Προς το περιεχόμενο

NIKE -25% σχεδόν σε όλα τα προϊόντα [ΤΕΛΟΣ]

laxanoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεσα στο covid η Nike ελεγε ξεκαθαρα δοκιμαστε τα , φορεστε τα , τρεξτε κ αν δε σου κανουν γυρισετα μετα απο 6 μηνες απο την αγορα! Μιας κ μεσα στον covid κανανε κ 2 -3 μηνες να ερθουν τα παπουτσια :P

Τωρα που μπηκα απο περιεργια εχουν αλλαξει την επιστροφη σε 30 μερες αφορετα κ χωρις να πλυθουν . 

Με δεδομενο οτι θα ερθει κουριερ κ θα παρει κλειστο κουτι υποθετω πως μπορει να δοκιμασει καποιος . 

Εγω σημερα θα δοκιμασω τα pegasus 39 , αν δε βρεξει, αλλα αφου μου κανουν σαν νουμερο θα τα κρατησω ετσι κι αλλιως . Ακομα κ για τη δουλεια ή καφε

---

* κοιταω στο κουτι σε κανενα απο τα 2 ζευγαρια δεν υπαρχει το καρτελακι επιστροφης που ειχαν τα vomero που ειχα παρει μεσα στο covid 

Edit : χμ λιγο πριν το covid ειχα παρει τα vomero κ η περιοδος επιστροφης ηταν 3 μηνες. Μεσα στο covid το πηγαν στους 6 μηνες αλλα δεν επεστρεψα κ τιποτα να το δω στη πραξη

Επεξ/σία από nickk0kkav
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξερετε αν μπορει να γινει επιστροφη για αλλαγη με αλλο νουμερο αν υπαρχει διθεσιμο η επιστρεφουν μονο χρήματα;

Περιπου ποσο περνει απο την ωρα που θα τα δωσω πισω;

3ζευγαρια πηρα στις γυναικας εκατσε η στραβη την τυχη μου

24 λεπτά πριν, aekfc212 είπε

Ξερετε αν μπορει να γινει επιστροφη για αλλαγη με αλλο νουμερο αν υπαρχει διθεσιμο η επιστρεφουν μονο χρήματα;

Περιπου ποσο περνει απο την ωρα που θα τα δωσω πισω;

3ζευγαρια πηρα στις γυναικας εκατσε η στραβη την τυχη μου

Ναι γινεται . Τωρα τι και πως δε ξερω. Ξεκινα απο ενα τηλεφωνημα 

https://www.nike.com/gr/help/a/how-to-return-eu

Βρίσκει κάποιος στο τηλέφωνο την ups? 

Ήρθαν μου άφησαν χαρτάκι και τώρα τρέχω μήπως τους βρω κάπου.. 

Εντωμεταξύ ήμουν σπίτι 

7 λεπτά πριν, barman_ είπε

Βρίσκει κάποιος στο τηλέφωνο την ups? 

Ήρθαν μου άφησαν χαρτάκι και τώρα τρέχω μήπως τους βρω κάπου.. 

Εντωμεταξύ ήμουν σπίτι 

21 0998 4000. Πάρε τηλ και λογικά θα σου κανονίσουν εκείνοι να έρθει οδηγός δίνοντας τον αριθμό αποστολής σου. Δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα να πας να τα πάρεις από όσο μου είπαν εμένα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως UPS δεν εχει καταστηματα Αττικη. Μονο το Hub στο Κορωπι λιγο εξω απο το ΕλΒελ και ενα μικροτερο Hub υποδοχης στο ΕλΒελ και αλλο ενα στη Σαλονικα.

Ολα γινονται με πηγαινελα οδηγων τους δυστυχως.

Θα τους βρεις μεν στο τηλεφωνο αλλα σου ζητανε να δεσμευτεις ενα 3ωρο εντος του οποιου θα ερθει ο οδηγος. Οποτε φροντισε να εχεις χρονο ή να είσαι σπίτι/γραφειο (ότι δηλωσεις) ή να έχεις κάποιον σπίτι να περιμενει.

Επεξ/σία από Sebu

Ήρθαν σήμερα και τα air Jordan. Παπουτσαρες απλά. Στιβαρά πανέμορφα φαίνεται η ποιότητα τους από μακριά. Για 56 ευρώ κλέψιμο. Μας έφτιαξε η Nike φετος με τις προσφορές της. 

Στις 7/12/2022 στις 9:14 ΠΜ, nickk0kkav είπε

Μεσα στο covid η Nike ελεγε ξεκαθαρα δοκιμαστε τα , φορεστε τα , τρεξτε κ αν δε σου κανουν γυρισετα μετα απο 6 μηνες απο την αγορα! Μιας κ μεσα στον covid κανανε κ 2 -3 μηνες να ερθουν τα παπουτσια :P

Τωρα που μπηκα απο περιεργια εχουν αλλαξει την επιστροφη σε 30 μερες αφορετα κ χωρις να πλυθουν . 

Με δεδομενο οτι θα ερθει κουριερ κ θα παρει κλειστο κουτι υποθετω πως μπορει να δοκιμασει καποιος . 

Εγω σημερα θα δοκιμασω τα pegasus 39 , αν δε βρεξει, αλλα αφου μου κανουν σαν νουμερο θα τα κρατησω ετσι κι αλλιως . Ακομα κ για τη δουλεια ή καφε

---

* κοιταω στο κουτι σε κανενα απο τα 2 ζευγαρια δεν υπαρχει το καρτελακι επιστροφης που ειχαν τα vomero που ειχα παρει μεσα στο covid 

Edit : χμ λιγο πριν το covid ειχα παρει τα vomero κ η περιοδος επιστροφης ηταν 3 μηνες. Μεσα στο covid το πηγαν στους 6 μηνες αλλα δεν επεστρεψα κ τιποτα να το δω στη πραξη

Το κουριερ θα παραλαβει μεν αλλα τα λεφτα θα σου τα γυρισουν αφου παραλαβουν και ελεγξουν απο τη Nike στη Γερμανια. Οπως μου ειπαν θελει 5-8 εργασιμες το κουριερ να επιστρεψει και μετα αλλες 5-8 εργασιμες η Nike να ελεγξει και να επιστρεψει τα χρηματα. Εκτιμω οτι θα ελεγξουν αν ειναι φορεμενα, χτυπημενα, λερωμενα, πλυμενα κτλ. Ενα παπουτσι αθλητικο αν το φορεσεις και τρεξεις θα κανει τσακισεις στο πανω μπροστικο μερος αρα θα φαινεται.

40 λεπτά πριν, Sebu είπε

Το κουριερ θα παραλαβει μεν αλλα τα λεφτα θα σου τα γυρισουν αφου παραλαβουν και ελεγξουν απο τη Nike στη Γερμανια. Οπως μου ειπαν θελει 5-8 εργασιμες το κουριερ να επιστρεψει και μετα αλλες 5-8 εργασιμες η Nike να ελεγξει και να επιστρεψει τα χρηματα. Εκτιμω οτι θα ελεγξουν αν ειναι φορεμενα, χτυπημενα, λερωμενα, πλυμενα κτλ. Ενα παπουτσι αθλητικο αν το φορεσεις και τρεξεις θα κανει τσακισεις στο πανω μπροστικο μερος αρα θα φαινεται.

Ναι σωστα το λες, εχεις δικιο  . Μια ματια που εριξα εκτος ευρωπης (usa ?? ) λενε 60 μερες για οποιαδηποτε λογο κ μετα τις 60 αφορετα / χωρις να πλυθουν αλλα Ευρωπη 30 μερες αφορετα / χωρις να πλυθουν

------------

Δοκιμασα pegasus 39 σε ανηφορες το βρηκα εξαιρετικο . Εχει εξαιρετικο κρατημα σε φτερνα κατι που δε το περιμενα σε τετοιο βαθμο . Νομιζω θα το δοκιμασω κ σε μεγαλυτερες αποστασεις νομιζω ταιριαζει με το πατημα μου (που "γλυφω" φτερνα )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Ήρθαν σήμερα και τα air Jordan. Παπουτσαρες απλά. Στιβαρά πανέμορφα φαίνεται η ποιότητα τους από μακριά. Για 56 ευρώ κλέψιμο. Μας έφτιαξε η Nike φετος με τις προσφορές της. 

Μ π ρ α β ο !

πολύ ευχάριστο να μένει κάποιος ικανοποιημένος. τόσο για τον ίδιο όσο και για την εταιρεία.

Να τα χαίρεσαι τα παπούτσια σου και ένα μεγάλο συν στην Nike

μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν:

ποια είναι η αντιστοιχία μεγέθους μεταξύ nike και adidas ?

δηλ το 43 1/3 των adidas σε ποιο νούμερο των nike αντιστοιχεί ? τα nike είναι μικρότερα ή μεγαλύτερα ? και πόσο?

εντάξει, μην κολλάμε στο 43 1/3, ενδεικτικό είναι το νούμερο. εάν γνωρίζετε για το δικό σας νούμερο.

Κάποτε είχα ένα ζευγάρι nike και νομίζω ότι ήταν το 42,5 (σε σχέση με το 43 1/3 adidas που φοράω)

Σας ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από zape
  • Thanks 1

30 λεπτά πριν, zape είπε

μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν:

ποια είναι η αντιστοιχία μεγέθους μεταξύ nike και adidas ?

δηλ το 43 1/3 των adidas σε ποιο νούμερο των nike αντιστοιχεί ? τα nike είναι μικρότερα ή μεγαλύτερα ? και πόσο?

εντάξει, μην κολλάμε στο 43 1/3, ενδεικτικό είναι το νούμερο. εάν γνωρίζετε για το δικό σας νούμερο.

Κάποτε είχα ένα ζευγάρι nike και νομίζω ότι ήταν το 42,5 (σε σχέση με το 43 1/3 adidas που φοράω)

Σας ευχαριστώ πολύ

Στα Nike το 44 ειναι αναμεσα στο 43 1/3 και το 44 σε adidas.

Δηλαδη 44 με 44 τα adidas ειναι μεγαλυτερα . Προφανως αναλογα και το συγκεριμενο μοντελο .

Εγω φοραω nike 44 adidas ... τιποτα . Το 43 1/3 παλευεται αλλα με χτυπαει πανω στο τρεξιμο, ενω το 44 της adidas σε αποτομες στροφες ειναι επικινδυνο να σαβουριαστω . 

Τωρα τι να πω κανε μια βολτα κ σε κανενα καταστημα για δοκιμη

1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε

Δοκιμασα pegasus 39 σε ανηφορες το βρηκα εξαιρετικο . Εχει εξαιρετικο κρατημα σε φτερνα κατι που δε το περιμενα σε τετοιο βαθμο . Νομιζω θα το δοκιμασω κ σε μεγαλυτερες αποστασεις νομιζω ταιριαζει με το πατημα μου (που "γλυφω" φτερνα )

Τα συγκεκριμενα μαζι με τα vomero για εμενα σε πανε μονα τους. Τα χρησιμοποιω σε περπατημα (τα προηγουμενα μοντελα) και σε ωθουν να πας πιο γρηγορα απο οσο θες. Και αυτο φαινεται και στο ρολοι που κραταει ταχυτητα/χρονους, χωρις καν να το αντιλαμβανεσαι.

• Like 1

15 λεπτά πριν, Sebu είπε

Τα συγκεκριμενα μαζι με τα vomero για εμενα σε πανε μονα τους. Τα χρησιμοποιω σε περπατημα (τα προηγουμενα μοντελα) και σε ωθουν να πας πιο γρηγορα απο οσο θες. Και αυτο φαινεται και στο ρολοι που κραταει ταχυτητα/χρονους, χωρις καν να το αντιλαμβανεσαι.

Αν πας με 9-10χλμ pace με τα pegasus σου φαινεται οτι περπατας. Απο 12 και πανω δειχνουν τα δοντια τους. Προχθες με 14 average ουτε καταλαβα ποτε εφυγαν. Γενικα η σειρα pegasus της nike ειναι για ταχυτητες οχι περπατημα η αργο τρεξιμο. Ειναι διαμορφωμενα ετσι να σε ωθουν να τρεξεις.

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Αν πας με 9-10χλμ pace με τα pegasus σου φαινεται οτι περπατας. Απο 12 και πανω δειχνουν τα δοντια τους. Προχθες με 14 average ουτε καταλαβα ποτε εφυγαν. Γενικα η σειρα pegasus της nike ειναι για ταχυτητες οχι περπατημα η αργο τρεξιμο. Ειναι διαμορφωμενα ετσι να σε ωθουν να τρεξεις.

Παιδιά ο,τι λέει ο Arkin ισχύει.

Τα φόρεσα δεύτερη φορά σήμερα και ήδη νοιώθω οτι έχουν 'μαλακώσει' σε σχέση με την προηγούμενη. Σοβαρό παπούτσι για τρέξιμο σε αυτή την ταχύτητα όντως.

Βγήκα για 5 χλμ με pace 4:41 (περίπου 12χλμ/ωρα είναι η ταχύτητα) στο δρόμο, ανηφόρες και κατηφόρες ( 30 μέτρα ανηφόρα και 25 κατηφόρα στο σύνολο ) και το παπούτσι όντως σε ωθεί για τα καλα,και φαντάζομαι σε ταρταν θα είναι ακόμη καλύτερο.

Πάω να κάνω edit το προηγούμενο σχόλιο που είχα κάνει για να μην μπερδέψω κόσμο. 

• Like 1

Χθες εκανα διαλλειματικη και τελος παντων δεν πηγε οπως επρεπε γιατι εφευγα πολυ γρηγορα στην αρχη  και μετα κουραστηκα . Δεν σκεφτηκα να κατηγορησω τα παπουτσια καλη ιδέα :P

Δεν παρασυρθηκα εγω τα παπουτσια με ετρεχαν  😇

Εχω απορια μονο για την αντοχη τους μιας και τα vomero που ειχα παρει τα διαλυσα γρηγορα (φταιει το καπως ανορθοδοξο πατημα μου περισσοτερο απο τα ιδια τα παπουτσια μονο τα ascics με αντεχουν για καιρο / ως τωρα ) . Θεωρητικα παντα γιατι με 1 προπονηση δε καταλαβαινεις τα pegasus φαινεται να ταιριαζουν περισσοτερο στο πατημα μου λογω στην υποστηριξη που εχει φτερνα .

Γιατι το καλυτερο παπουτσι στο κοσμο να εχεις αμα δε σου ταιριαζει στο πατημα δεν εχει νοημα 

Και το 2ο ζευγαρι που πηρα ειναι τα vaporfly next 2% , δε ξερω αμα τα δοκιμασω ΣΚ θα δειξει . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...