σία από Strategos

37 λεπτά πριν, Vivienne18 είπε

όχι απο υπολογιστή 

Πολύ περίεργο, ακόμα και το μεσημέρι που είχε τρελό τράφικ και αργούσε λίγο έγιναν κανονικά οι παραγγελίες. Δες και από skroutz, έχει το myshoe. π.χ.: https://www.skroutz.gr/s/33160180/Adidas-RunFalcon-2-0-GX8238-Ανδρικά-Αθλητικά-Παπούτσια-Running-Dash-Grey-Grey-Six-Turbo.html

Εχω δοκιμασει Pegasus 37, Winflow 6 για περπατημα, ειναι φανταστικα. Εχω σταματησει το τρεξιμο εδω και καποια χρονια καθως ειναι επιβαρυντικο για γονατα και μεση, ανατομικα οι ανθρωποι δεν ειμαστε φτιαγμενοι για τρεξιμο.

Σε σχεση με οτιδηποτε παπουτσι με αφρο λχ Ultraboost, React Miler κτλ. με παπουτσι με zoom που εχεις καλυτερο spring effect και ξεπεταγμα ειμαι αρκετα πιο γρηγορος στο περπατημα και το νιωθω και το λεει και ο βηματομετρητης και το ρολοι.

Τωρα που ελιωσαν τα 37αρια και τα Winflow και αποσυρθηκαν, δοκιμαζω ενα ζευγαρι Vomero που ειχα απο τις καραντινατες αγορες και μετα σειρα εχουν τα Pegasus 38 και τα 39αρια που αγορασα τωρα. Στα 54 ευρω ειναι απλα κλοπη για παπουτσι περπατηματος. Για ορθοστασια ναι δεν κανει εκει θες μαλακο αφρο. Για περπατημα ομως, συνεχες περπατημα λχ να κανεις 6-7-8 χλμ ειναι ταμαμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...