Προς το περιεχόμενο

NIKE -25% σχεδόν σε όλα τα προϊόντα [ΤΕΛΟΣ]

laxanoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, zape είπε

Μ π ρ α β ο !

πολύ ευχάριστο να μένει κάποιος ικανοποιημένος. τόσο για τον ίδιο όσο και για την εταιρεία.

Να τα χαίρεσαι τα παπούτσια σου και ένα μεγάλο συν στην Nike

μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν:

ποια είναι η αντιστοιχία μεγέθους μεταξύ nike και adidas ?

δηλ το 43 1/3 των adidas σε ποιο νούμερο των nike αντιστοιχεί ? τα nike είναι μικρότερα ή μεγαλύτερα ? και πόσο?

εντάξει, μην κολλάμε στο 43 1/3, ενδεικτικό είναι το νούμερο. εάν γνωρίζετε για το δικό σας νούμερο.

Κάποτε είχα ένα ζευγάρι nike και νομίζω ότι ήταν το 42,5 (σε σχέση με το 43 1/3 adidas που φοράω)

Σας ευχαριστώ πολύ

Σε μενα το 43,1/3 adidas καθεται το ιδιο στο ποδι μου με 43 ΝΙΚΕ και 43,5 Asics με 4-5 ζευγαρια απο την καθε εταιρια που εχω χρησιμοποιησει. Αρκει να μην εχουν στενο toebox (μυτη) που μου εχει συμβει σε ΝΙΚΕ 1-2 φορες μεχρι τωρα. Αλλα εκει δε μπορω να ανεβω νουμερο γιατι ειναι περισσοτερο θεμα ποδιου. Καλο ειναι να το τσεκαρεις σε μερικα site που κανουν reviews σε παπουτσια πχ https://runrepeat.com/ που με βοηθησε αρκετα τελευταια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, kwstas321 είπε

Παιδιά ο,τι λέει ο Arkin ισχύει.

Τα φόρεσα δεύτερη φορά σήμερα και ήδη νοιώθω οτι έχουν 'μαλακώσει' σε σχέση με την προηγούμενη. Σοβαρό παπούτσι για τρέξιμο σε αυτή την ταχύτητα όντως.

Βγήκα για 5 χλμ με pace 4:41 (περίπου 12χλμ/ωρα είναι η ταχύτητα) στο δρόμο, ανηφόρες και κατηφόρες ( 30 μέτρα ανηφόρα και 25 κατηφόρα στο σύνολο ) και το παπούτσι όντως σε ωθεί για τα καλα,και φαντάζομαι σε ταρταν θα είναι ακόμη καλύτερο.

Πάω να κάνω edit το προηγούμενο σχόλιο που είχα κάνει για να μην μπερδέψω κόσμο. 

Χαιρομαι πολυ που σε βολεψαν τελικα φιλε μου. Με τον καιρο θα στρωσουν και αλλο στην αρχη ειναι οντως σκληρα αλλα ετσι πρεπει στη συνεχεια στρωνουν οπως πρεπει μετα απο 20-30 χιλιομετρα. Καλα τρεξιματα να εχουμε και καλες ταχυτητες με καλους χρονους. 

το vepor fly οπως θα δεις θα γινει το αγαπημενο σου,ειναι παπουτσι επιδοσεων ειτε τρεχεις μεγαλη αποσταση ειτε μικρη.

δεν εχει σχεση με κανενα αλλο παπουτσι που εχεις βαλει,βεβαια δεν ξερω αν μπορω να το χαρακτηρισω "παπουτσι" οπως θα δεις και ο ιδιος ειναι κατι τελειως διαφορετικο.

• Like 1

6 ώρες πριν, zape είπε

Μ π ρ α β ο !

πολύ ευχάριστο να μένει κάποιος ικανοποιημένος. τόσο για τον ίδιο όσο και για την εταιρεία.

Να τα χαίρεσαι τα παπούτσια σου και ένα μεγάλο συν στην Nike

μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν:

ποια είναι η αντιστοιχία μεγέθους μεταξύ nike και adidas ?

δηλ το 43 1/3 των adidas σε ποιο νούμερο των nike αντιστοιχεί ? τα nike είναι μικρότερα ή μεγαλύτερα ? και πόσο?

εντάξει, μην κολλάμε στο 43 1/3, ενδεικτικό είναι το νούμερο. εάν γνωρίζετε για το δικό σας νούμερο.

