default Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Το κακο με τους χρονους παραδοσεις αυτους ειναι οτι μεχρι να ερθουν τα παπουτσια αν δε ταιριαζει το νουμερο εχουν τελειωσει ολες οι προσφορες των ημερων και μετα θα μεινουμε στον ασο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 25/11/2022 στις 9:56 ΠΜ, madnifestah είπε δηλάδή αυτά Jordan Air Jordan 11 CMFT Ανδρικά Sneakers Black / Anthracite CW0784-003 - Skroutz.gr που απο 125ευρό στο σκρουτζ, τα πήρα με 56 ευρώ απο την Nike, δεν ήταν προσφορά.. μάλιστα παρέλαβα σήμερα. ενω εκτιμώμενο χρόνο είχε Δευτέρα 5/12 το νουμερό είναι μια χαρά που πήρα μισό νούμερο μικρότερο. και τα παπουτσια φοβέρα. ειδικά για την τιμή τους! Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από madnifestah 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intruder99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα η εκτιμώμενη παράδοση είναι 6/12 αλλά στο site της UPS βλέπω μόνο το παρακάτω. 28.11.2022 21:31 Καθ' οδόν Herne-Boernig, Germany 26.11.2022 10:29 Η ετικέτα δημιουργήθηκε Belgium Ελπίζω να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα και δεν παραλάβω ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, intruder99 είπε Εμένα η εκτιμώμενη παράδοση είναι 6/12 αλλά στο site της UPS βλέπω μόνο το παρακάτω. 28.11.2022 21:31 Καθ' οδόν Herne-Boernig, Germany 26.11.2022 10:29 Η ετικέτα δημιουργήθηκε Belgium Ελπίζω να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα και δεν παραλάβω ποτέ. Και εμενα τα ιδια λεει με παραδοση 5/12 . Δεν αγχωνομαι καθολου μια χαρα θα ερθουν . Απλα δεν εχουν καλη ενημερωση στο site 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaga1um3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, intruder99 είπε Εμένα η εκτιμώμενη παράδοση είναι 6/12 αλλά στο site της UPS βλέπω μόνο το παρακάτω. 28.11.2022 21:31 Καθ' οδόν Herne-Boernig, Germany 26.11.2022 10:29 Η ετικέτα δημιουργήθηκε Belgium Ελπίζω να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα και δεν παραλάβω ποτέ. Κι εγω στα ιδια ειμαι…. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσωπικά έφαγα πανηγυρικό άκυρο καθώς ακυρώθηκε η παραγγελία μου. 2 ζευγάρια παπούτσια. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπε η κοπέλα ότι ενώ είχε ετοιμαστεί το πακέτο, όταν ήταν να μπει η αυτοκόλλητη ετικέτα για να αποσταλεί το δέμα κάπως κάπου χάθηκε ή κόλλησε και επειδή έμεινε 2 μέρες στάσιμη η παραγγελία αντί να επεξεργαστεί, το σύστημα έκανε αυτόματα ακύρωση και έδωσε εντολή για επιστροφή χρημάτων (ήδη επιστραφηκαν). Μου είπε όταν βρω διαθέσιμα πάλι τα ίδια παπούτσια να παραγγείλω, να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών και να δώσω τον αριθμό παραγγελίας (που ακυρώθηκε) ώστε να μου την τιμολογησουν στα ίδια λεφτά. Θεωρώ απίθανο να ξαναγίνουν διαθέσιμα βέβαια αλλά τουλάχιστον προσφέρθηκαν να κάνουν κάτι μιας και το λάθος είναι δικό τους. Πρώτη φορά μου έτυχε κάτι με την Nike πάντως. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από Deathmace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Ίδια ακριβώς περίπτωση και σε μένα. Απλά γύρισαν πίσω χωρίς λόγο. Από ότι κατάλαβα από την εξυπηρέτηση πελατών είναι συχνό φαινόμενο. Ευτυχώς υπήρχαν ακόμα διαθέσιμα με την έκπτωση και έκανα παραγγελία ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Στις 3/12/2022 στις 2:38 ΠΜ, intruder99 είπε Εμένα η εκτιμώμενη παράδοση είναι 6/12 αλλά στο site της UPS βλέπω μόνο το παρακάτω. 28.11.2022 21:31 Καθ' οδόν Herne-Boernig, Germany 26.11.2022 10:29 Η ετικέτα δημιουργήθηκε Belgium Ελπίζω να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα και δεν παραλάβω ποτέ. Στις 3/12/2022 στις 8:56 ΠΜ, vaga1um3 είπε Κι εγω στα ιδια ειμαι…. θα έρθουν κανονικά αυτό συμβαίνει επειδή όταν φτάνουν Ελλάδα συνεχίζεται η παράδοση με άλλη εταιρία π.χ. acs η γενικη για αυτό σταματάει η ενημέρωση στο site της ups 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1080 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Εγω οσες φορες εχω παραγγειλει απο τη nike(και ειναι παρα πολλες) παντα με ups ερχονται στο σπιτι.Ποτε δεν μπλεχτηκαν acs η αλλη εταιρεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 παραγγελίες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, την εβδομάδα του BF, στάλθηκαν όλες εκτός της Παρασκευής, σε συνομιλία μαζί τους είπαν θα σταλεί, γιατί κάποια πράγματα είναι σε άλλες αποθήκες (βασικά 1 παπούτσι και ένα base layer είναι) Με βάζει σε σκέψεις ότι μπορεί να πάει για ακύρωση, όπως έγραψε κάποιος παραπάνω. είναι σε προετοιμασία αποστολής 1 εβδομάδα τώρα Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από Phoenix7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα σε ολους, παρελαβα σημερα το πρωι στην εκτιμωμενη μερα παραδοσης τους. Πρωτη φορα σε pegasus μετα απο adidas ultraboost, και nike zoom X infinity flyknit. Για να δουμε τι θα δουμε. Με το καλο να παραλαβετε και οι υπολοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Μάλλον πάει και η πρώτη μου παραγγελία για ακύρωση βάσει αυτών που διαβάζω, ακόμα σε επεξεργασία είναι και η παραγγελία έφυγε πριν το BF. Κρίμα γιατί πλέον δεν έχω και εναλλακτική που να μην στοιχίζει 200% παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Παρέλαβε κάποιος Θεσσαλονίκη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Ηρθαν και τα 2 ζευγαρια (Αθηνα) . Ξεχωριστες παραγγελιες/αποστολες . Το ενα απο ups που ειχε σημερινη ημερομηνια παραδοσης και το αλλο απο dpd (μεσω acs) που δεν ειχε καν ημερομηνια παραδοσης στην εφαρμογη αν και ειχε καλυτερο tracking. Η ups που δεν εγραφε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drade Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Στις 2/12/2022 στις 10:22 ΜΜ, madnifestah είπε παρέλαβα σήμερα. ενω εκτιμώμενο χρόνο είχε Δευτέρα 5/12 το νουμερό είναι μια χαρά που πήρα μισό νούμερο μικρότερο. και τα παπουτσια φοβέρα. ειδικά για την τιμή τους! Για πες γιατι θελω να παρω τα ιδια παπουτσια εδω και καιρο και δεν τα εχει στο κλασικο μου νουμερο (Nike) 45,5. Θεωρεις οτι με το 45 θα είμαι ενταξει; Εχω πολλα χρονια να παρω Nike, τα Jordan ειναι λιγο πιο ευρύχωρα; Επισης για περπάτημα πως τα βρηκες; Δεν ειναι σκληρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα