Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dim_plo είπε

Υπάρχει τρόπος να φτάσετε την έκπτωση στο 37% επί της αναγραφόμενης τιμής των προϊόντων (αντί του 25% με τη χρήση του κωδικού GOBIG22), μέσω του Quidco.

Ας το πούμε insomnia triple combo. 😁

https://www.quidco.com/nike

Πραγματοποιώντας την αγορά σας μέσω του Quidco, θα λάβετε επιπλέον 20% επιστροφή επί του προ ΦΠΑ ποσού αγοράς σας (συνολικό πόσο αγοράς/1.24*0.20). Μέγιστο ποσό επιστροφής: 20£.

Μια χαρα το cashback, ευχαριστώ πολύ! Εμένα μου έβγαλε επιστροφή 40.8 GBP με ημερομηνία 23/3/23

image.png

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 minutes ago, guardianx71 said:

Μια χαρα το cashback, ευχαριστώ πολύ! Εμένα μου έβγαλε επιστροφή 40.8 GBP με ημερομηνία 23/3/23

image.png

Και πως τα τρώμε αυτά? 

Είχα κάνει κάποτε quickdo και το άφησα 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dim_plo είπε

Υπάρχει τρόπος να φτάσετε την έκπτωση στο 37% επί της αναγραφόμενης τιμής των προϊόντων (αντί του 25% με τη χρήση του κωδικού GOBIG22), μέσω του Quidco.

Πραγματοποιώντας την αγορά σας μέσω του Quidco, θα λάβετε επιπλέον 20% επιστροφή επί του προ ΦΠΑ ποσού αγοράς σας (συνολικό πόσο αγοράς/1.24*0.20). Μέγιστο ποσό επιστροφής: 20£.

* Το ποσό αυτό θα πιστωθεί μετά από έως και 4 μήνες στον Quidco λογαριασμό σας, δεν αφαιρείται άμεσα από το καλάθι σας στο site της Nike.

Στο στάδιο του checkout, επιτρέπεται να εφαρμόσετε τον κωδικό GOBIG22.

Τελικώς, η αγορά θα σας κοστίσει 62.9% επί της αναγραφόμενης τιμής (προ της εφαρμογής του κουπονιού GOBIG22).

Αν γίνουν 2, 3 συνεχόμενες παραγγελίες στα καπάκια θα τις πιάσει όλες ξεχωριστά άραγε;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dim_plo είπε

* Το ποσό αυτό θα πιστωθεί μετά από έως και 4 μήνες στον Quidco λογαριασμό σας, δεν αφαιρείται άμεσα από το καλάθι σας στο site της Nike.

Στο στάδιο του checkout, επιτρέπεται να εφαρμόσετε τον κωδικό GOBIG22.

Τελικώς, η αγορά θα σας κοστίσει 62.9% επί της αναγραφόμενης τιμής (προ της εφαρμογής του κουπονιού GOBIG22).

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

(1-1/VAT*cashback%)*(1-coupon discount)

(1-1/1.24*0.2)*(1-0.25)=0.629

Εξαιρέσεις:

1) Αγορά προϊόντων Jordan, Apple Watches, Wetsuits, Giftcards.

2) Αγορά μέσω Nike App.

Εχθές αγόρασα από Adidas. "Έτρεχε" μια αντίστοιχη προωθητική ενέργεια αλλά με 40% cashback.

Καλές αγορές σε όλους!

Για να μεταφέρουμε τα χρήματα της επιστροφής στον τραπεζικό λογαριασμό (Εθνική) χρεωνόμαστε κάτι ή λαμβάνουμε ολόκληρο το ποσό; 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, barman_ είπε

Και πως τα τρώμε αυτά? 

Είχα κάνει κάποτε quickdo και το άφησα 

Το ιδιο ακριβως και εγω..απορια το εχω..

Δημοσ.

Pegasus 39 στα 54 ευρώ δεν υπάρχει η τιμή, πόσο μάλλον για μοντέλο 2022 Παπουτσάρες για τρέξιμο ειδικά. Έχω τα 38 έχω κάνει 800 χιλιόμετρα και δεν έχουν καταλάβει τίποτα. OP ευχαριστώ πολυ δυνατή προσφορά. Πήρα 2 για τρέξιμο. 

• Like 1
Δημοσ.

Βρειτε μου εναν ηλιθιο λογο που δεν περνουσε η παραγγελια απο το chrome αλλα απο τον Firefox περασε κανονικα...

Ευχαριστω τον νηματοθετη ! 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fullthrottl3 είπε

Η Nike γενικα τα εχει πιο ακριβα απο Σκρουτζ οποτε οτι εκπτωση κανει παλι δεν ειναι προσφορα

Λάθος, και λάθος.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ τον νηματοθέτη. Τσίμπησα τα tanjun με 28 ευρώ :) Τα μαύρα δεν τα βρίσκεις ποτέ κάτω από 57, είναι κάτι που παρακολουθώ χρόνια καθώς με βολεύουν πολύ τα συγκεκριμένα. Μακάρι να είχα ευρουλάκια να πάρω και κανένα air max.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, fullthrottl3 είπε

Η Nike γενικα τα εχει πιο ακριβα απο Σκρουτζ οποτε οτι εκπτωση κανει παλι δεν ειναι προσφορα

Η Nike πάντα έχει τις επίσημες αρχικές τιμές MSRP.  Ότι έκπτωση κάνει αυτή ή το οιοδήποτε μαγαζί στο skroutz, βασίζεται πάνω σε αυτές τις τιμές.

Όταν λοιπόν πετυχαίνεις στην επίσημη τέτοιες εκπτώσεις (συνδυασμός υπαρχουσών BF εκπτώσεων με ένα περαιτέρω 25%), μια χαρά προσφορά είναι..τουλάχιστον για τα προϊόντα που καλύπτει. 

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, fullthrottl3 είπε

δηλάδή αυτά Jordan Air Jordan 11 CMFT Ανδρικά Sneakers Black / Anthracite CW0784-003 - Skroutz.gr

που απο 125ευρό στο σκρουτζ, τα πήρα με 56 ευρώ απο την Nike, δεν ήταν προσφορά.. μάλιστα 

• Like 5
Δημοσ.

είναι τα invincible run 2 η καλύτερη επιλογή για τρέξιμο πολλών χιλιομέτρων ή υπάρχει και κάτι άλλο ? 

έρχομαι από 3 γενιές ultra boost, αξίζει η μετάβαση και αν ναι το 44 νούμερο ultraboost σε τι νούμερο αντιστοιχεί ?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, flo1 είπε

Mε ποια  courier κάνει παράδοση? 

Με ups η οποία είναι άψογη και ταχύτατη. Αρχική ημερομηνία παράδοσης 30/11 μετά πήγε 28/11 και τελικά ήρθαν σήμερα 25/11. Ήμουν στο μπαλκόνι μου χτύπησε το θυροτηλεφωνο δεν το άκουσα και με πήρε τηλέφωνο. Με δωρεάν αποστολή. Να τα λέμε κι αυτά. Εδώ πληρώνεις μεταφορικά και αφήνουν χαρτάκι. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...