Κάποτε είχα ένα ζευγάρι nike και νομίζω ότι ήταν το 42,5 (σε σχέση με το 43 1/3 adidas που φοράω)

Σας ευχαριστώ πολύ

Εγω φοραω 45.5 Nike και 46 adidas

Και απο τις 2 εταιρειες εχω αγορασει πολλα ζευγαρια.

10 λεπτά πριν, dsi44 είπε

το vepor fly οπως θα δεις θα γινει το αγαπημενο σου,ειναι παπουτσι επιδοσεων ειτε τρεχεις μεγαλη αποσταση ειτε μικρη.

δεν εχει σχεση με κανενα αλλο παπουτσι που εχεις βαλει,βεβαια δεν ξερω αν μπορω να το χαρακτηρισω "παπουτσι" οπως θα δεις και ο ιδιος ειναι κατι τελειως διαφορετικο.

Αυτα λες ετσι?

https://www.skroutz.gr/s/32523533/Nike-ZoomX-Vaporfly-Next-2-CU4111-001-Ανδρικά-Αθλητικά-Παπούτσια-Running-Black-White-Mtlc-Gold-Coin.html

Θα φυγουν αγορα σε μια καλυτερη πτωση απο αυτη που ειδα πηγαιναν 120 νομιζω. Στο 100αρικο θα ειναι λουκουμι. Πρεπει να ειναι πολυ σοβαρο παπουτσι.

• Like 1

15 ώρες πριν, Arkin είπε

Αν πας με 9-10χλμ pace με τα pegasus σου φαινεται οτι περπατας. Απο 12 και πανω δειχνουν τα δοντια τους. Προχθες με 14 average ουτε καταλαβα ποτε εφυγαν. Γενικα η σειρα pegasus της nike ειναι για ταχυτητες οχι περπατημα η αργο τρεξιμο. Ειναι διαμορφωμενα ετσι να σε ωθουν να τρεξεις.

Μια χαρα σε ωθουν και στο γρηγορο περπατημα που κανω.

Δεν εχουν καμια σχεση με τα React Miler ή οτιδηποτε σε αφρο της Nike ή της Adidas λχ Boost.

48 λεπτά πριν, stylish είπε

Για επιστροφή δέματος κανονίζουμε με Γενική Ταχυδρομική να πάρει το δέμα; Το έχει κανει καποιος;

ναι εγω, είτε με γενικη ταχυδρομικη είτε μιλάς απευθείας με UPS στο 21 0998 4000 και σε ενημερώνουν

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Arkin είπε

Αυτα λες ετσι?

https://www.skroutz.gr/s/32523533/Nike-ZoomX-Vaporfly-Next-2-CU4111-001-Ανδρικά-Αθλητικά-Παπούτσια-Running-Black-White-Mtlc-Gold-Coin.html

Θα φυγουν αγορα σε μια καλυτερη πτωση απο αυτη που ειδα πηγαιναν 120 νομιζω. Στο 100αρικο θα ειναι λουκουμι. Πρεπει να ειναι πολυ σοβαρο παπουτσι.

Εγώ δοκίμασα και τα zoom fly 4 χθες,λίγο βέβαια , σε ενα κατάστημα. Τρελή παπουτσάρα!

Και ήμουν στο τσακ να τα πάρω (90€) αλλα τελικά δεν ήθελα να δώσω κι άλλα χρήματα για παπούτσια. Την επόμενη !

Επεξ/σία από kwstas321

Σε επιστροφή ενός προϊόντος από μια παραγγελία 3 τεμαχίων, χρειάζεται να επιλέξω μέσα από το site τους επιστροφή του ενός προϊόντος; Η απλά χρησιμοποιώ το αυτοκόλλητο που έχει η συσκευασία και το στέλνω;

5 ώρες πριν, ison είπε

Θυμάστε κάνεις αν το site βγάζει καμία προσφορά αντίστοιχη πριν ή κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων? Πέρυσι ειχε τπτ ανάλογο? 

Κάθε χρόνο βγάζει 2-3 φορες πολύ δυνατές απλα δεν υπάρχει συγκεκριμένη χρονικη περίοδο αυτή ήταν μια από αυτές,τωρα πιστεύω ξανα με το νέο ετος κοντά στον Φεβρουάριο  κανε εγγραφή για να έχεις τον νου σου,ενημερώνουν πάντα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...