astrea966 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 εμενα με paypal δεν ολοκληρωνε την πληρωμη.πληρωσα με καρτα και προχωρησε η παραγγελια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lshow Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Το εκανα και με τους δυο τροπους ( paypal που μου εδινε την δυνατοτητα χωρις να εχω λογαριασμο και χρεωστικη). Ισως φταιει η επιλογη των προϊοντων ( Nike Renew Elevate 3, Nike Air Max Penny ) δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... Δεν προχωραει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μόλις πήρα κι εγώ ένα ζευγάρι Pegasus στα 54 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis40 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, Lshow είπε Αντιμετωπιζει καποιος αλλος προβλημα στην διαδικασια της πληρωμης; Μου βγαζει σφαλμα και δεν προχωραει... και μενα το ιδιο μου εκανε και τελικα πληρωσα με paypal.εκανα δυο παραγγελιες και τις δεχτηκε μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, dopermann είπε Εγω παντως χτυπησα αυτο για καθε μερα μια χαρα ειναι με 31,48... Σε παλαιοτερο black friday ειχα παρει τα ultraboost με 75 ευρω εκεινες ηταν καλες προσφορες... Ποιο παπουτσι ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, ThanosWF είπε Να κάνω μια ερώτηση μιας και πήρα πρώτη φορά. Αυτά έρχονται από Ευρώπη; Σε πόσες μέρες να τα περιμένω; Την προηγουμενη παρασκευη(18/11/2022) παρηγγειλα pegasus turbo 2 και σημερα(24/11/2022) εφτασαν θεσσαλονικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Τσιμπησα vapor fly 2% στα 112 και κ το pegasus 39 στα 54. Λεω να σβησω την εφαρμογη μην αγορασω κι αλλα . Φοβερες τιμες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, dim_plo είπε Υπάρχει τρόπος να φτάσετε την έκπτωση στο 37% επί της αναγραφόμενης τιμής των προϊόντων (αντί του 25% με τη χρήση του κωδικού GOBIG22), μέσω του Quidco. Ας το πούμε insomnia triple combo. 😁 https://www.quidco.com/nike Πραγματοποιώντας την αγορά σας μέσω του Quidco, θα λάβετε επιπλέον 20% επιστροφή επί του προ ΦΠΑ ποσού αγοράς σας (συνολικό πόσο αγοράς/1.24*0.20). Μέγιστο ποσό επιστροφής: 20£. * Το ποσό αυτό θα πιστωθεί μετά από έως και 4 μήνες στον Quidco λογαριασμό σας, δεν αφαιρείται άμεσα από το καλάθι σας στο site της Nike. Στο στάδιο του checkout, επιτρέπεται να εφαρμόσετε τον κωδικό GOBIG22. Τελικώς, η αγορά θα σας κοστίσει 62.9% επί της αναγραφόμενης τιμής (προ της εφαρμογής του κουπονιού GOBIG22). Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου (1-1/VAT*cashback%)*(1-coupon discount) (1-1/1.24*0.2)*(1-0.25)=0.629 Εξαιρέσεις: 1) Αγορά προϊόντων Jordan, Apple Watches, Wetsuits, Giftcards. 2) Αγορά μέσω Nike App. Εχθές αγόρασα από Adidas. "Έτρεχε" μια αντίστοιχη προωθητική ενέργεια αλλά με 40% cashback. Καλές αγορές σε όλους! Πατησα και εγω απο αυτο το λινκ εκανα εγγραφη και πατησα στο 20% cashback. Με πηγε στη σελιδα της Nike αλλα σε pounds. Γυρισα σε ευρω και εκανα παραγγελια τα pegasus 39 στα 54. Θα παρω cashback η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Με πηγε στη σελιδα της Nike αλλα σε pounds. Γυρισα σε ευρω και εκανα παραγγελια τα pegasus 39 στα 54. Θα παρω cashback η οχι? Όσες φορές παρήγγειλα από Nike, ακολούθησα τη διαδικασία που αναφέρεις και δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο πρόβλημα με το cashback. Δεν βλέπω, λοιπόν, λόγο αυτή τη φορά να δούμε κάτι διαφορετικό. 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, dim_plo είπε Όσες φορές παρήγγειλα από Nike, ακολούθησα τη διαδικασία που αναφέρεις και δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο πρόβλημα με το cashback. Δεν βλέπω, λοιπόν, λόγο αυτή τη φορά να δούμε κάτι διαφορετικό. 🙂 Αρα δεν πειραζει που γυρισα το site Ελλαδα και παρηγγειλα ετσι? Αψογα οποτε θα περιμενω και στο site να εμφανιστει το cash back σε 12 ωρες οπως γραφει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_teach Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Τι νούμερο φοράτε και τα βρίσκετε ακόμα διαθέσιμα τα pegasus στα 54€? Ψάχνω τόση ώρα αλλά στο νούμερό μου δεν υπάρχει τίποτα (43) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kostas_teach είπε Τι νούμερο φοράτε και τα βρίσκετε ακόμα διαθέσιμα τα pegasus στα 54€? Ψάχνω τόση ώρα αλλά στο νούμερό μου δεν υπάρχει τίποτα (43) 42.5 εγω μονο τα μπλε βρηκα σε τετοιο. Πριν ωρα κιολας που πηγα να τα παραγγειλω πατησα αγορα και ειχαν φυγει δεν τα ειχαν. Μετα απο λιγο με πολλα refresh ξανα εγιναν διαθεσιμα. Αν δω αυριο το cash back στο site ισως τσιμπησω και τιποτα ακομα πιο ακριβα. Με το 20% του cash back τα pegasus 39 βγαινουν 42 ευρω παπουτσια που με τις 2 εκπτωσεις πανε 10 με το cashback πανε 80. Μεχρι τις 29 ειναι οποτε εχουμε ακομα μερες να δουμε. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Mε ποια courier κάνει παράδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Φοράει κανένας 44 στα Ultraboost να μας πει στα Pegasus τι παίρνω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 19 minutes ago, flo1 said: Mε ποια courier κάνει παράδοση? Ups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα