Προς το περιεχόμενο

NIKE -25% σχεδόν σε όλα τα προϊόντα [ΤΕΛΟΣ]

laxanoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, drade είπε

Για πες γιατι θελω να παρω τα ιδια παπουτσια εδω και καιρο και δεν τα εχει στο κλασικο μου νουμερο (Nike) 45,5. Θεωρεις οτι με το 45 θα είμαι ενταξει; Εχω πολλα χρονια να παρω Nike, τα Jordan ειναι λιγο πιο ευρύχωρα;

Επισης για περπάτημα πως τα βρηκες; Δεν ειναι σκληρα;

είναι εντάξει το μισό νούμερο μικρότερο.  χωράει δηλαδή ένα δάχτυλο πίσω απο τη φτέρνα. φαντάζομαι το κανονικό μου νούμερο θα ήταν φαρδύ..  

για περπάτημα ανάλογα.  είναι άνετα αλλά αν θες να περπατάς χιλιόμετρα ισως να κουράσουν 

Επεξ/σία από madnifestah
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γνωριζει καποιος αν η UPS εχει καταστηματα κατα τοπους στην Αττικη οπως οι αλλες εταιρεις λχ DHL, ACS κτλ.?

Για να παω να παραδωσω το δεμα για μια επιστροφη για πιο γρηγορα. Μπορεσα να βρω μονο 2 hubs στην Αττικη ενα στο Κορωπι και ενα στο ΕλΒελ και αλλο ενα Σαλονικα.

Δεν εχει καταστηματα? Ψαχνω κατι νοτια απο Πειραια μεχρι Αλιμο.

Στις 4/12/2022 στις 9:38 ΜΜ, john1080 είπε

Εγω οσες φορες εχω παραγγειλει απο τη nike(και ειναι παρα πολλες) παντα με ups ερχονται στο σπιτι.Ποτε δεν μπλεχτηκαν acs η αλλη εταιρεια

Σε οποία πολη δεν υπάρχει ups συνεργάζονται με άλλη εταιρία 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τα φόρεσα ,έκανα κάποια χλμ και απογοητεύτηκα.

Είναι εξαιρετικό παπούτσι (πάρα πολύ ελαφρύ και πάρα πολύ σταθερό ,ειδικά στη φτέρνα που σε στηρίζει, 250 γραμμάρια το νούμερο 40), αλλα είναι φτιαγμένο για να τρέχεις και να πατας πιο πολύ προς τις μύτες,απο οτι κατάλαβα εγώ. Πολύ απότομο για τα δικά μου γούστα παπούτσι. Σε μια προπόνηση δηλαδή 15 χιλιομέτρων θεωρώ οτι θα με κουράσουν πολύ με τον τρόπο που τρέχω. 

Με τα Solar Boost 3 που έτρεξα και το 10αρι της Αθήνας , είμαι πολύ πιο εντυπωσιασμενος. Μάλλον θα τα γυρίσω τα παπούτσια...και είναι κρίμα γιατί η τιμή ήταν φανταστική. Είχα τελείως διαφορετικές προσδοκίες απο ενα παπούτσι που όποιον και να ρωτήσεις το εκθειάζει! Δεν πειράζει όμως ,ίσως πάω στο zoom fly 5 εαν ξανα δοκιμάσω Nike!

Πείτε κι εσείς εντυπώσεις αν έχετε προλάβει να τρέξετε.

Edit : δείτε το σχόλιο μου στην σελίδα 16 για πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Επεξ/σία από kwstas321

Ηρθαν και σε μενα τα pegasus σημερα. Ειναι γρηγορο παπουτσι νομιζα ειχα παλιοτερα τα 35 η 36 δεν θυμαμαι και εκεινα ηθελαν ταχυτητα. Πολυ σταθερα στο πισω μερος. Θελουν 12+χλμ μεσο ορο τρεξιματος για να δωσουν τα μεγιστα με χαμηλοτερη ταχυτητα νιωθεις οτι θελουν να πανε πιο γρηγορα και τα εχεις βαλει κοφτη. Πολυ ομορφα τα μπλε και μια χαρα το νουμερο 42.5 ενω φοραω 42. 5χλμ σημερα. Σιγα σιγα να στρωσουν. Αυριο λογικα ερχονται και τα τζορνταν.

• Like 1

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ηρθαν και σε μενα τα pegasus σημερα. Ειναι γρηγορο παπουτσι νομιζα ειχα παλιοτερα τα 35 η 36 δεν θυμαμαι και εκεινα ηθελαν ταχυτητα. Πολυ σταθερα στο πισω μερος. Θελουν 12+χλμ μεσο ορο τρεξιματος για να δωσουν τα μεγιστα με χαμηλοτερη ταχυτητα νιωθεις οτι θελουν να πανε πιο γρηγορα και τα εχεις βαλει κοφτη. Πολυ ομορφα τα μπλε και μια χαρα το νουμερο 42.5 ενω φοραω 42. 5χλμ σημερα. Σιγα σιγα να στρωσουν. Αυριο λογικα ερχονται και τα τζορνταν.

Αυτο ακριβώς που λες νοιώθω κι εγώ. Ή επίσης νοιώθω οτι θα ήταν φοβερό σε ταρτάν.

Έκανα 1 χλμ αργό ζέσταμα(εκει φαινόταν πολύ σκληρό), διατάσεις και μετά ενα ήρεμο 5αρι με 4:47 pace (περίπου 12.5χλμ/ωρα βγαίνει η ταχύτητα). Αναγνωρίζω οτι το παπούτσι είναι πάρα πολύ καλό για τέτοια χρήση,αλλα τα solarboost μάλλον μου ταιριάζει πιο πολύ. Αύριο ίσως πάω σε ενα κατάστημα να δοκιμάσω και τα zoom fly 5. Φαίνεται πάρα πολύ καλό παπούτσι .

Μάλλον επιστροφή και βλέπω...!

• Like 1

4 λεπτά πριν, kwstas321 είπε

Αυτο ακριβώς που λες νοιώθω κι εγώ. Ή επίσης νοιώθω οτι θα ήταν φοβερό σε ταρτάν.

Έκανα 1 χλμ αργό ζέσταμα(εκει φαινόταν πολύ σκληρό), διατάσεις και μετά ενα ήρεμο 5αρι με 4:47 pace (περίπου 12.5χλμ/ωρα βγαίνει η ταχύτητα). Αναγνωρίζω οτι το παπούτσι είναι πάρα πολύ καλό για τέτοια χρήση,αλλα τα solarboost μάλλον μου ταιριάζει πιο πολύ. Αύριο ίσως πάω σε ενα κατάστημα να δοκιμάσω και τα zoom fly 5. Φαίνεται πάρα πολύ καλό παπούτσι .

Με τον καιρο θα μαλακωσουν ετσι δειχνουν στην αρχη σκληρα αλλα γρηγορα θα ερθουν στα ισια τους. Εχουν καλη στηριξη και αυτο μετραει ειδικα προς το πισω μερος του ποδιου. Ειναι παπουτσια ταχυτητας εκει με 12-14χλμ ειναι αψογα δεν καταλαβαινεις οτι φορας παπουτσι οταν τρεχεις σε εκεινα τα χιλιομετρα. Πηγα και με 14 σημερα πρωτη μερα για 1χλμ δεν καταλαβα τιποτα. 

2 ώρες πριν, kwstas321 είπε

Κανει η ΝΙΚΕ επιστροφη σε τρεγμενο παπουτσι; Πρωτη φορα το ακουω.

4 ώρες πριν, TheDay2012 είπε

Κανει η ΝΙΚΕ επιστροφη σε τρεγμενο παπουτσι; Πρωτη φορα το ακουω.

Κι εγω!!! 

αντι να τα επιστρεψετε , δεν τα βαζετε καμια αγγελία μπορεί να υπαρχουν άλλοι που τα θέλουν… 

• Like 1

Θεωρώ ότι δε θα δεχτούν την επιστροφή, έχω επιστρέψει παπούτσια μετά από 50 ημέρες, αλλά φορεμένα μόνο μέσα στο σπίτι. Αν φορεθούν έξω, θα πρέπει να υπάρχει ελάττωμα για να δεχτούν την επιστροφή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...