Arkin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, SpEcTer είπε Να ρωτήσω και γω για quidco επειδη προσπαθω να κάνω αγορά με paypal το αφήνει? Πρέπει να έχεις διεύθυνση αγγλική? Οχι δεν υπαρχει προβλημα εγω εβαλα το extension και το βγαζει σε καθε site που το υποστηριζει. Βεβαια οπως ειπα δεν πρεπει να εχουμε ad block στο site που υποστηριζετε απο το quidco αλλιως δεν γινεται tracking. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kid είπε Σύμφωνα με τον Πίνακα μεγεθών το 42,5 ανδρικό είναι 27 cm και το γυναικείο είναι 27,5cm . Άρα το 42,5 αντιστοιχεί σε 42 γυναικείο αν καταλαβαίνω καλά. Ερώτηση : Τα γυναικεία pegasus 39 ή τα ανδρικά 38 που ακόμα είδα ότι υπάρχουν; Φίλε πήγα και δοκίμασα το vomero 16 αντρικό και γυναικειο ίδιο νούμερο. Το γυναικείο ήταν λιγο μικρότερο από το αντρικό και όχι το αντίστροφο. Βέβαια όχι κάτι άξιο αναφοράς, ίσως μισό νούμερο ίσως κ λιγότερο. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από geomd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaga1um3 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Fotini_Kalai είπε εμένα UPS Κι εμένα δυο παραγγελίες για διαφορετικους ΤΚ (ενα Αθήνα ένα επαρχία/νησί) ενώ εγιναν μαζί, έφυγαν μαζί με UPS, έχουν απόκλιση 2 εβδομάδες στην παράδοσή τους. Υ.Γ. Για οσους απορείτε για τα γυναικεία vs ανδρικά, κατά γενική ομολογία στη Nike τα γυναικεία έχουν στενή γραμμή, οπότε ενα μοντέλο που στα ανδρικά φοράς 42 στα γυναικεία μπορεί να χρειαστεί να το παρεις 42,5. κ γω σε pegasus 39 για ανδρα του πήρα το 44 σε γυναικείο μοντέλο (όταν παραλαβει θα σας πω τι ίσχυε). Όταν δοκιμασα σε μαγαζί τα 38 κ 39, έπρεπε να βάλω 42,5 γυναικείο, ενώ γενικώς φοράω 42 (και δυσκολα βρισκω γυναικεια οποτε παιρνω τα αντίστοιχα αντρικά). Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από vaga1um3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotini_Kalai Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, vaga1um3 είπε Κι εμένα δυο παραγγελίες για διαφορετικους ΤΚ (ενα Αθήνα ένα επαρχία/νησί) ενώ εγιναν μαζί, έφυγαν μαζί με UPS, έχουν απόκλιση 2 εβδομάδες στην παράδοσή τους. Υ.Γ. Για οσους απορείτε για τα γυναικεία vs ανδρικά, κατά γενική ομολογία στη Nike τα γυναικεία έχουν στενή γραμμή, οπότε ενα μοντέλο που στα ανδρικά φοράς 42 στα γυναικεία μπορεί να χρειαστεί να το παρεις 42,5. κ γω σε pegasus 39 για ανδρα του πήρα το 44 σε γυναικείο μοντέλο (όταν παραλαβει θα σας πω τι ίσχυε). Όταν δοκιμασα σε μαγαζί τα 38 κ 39, έπρεπε να βάλω 42,5 γυναικείο, ενώ γενικώς φοράω 42 (και δυσκολα βρισκω γυναικεια οποτε παιρνω τα αντίστοιχα αντρικά). Μη μου λες τέτοια, και τα πήρα στο νούμερο μου..... Ελπίζω να μου κάτσουν καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETRITIS13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Στις 26/11/2022 στις 2:05 ΠΜ, intruder99 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε υποθέτω πως δεν συμφέρει η μεταφορά των χρημάτων στην τράπεζα όταν μιλάμε για ποσά όπως 10-15 ευρώ. Επομένως απ' ότι φαίνεται η καλύτερη λύση είναι το PayPal. Εγώ που παραγγειλα χωρίς PayPal κ την πήρε την συναλλαγή η Πειραιώς έβαλα στο Google pay την Πειραιώς δεν μου κράτησε προμήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Σήμερα παρέλαβα τα Pegasus 39 shield! Με ups. Φαίνεται πολύ καλό! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intruder99 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Στις 29/11/2022 στις 2:11 ΠΜ, PETRITIS13 είπε Εγώ που παραγγειλα χωρίς PayPal κ την πήρε την συναλλαγή η Πειραιώς έβαλα στο Google pay την Πειραιώς δεν μου κράτησε προμήθεια Εσύ μάλλον λες για την παραγγελία από την Nike. Εγώ έλεγα για την μεταφορά των χρημάτων της επιστροφής από το quidco στην τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, intruder99 είπε Εγώ έλεγα για την μεταφορά των χρημάτων της επιστροφής από το quidco στην τράπεζα. Αν έχεις Revolut, είναι η βέλτιστη λύση. Δωρεάν ανάληψη και χωρίς προμήθεια μετατροπής από GBP σε € (καθώς θα λάβεις το cashback σε £). Λήψη σε έως 2 εργάσιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intruder99 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, dim_plo είπε Αν έχεις Revolut, είναι η βέλτιστη λύση. Δωρεάν ανάληψη και χωρίς προμήθεια μετατροπής από GBP σε € (καθώς θα λάβεις το cashback σε £). Λήψη σε έως 2 εργάσιμες. Όντως δεν το είχα στο μυαλό μου. Αυτό θα κάνω, σε ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Στις 28/11/2022 στις 7:32 ΜΜ, geomd είπε Φίλε πήγα και δοκίμασα το vomero 16 αντρικό και γυναικειο ίδιο νούμερο. Το γυναικείο ήταν λιγο μικρότερο από το αντρικό και όχι το αντίστροφο. Βέβαια όχι κάτι άξιο αναφοράς, ίσως μισό νούμερο ίσως κ λιγότερο. Το πάτημα πως σου φάνηκε? Τα δοκίμασα και ένοιωθα ότι πατούσε περισσότερο προς την εσωτερική πλευρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 On 29/11/2022 at 12:56, d_gkal said: Σήμερα παρέλαβα τα Pegasus 39 shield! Με ups. Φαίνεται πολύ καλό! με γεια!δωσε μας ενα feedback με τη βροχη! ποσο βγηκαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 5 minutes ago, barman_ said: με γεια!δωσε μας ενα feedback με τη βροχη! ποσο βγηκαν? Ευχαριστώ Παρόλη τη βροχή σήμερα δε τα περπάτησα πολύ. Επίτηδες πέρασα από γλιστερα σημεία και ήταν σταθερά! Μόνο αρνητικό ότι κάνουν θόρυβο όσο περπατάς. Το αδιάβροχο υλικό είναι μια ακούγεται όταν "τσακίζει" στο βηματισμό Λίγο πάνω από 100€ και επέλεξα το μαύρο χρωματισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 1 minute ago, d_gkal said: Ευχαριστώ Παρόλη τη βροχή σήμερα δε τα περπάτησα πολύ. Επίτηδες πέρασα από γλιστερα σημεία και ήταν σταθερά! Μόνο αρνητικό ότι κάνουν θόρυβο όσο περπατάς. Το αδιάβροχο υλικό είναι μια ακούγεται όταν "τσακίζει" στο βηματισμό Λίγο πάνω από 100€ και επέλεξα το μαύρο χρωματισμό ε ναι,πρεπει να ειναι κ ελαφρως πιο βαρυ..να τα χαρεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ronnie79 είπε Το πάτημα πως σου φάνηκε? Τα δοκίμασα και ένοιωθα ότι πατούσε περισσότερο προς την εσωτερική πλευρά Κοιτά δεν παρατηρησα κατι τέτοιο αλλα μάλλον γιατι δεν το είχα στο μυαλο μου. Ουσιαστικά το δοκιμασα μαζι με winflo 9 shield και pegasus 39 ωστε να βρω το πιο ανετο στο δικό μου ποδι. Με ενθουσίασε το winflo για καποιο λόγο, αλλα ηταν σχετικά φαρδύ ενω τα αλλα δυο πολυ πιο σταθερά. Στο vomero ειχε αρκετή διάφορα το γυναικείο με το ανδρικό. μου φάνηκε πιο μαζεμενο το γυναικείο απο τη μεσηβκαι μπροστα σε σχεση με το αντρικό,στο οποιο κατι περιεργο εβλεπα χωρια να μπαρω να το προσδιορισω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosleep Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Παραγγελία 23 Νοεμβρίου και 10 μέρες μετά ακόμα να έρθουν... Τα φέρνουν με dpd.de μάλλον με ποδήλατο με διαδρομή Βέλγιο-Ολλανδία-Αυστρία-Βουλγαρία και στις 29 Νοεμβρίου το πρωί έφτασε στη Θεσσαλονίκη που το ανέλαβε η ACS να το παραδώσει στην Αθήνα που μένω και θα το στείλουν τις επόμενες μέρες γιατί έπαθαν βλάβη... Ας το γράφανε κάπου ότι συνεργάζονται με ACS που είναι μόνο για ταλαιπωρία και όχι για παράδοση να μην έκανα την παραγγελία ποτέ από το site τους (τσιγκουνεύτηκα 10 ευρώ διαφορά από τοπικό μαγαζί)... 😬🤬💥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα