Προς το περιεχόμενο

NIKE -25% σχεδόν σε όλα τα προϊόντα [ΤΕΛΟΣ]

laxanoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Είναι γενικά παπούτσι για μεγάλες αποστάσεις και μικρές ταχύτητες, και το πολύ μεγάλο πάχος αφρού που έχει το κάνει ιδανικό για άτομα με χονδροπάθεια, αρθριτικά, μηνίσκο κλπ καθώς μειώνονται σημαντικά οι κραδασμοί.

Θεωρώ πως και για ορθοστασία θα είναι πολύ καλό, έχω κάτι αντίστοιχο από άλλη εταιρία (Hoka, Bondi 7 συγκεκριμένα) με αντίστοιχα αποτελέσματα.

Καθώς ο πάτος είναι ταυτόχρονα ψηλός και μαλακός, θέλει λίγο να τα συνηθίσεις καθώς νομίζεις το πρώτο διήμερο πως έχεις μια μικρή αστάθεια (σαν να πατάς σε μαξιλάρια). Με το που πάρεις το κολλάει όμως...τρως τα χιλιόμετρα με το κουταλάκι χωρίς να καταλαβαίνεις τπτ.

Ρίξε μια ματιά και εδώ αν σε ενδιαφέρει το παπούτσι.

Rose Anvil GOAT :D

2 λεπτά πριν, ThanosWF είπε

Να κάνω μια ερώτηση μιας και πήρα πρώτη φορά. Αυτά έρχονται από Ευρώπη; Σε πόσες μέρες να τα περιμένω;

Βέλγιο ή Γερμανία αν θυμάμαι καλά. Γράφει πόσο καιρό περίπου στο site.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Είναι γενικά παπούτσι για μεγάλες αποστάσεις και μικρές ταχύτητες, και το πολύ μεγάλο πάχος αφρού που έχει το κάνει ιδανικό για άτομα με χονδροπάθεια, αρθριτικά, μηνίσκο κλπ καθώς μειώνονται σημαντικά οι κραδασμοί.

Θεωρώ πως και για ορθοστασία θα είναι πολύ καλό, έχω κάτι αντίστοιχο από άλλη εταιρία (Hoka, Bondi 7 συγκεκριμένα) με αντίστοιχα αποτελέσματα.

Καθώς ο πάτος είναι ταυτόχρονα ψηλός και μαλακός, θέλει λίγο να τα συνηθίσεις καθώς νομίζεις το πρώτο διήμερο πως έχεις μια μικρή αστάθεια (σαν να πατάς σε μαξιλάρια). Με το που πάρεις το κολλάει όμως...τρως τα χιλιόμετρα με το κουταλάκι χωρίς να καταλαβαίνεις τπτ.

Ρίξε μια ματιά και εδώ αν σε ενδιαφέρει το παπούτσι.

Επειδή δεν φαίνεται στις φώτο, η γλώσσα είναι αυτόνομη? Πήρα κάτι airmax και την πάτησα που ήταν ενωμένη στα πλαϊνά 

15 minutes ago, SabotazNic said:

Φανταστηκα οτι θα εχει στα αλλα, αλλα μιλουσα για τα κλασικα "air force 1 07"

Τι έχουν τα air force 1 07 και τα θέλουν όλοι;;;;;

Επίσης καμία πρόταση για lifestyle (τύπου air max 90) για καθημερινή χρήση; 

Με τόσα ποστ που κάνετε σαν τους τρελούς πήρα και εγώ ένα Jordan στα 55 ευρώ, είναι να απορείς ποιο είναι το κόστος δηλαδή… το άλλο ανέκδοτο αρχική και καλά 125 κάποιος που  αγοράζει full price αυτά τα σαβουρια μόνο και μόνο για το logo έχει θεματάκια 😂

• Like 1

16 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Επίσης καμία πρόταση για lifestyle (τύπου air max 90) για καθημερινή χρήση; 

Air Max SC μου φαίνονται βολικά για καθημερινή χρήση, τα έχω ψιλο λιώσει.

Αγόρασα Nike Air Max SYSTM για να τα αντικαταστήσω, ελπίζω να βγουνε το ίδιο βολικά.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, yiamaha είπε

Με τα μεγέθη συγκριτικά με adidas τι παίζει; Τα παλιά τα χρόνια νομίζω σε nike κοιτούσα 0,5- 1 νούμερο μεγαλύτερο. Ισχύει κάτι τέτοιο ακόμα ή όχι;

UltraBoost 22 είμαι 48, UltraBoost original και 4.0 είμαι 49 και 1/3, Superstar, Stan Smith είμαι 48 και 2/3 και στα Nike (έχω χρόνια να πάρω) πάντα ήμουν 48.5 και καθόταν κουτί.

• Like 1

1 ώρα πριν, madnifestah είπε

Υπέκυψα και εγω, και εδωσα 56ευρο για nike air Jordan 11cmft.. 

https://www.nike.com/gr/t/ανδρικα-παπουτσια-air-jordan-11-cmft-low-0pFKTw/CW0784-003

Αυτά είναι sneakers?

Γενικά σε sneakers τι υπάρχει, γιατί μόνο για μπάσκετ και αθλητικά βλέπω...

20 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Είναι αρκετά βολικά και ελαφριά. Είναι τα μοναδικά που φοράω 8-10 χρόνια και δεν με έχουν κουράσει. (ορθοστασία - δουλειά εστιατορίου, βόλτες, πολύωρη χρήση κτλ) 

• Thanks 1

6 minutes ago, billpao said:

Air Max SC μου φαίνονται βολικά για καθημερινή χρήση, τα έχω ψιλο λιώσει.

Αγόρασα Nike Air Max SYSTM για να τα αντικαταστήσω, ελπίζω να βγουνε το ίδιο βολικά.

Sc μάλλον είναι αυτό που ψάχνω!

2 minutes ago, SabotazNic said:

Είναι αρκετά βολικά και ελαφριά. Είναι τα μοναδικά που φοράω 8-10 χρόνια και δεν με έχουν κουράσει. (ορθοστασία - δουλειά εστιατορίου, βόλτες, πολύωρη χρήση κτλ) 

Μάλιστα, δεν είχα ιδέα! 

• Like 1

9 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Αυτά είναι sneakers?

Γενικά σε sneakers τι υπάρχει, γιατί μόνο για μπάσκετ και αθλητικά 

Θεωρητικά ειναι για σε γραμμη μπάσκετ..  

Για καθημερινή χρήση ακόμη και δουλειά είναι τέλεια.  Αλλά είναι φαρδιά,  θελει μισό νούμερο μικρότερο από το κανονικό. Δες αυτο... https://youtu.be/WQIU3Cg0Ahs

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως χτυπησα αυτο για καθε μερα μια χαρα ειναι με 31,48...

Ανδρικά παπούτσια Nike Waffle Debut

Σε παλαιοτερο black friday ειχα παρει τα ultraboost με 75 ευρω εκεινες ηταν καλες προσφορες...

Επεξ/σία από dopermann

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι ψάχνουν καθαρόαιμο running shoes  πάρτε το Pegasus 39 να το ευχαριστηθείτε.Παλιά σειρά διαχρονική στα 53 και κάτι ψηλά με δωρεάν μεταφορικά  είναι κλέψιμο.Skroutz κάνει 89 χωρίς μεταφορικά και έξω ακόμη πιο πανω.Δείτε έσω κριτικές 1)https://runrepeat.com/nike-air-zoom-pegasus-39 2)https://www.tomsguide.com/reviews/nike-air-zoom-pegasus-39 

3)https://www.runningshoesguru.com/2022/05/nike-air-zoom-pegasus-39-review/

Επεξ/σία από Βασιλης 123
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...