guardianx71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, dim_plo είπε Υπάρχει τρόπος να φτάσετε την έκπτωση στο 37% επί της αναγραφόμενης τιμής των προϊόντων (αντί του 25% με τη χρήση του κωδικού GOBIG22), μέσω του Quidco. Ας το πούμε insomnia triple combo. 😁 https://www.quidco.com/nike Πραγματοποιώντας την αγορά σας μέσω του Quidco, θα λάβετε επιπλέον 20% επιστροφή επί του προ ΦΠΑ ποσού αγοράς σας (συνολικό πόσο αγοράς/1.24*0.20). Μέγιστο ποσό επιστροφής: 20£. Μια χαρα το cashback, ευχαριστώ πολύ! Εμένα μου έβγαλε επιστροφή 40.8 GBP με ημερομηνία 23/3/23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, KaRouLi είπε Ποιο παπουτσι ειναι αυτο? Nike Waffle Debut 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 24 minutes ago, guardianx71 said: Μια χαρα το cashback, ευχαριστώ πολύ! Εμένα μου έβγαλε επιστροφή 40.8 GBP με ημερομηνία 23/3/23 Και πως τα τρώμε αυτά? Είχα κάνει κάποτε quickdo και το άφησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, dim_plo είπε Υπάρχει τρόπος να φτάσετε την έκπτωση στο 37% επί της αναγραφόμενης τιμής των προϊόντων (αντί του 25% με τη χρήση του κωδικού GOBIG22), μέσω του Quidco. Ας το πούμε insomnia triple combo. 😁 https://www.quidco.com/nike Πραγματοποιώντας την αγορά σας μέσω του Quidco, θα λάβετε επιπλέον 20% επιστροφή επί του προ ΦΠΑ ποσού αγοράς σας (συνολικό πόσο αγοράς/1.24*0.20). Μέγιστο ποσό επιστροφής: 20£. * Το ποσό αυτό θα πιστωθεί μετά από έως και 4 μήνες στον Quidco λογαριασμό σας, δεν αφαιρείται άμεσα από το καλάθι σας στο site της Nike. Στο στάδιο του checkout, επιτρέπεται να εφαρμόσετε τον κωδικό GOBIG22. Τελικώς, η αγορά θα σας κοστίσει 62.9% επί της αναγραφόμενης τιμής (προ της εφαρμογής του κουπονιού GOBIG22). Αν γίνουν 2, 3 συνεχόμενες παραγγελίες στα καπάκια θα τις πιάσει όλες ξεχωριστά άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intruder99 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, dim_plo είπε Υπάρχει τρόπος να φτάσετε την έκπτωση στο 37% επί της αναγραφόμενης τιμής των προϊόντων (αντί του 25% με τη χρήση του κωδικού GOBIG22), μέσω του Quidco. Ας το πούμε insomnia triple combo. 😁 https://www.quidco.com/nike Πραγματοποιώντας την αγορά σας μέσω του Quidco, θα λάβετε επιπλέον 20% επιστροφή επί του προ ΦΠΑ ποσού αγοράς σας (συνολικό πόσο αγοράς/1.24*0.20). Μέγιστο ποσό επιστροφής: 20£. * Το ποσό αυτό θα πιστωθεί μετά από έως και 4 μήνες στον Quidco λογαριασμό σας, δεν αφαιρείται άμεσα από το καλάθι σας στο site της Nike. Στο στάδιο του checkout, επιτρέπεται να εφαρμόσετε τον κωδικό GOBIG22. Τελικώς, η αγορά θα σας κοστίσει 62.9% επί της αναγραφόμενης τιμής (προ της εφαρμογής του κουπονιού GOBIG22). Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου (1-1/VAT*cashback%)*(1-coupon discount) (1-1/1.24*0.2)*(1-0.25)=0.629 Εξαιρέσεις: 1) Αγορά προϊόντων Jordan, Apple Watches, Wetsuits, Giftcards. 2) Αγορά μέσω Nike App. Εχθές αγόρασα από Adidas. "Έτρεχε" μια αντίστοιχη προωθητική ενέργεια αλλά με 40% cashback. Καλές αγορές σε όλους! Για να μεταφέρουμε τα χρήματα της επιστροφής στον τραπεζικό λογαριασμό (Εθνική) χρεωνόμαστε κάτι ή λαμβάνουμε ολόκληρο το ποσό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G@rg@oun Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, barman_ είπε Και πως τα τρώμε αυτά? Είχα κάνει κάποτε quickdo και το άφησα Το ιδιο ακριβως και εγω..απορια το εχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrissot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Pegasus 39 στα 54 ευρώ δεν υπάρχει η τιμή, πόσο μάλλον για μοντέλο 2022 Παπουτσάρες για τρέξιμο ειδικά. Έχω τα 38 έχω κάνει 800 χιλιόμετρα και δεν έχουν καταλάβει τίποτα. OP ευχαριστώ πολυ δυνατή προσφορά. Πήρα 2 για τρέξιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lshow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Βρειτε μου εναν ηλιθιο λογο που δεν περνουσε η παραγγελια απο το chrome αλλα απο τον Firefox περασε κανονικα... Ευχαριστω τον νηματοθετη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fullthrottl3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Η Nike γενικα τα εχει πιο ακριβα απο Σκρουτζ οποτε οτι εκπτωση κανει παλι δεν ειναι προσφορα 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, fullthrottl3 είπε Η Nike γενικα τα εχει πιο ακριβα απο Σκρουτζ οποτε οτι εκπτωση κανει παλι δεν ειναι προσφορα Λάθος, και λάθος. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampira Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστώ τον νηματοθέτη. Τσίμπησα τα tanjun με 28 ευρώ Τα μαύρα δεν τα βρίσκεις ποτέ κάτω από 57, είναι κάτι που παρακολουθώ χρόνια καθώς με βολεύουν πολύ τα συγκεκριμένα. Μακάρι να είχα ευρουλάκια να πάρω και κανένα air max. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, fullthrottl3 είπε Η Nike γενικα τα εχει πιο ακριβα απο Σκρουτζ οποτε οτι εκπτωση κανει παλι δεν ειναι προσφορα Η Nike πάντα έχει τις επίσημες αρχικές τιμές MSRP. Ότι έκπτωση κάνει αυτή ή το οιοδήποτε μαγαζί στο skroutz, βασίζεται πάνω σε αυτές τις τιμές. Όταν λοιπόν πετυχαίνεις στην επίσημη τέτοιες εκπτώσεις (συνδυασμός υπαρχουσών BF εκπτώσεων με ένα περαιτέρω 25%), μια χαρά προσφορά είναι..τουλάχιστον για τα προϊόντα που καλύπτει. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από Dante80 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, fullthrottl3 είπε Η Nike γενικα τα εχει πιο ακριβα απο Σκρουτζ οποτε οτι εκπτωση κανει παλι δεν ειναι προσφορα δηλάδή αυτά Jordan Air Jordan 11 CMFT Ανδρικά Sneakers Black / Anthracite CW0784-003 - Skroutz.gr που απο 125ευρό στο σκρουτζ, τα πήρα με 56 ευρώ απο την Nike, δεν ήταν προσφορά.. μάλιστα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsoz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 είναι τα invincible run 2 η καλύτερη επιλογή για τρέξιμο πολλών χιλιομέτρων ή υπάρχει και κάτι άλλο ? έρχομαι από 3 γενιές ultra boost, αξίζει η μετάβαση και αν ναι το 44 νούμερο ultraboost σε τι νούμερο αντιστοιχεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, flo1 είπε Mε ποια courier κάνει παράδοση? Με ups η οποία είναι άψογη και ταχύτατη. Αρχική ημερομηνία παράδοσης 30/11 μετά πήγε 28/11 και τελικά ήρθαν σήμερα 25/11. Ήμουν στο μπαλκόνι μου χτύπησε το θυροτηλεφωνο δεν το άκουσα και με πήρε τηλέφωνο. Με δωρεάν αποστολή. Να τα λέμε κι αυτά. Εδώ πληρώνεις μεταφορικά και αφήνουν χαρτάκι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα