Προς το περιεχόμενο

NIKE -25% σχεδόν σε όλα τα προϊόντα [ΤΕΛΟΣ]

laxanoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Τα άσπρα φοριουνται τον χειμώνα ρε παιδιά? :P 

Εξαρτάται τη χρήση και πόσο τα προσέχεις. Εμένα ο γιος μου τα έχει κάνει μαύρα και είναι σαν να έχει 2 ζευγάρια. Άσπρα όταν του τα πλένω μαύρα μετά από λίγες μέρες. 🤪

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ta pegasus σε αυτή τη τιμή, είναι ληστεία. Έχω ακόμα τα 35 και είναι ακόμα και λιωμένα,φοβερό παπούτσι. 

Κρίμα  οι τιμές αυτές ναναι σε χρώματα που δεν μου αρέσουν καθόλου 

1 ώρα πριν, barman_ είπε

Ta pegasus σε αυτή τη τιμή, είναι ληστεία. Έχω ακόμα τα 35 και είναι ακόμα και λιωμένα,φοβερό παπούτσι. 

Κρίμα  οι τιμές αυτές ναναι σε χρώματα που δεν μου αρέσουν καθόλου 

δοκίμασα το τελευταίο μοντέλο σε κατάστημα και ήταν σαν να φοράω τούβλο προερχόμενος από ultraboost uncaged /19.

γενικός το πιο μαλακό παπούτσι που ξεπερνάει και τα ultraboosts και αγόρασα εγώ δεύτερο ζευγάρι είναι τα Invincible Run.

βέβαια σε design είναι χάλια, το pegasus full black είναι μουράτο, αλλά τι να το κάνω αν πονάνε τα πόδια μου.

3 ώρες πριν, kotsoz είπε

είναι τα invincible run 2 η καλύτερη επιλογή για τρέξιμο πολλών χιλιομέτρων ή υπάρχει και κάτι άλλο ? 

έρχομαι από 3 γενιές ultra boost, αξίζει η μετάβαση και αν ναι το 44 νούμερο ultraboost σε τι νούμερο αντιστοιχεί ?

Για πολλά χιλιόμετρα σε μέτριους ρυθμούς τα invincible run είναι φοβερά!

Στο ίδιο μοτίβο και προφίλ χρήσης, αξίζει να δοκιμάσεις ανάμεσα σε άλλα και τα εξής (βάζω παπούτσια που έχω χρησιμοποιήσει:

Hoka Clifton ή Bondi (στα Bondi βάζω τα 7 καθώς δεν έχω εμπειρία με τα καινούρια)

https://www.skroutz.gr/s/29886797/Hoka-Clifton-8-1119393-BWHT-Ανδρικά-Αθλητικά-Παπούτσια-Running-Μαύρα.html

https://www.skroutz.gr/s/24178620/Hoka-Bondi-7-1110518-BBLC-Ανδρικά-Αθλητικά-Παπούτσια-Running-Μαύρα.html

Brooks Glycerin (έχω τα 19)

https://www.skroutz.gr/s/30282810/Brooks-Glycerin-19-110356-1D034-Ανδρικά-Αθλητικά-Παπούτσια-Running-Μπλε.html

• Like 2

12 ώρες πριν, intruder99 είπε

Για να μεταφέρουμε τα χρήματα της επιστροφής στον τραπεζικό λογαριασμό (Εθνική) χρεωνόμαστε κάτι ή λαμβάνουμε ολόκληρο το ποσό; 

908370988_Screenshot2022-11-25145508.jpg.d1b426fa805d00a8f8420e8be2590a3d.jpg

Είναι δωρεάν (από την πλευρά τους). Δεν ξέρω τι χρέωση μπορεί να επιβάλλει η NBG. Βλέποντας τις ληστρικές χρεώσεις των ελληνικών τραπεζών, θεωρώ ότι θα έχεις κάποια.

1 hour ago, Strategos said:

δοκίμασα το τελευταίο μοντέλο σε κατάστημα και ήταν σαν να φοράω τούβλο προερχόμενος από ultraboost uncaged /19.

γενικός το πιο μαλακό παπούτσι που ξεπερνάει και τα ultraboosts και αγόρασα εγώ δεύτερο ζευγάρι είναι τα Invincible Run.

βέβαια σε design είναι χάλια, το pegasus full black είναι μουράτο, αλλά τι να το κάνω αν πονάνε τα πόδια μου.

Όντως? Εγώ έχω το 35 και είναι φοβερό παπούτσι.

Είναι βαρύ δηλαδή? 

Σκεφτόμουν και γω το ultra αλλά πρώτον πολλά παραπάνω χρήματα και δεν κυκλοφορείς εύκολα έξω 

1 ώρα πριν, Strategos είπε

περιεργο γιατι τα nike ειναι αρκετα ελαφρυτερα απο το ultraboost

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, guardianx71 είπε

Μια χαρα το cashback, ευχαριστώ πολύ! Εμένα μου έβγαλε επιστροφή 40.8 GBP με ημερομηνία 23/3/23

image.png

Μετα απο ποσες ωρες σου ηρθε? Εδω ακομα τιποτα λεει αν περασει μερα να κανω claim για την αγορα που εκανα. Πληρωσες με ευρω το γυρισες Ελλαδα δηλαδη απο Αγγλια η κατευθειαν με αγγλικη λιρα? 

Επεξ/σία από Arkin

Ειναι ακομα σε εκκρεμοτητα η αγορα στο paypal οποτε ισως για αυτο δεν μου την εμφανιση ακομα. Απο humble bundle που εκανα καποιες αγορες ηρθε αμεσα το cash back σε 5 λεπτακια. Οποτε αναμενω.

11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ειναι ακομα σε εκκρεμοτητα η αγορα στο paypal οποτε ισως για αυτο δεν μου την εμφανιση ακομα. Απο humble bundle που εκανα καποιες αγορες ηρθε αμεσα το cash back σε 5 λεπτακια. Οποτε αναμενω.

Το cash back απο το quido πως το "σηκωνεις" πισω? εχουν τροπο για μεταφορα κατι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, barman_ είπε

Όντως? Εγώ έχω το 35 και είναι φοβερό παπούτσι.

Είναι βαρύ δηλαδή? 

Σκεφτόμουν και γω το ultra αλλά πρώτον πολλά παραπάνω χρήματα και δεν κυκλοφορείς εύκολα έξω 

Επειδή και εγώ από τα σχόλια και την αξιολόγηση πήγα να δοκιμάσω τα Pegasus, απογοητεύτικα. Ναι οκ τα βρίσκεις 60 ευρώ αλλά δεν είναι κάτι αξιόλογο από άποψη άνεσης και performance. Καλά ultraboost ήταν τα uncaged, πλέον από το μοντέλο του 2020 και μετά και αυτά χρόνο με το χρόνο χαλάνε και είναι overrated και στην αίσθηση και στην ποιότητα και στην άνεση. Πήρα φέτος ultraboost 22 σε offer και το αριστερο παπούτσι ήταν στραβό και με πόναγε οπότε το γύρισα πίσω. 

Η διαφορά Pegasus με κάτι ποιο ποιοτικό να είναι 30 ευρώ μαξ με την προσφορά. Για μένα για κάτι που φοράς όλη μέρα αξίζει να το δώσεις αυτό το ποσό. 

Με λίγα λόγια για άνεση από Nike προτείνω κάτι που να έχει σόλα ZoomX. Χάνει σε αντοχή αλλά κερδίσει σε άνεση και performance. 

Πετάγεσαι σε ένα κατάστημα Nike  κάνεις 2-3 μοντέλα δοκιμή και την βλέπεις την διαφορά. Προσωπικά πήρα Invincible Run 2.

Επεξ/σία από Strategos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε

Το cash back απο το quido πως το "σηκωνεις" πισω? εχουν τροπο για μεταφορα κατι?

Εχει withdraw αμεσα σε paypal η bank account. Εγω θα τα τραβηξω μεσω paypal οταν γινουν διαθεσιμα. Θα ενημερωσω αν ειμαι οκ και απο την αγορα των παπουτσιων. Και το paypal το ιδιο εχει cash back αλλα το εχει κοψει για την Ελλαδα εδω και λιγους μηνες και εχω 200 ευρω να περνω πισω και δεν μπορω να τα παρω. 

Αναλυτικα εδω. 3.60 λιρες που ειναι 4 ευρω και κατι σε μια αγορα απο humble που εκανα 67 ευρω ειναι ακριβως 6.4% cash back που δινει το site. Ηρθαν αμεσα 3.60 λιρες στο tracked που λεει οτι εγινε η καταγραφη της αγορας. Στο total earned θα παει μετα απο 3 μηνες και απο κατω withdraw στο paypal η bank transfer. Βαζεις mail και ερχονται αμεσα. Δεν το γνωριζα το site καθολου δουλευα  το cash back του paypal το οποιο μας εχει γραμμενους εδω Ελλαδα μαζεψα 200 ευρω για cash back και εκλεισε το προγραμμα για Ελλαδα οποτε τα εχασα τελειως. Αν ηξερα το quido θα ειχα τα χρηματα ηδη στο λογαριασμο μου. 

Screenshot-1.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

2 ώρες πριν, dsi44 είπε

περιεργο γιατι τα nike ειναι αρκετα ελαφρυτερα απο το ultraboost

Αναφέρουν σε uncaged όχι τα 2022 που είναι και αυτά τούβλα. 

Γενικός τα Invincible Run στην αρχή σου φαίνεται σαν να περπατάς σε μαξιλάρια επειδή είναι υπερβολικά μαλακά. Όταν πας να τρέξεις όμως για όσο η σόλα είναι σχετικά καινούργια, πάει μόνο του το παπούτσι μπροστά, επίσης απορροφάει όλους τους κραδασμούς, αν κάποιος έχει πρόβλημα σε γόνατο ή αστράγαλο είναι must. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...