Προς το περιεχόμενο

NIKE -25% σχεδόν σε όλα τα προϊόντα [ΤΕΛΟΣ]

laxanoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν και άλλοι που είναι σε αναμονή αποστολής ακόμη ή είμαι μόνος? 4 παπουτσάκια παρήγγειλα όλο και όλο από την Πέμπτη το βράδυ... τόσο δύσκολο είναι να βρουν τα νούμερα 47?

Επεξ/σία από guardianx71
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο quidco και εμενα 2 παραγγελιες δεν τις εκανε tracking σημερα θα κανω την δευτερη claim οπως την πρωτη. Και οι 2 σταλθηκαν την επομενη μερα απο nike 7 Δεκεμβριου λενε παραδοση. 

Μαλλον καταλαβα γιατι δεν περασαν απο nike στο quidco. Λογο ad block. Κοβει το παρακατω cashbacksrv.com οποτε δικο μας το φταιξιμο. Αν περασει το claim καλως αλλιως αλλη φορα να προσεχουμε. 

Screenshot-1.png

14 λεπτά πριν, guardianx71 είπε

Υπάρχουν και άλλοι που είναι σε αναμονή αποστολής ακόμη ή είμαι μόνος? 4 παπουτσάκια παρήγγειλα όλο και όλο από την Πέμπτη το βράδυ... τόσο δύσκολο είναι να βρουν τα νούμερα 47?

Έχω κάνει 3 παραγγελίες σπαστές, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Στάλθηκε σήμερα της Κυριακής, οι άλλες σε αναμονή, οπότε ίσως παίζει ρόλο αν τα έχει μια αποθήκη όλα μαζεμένα τα προϊόντα.

16 λεπτά πριν, guardianx71 είπε

Παραγγελία πεμπτη βράδυ προς Παρασκευή μου έστειλαν ότι έφυγε σήμερα. Όποτε όλα καλά. Φαντάζομαι θα έγινε ο κακός χαμός από παραγγελίες όποτε λίγο υπομονή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή τα pegasus τα ανδρικά έχουν εξαφανιστεί μήπως ξέρει κάποιος αν το μαύρο το γυναικείο είναι το ίδιο σε νούμερο-φόρμα κτλ; 
Σε 42,5 ανδρικο τι να αντιστοιχει άραγε; 

Επεξ/σία από kid

Δυστυχώς οι εκπτώσεις που έχει Nike είναι απογοητευτικές. Μη μιλήσω ότι είναι τελείως ψεύτικες. Στη Γερμανία που βρίσκομαι σε εκπτωτικό χωριό προχθές τα ίδια παπούτσια που πήρα 48 € η Nike τα πουλάει στην Γερμανία 75 € με έκπτωση πάντα έτσι 99 

• Like 1
  • Confused 2

17 λεπτά πριν, kid είπε

Επειδή τα pegasus τα ανδρικά έχουν εξαφανιστεί μήπως ξέρει κάποιος αν το μαύρο το γυναικείο είναι το ίδιο σε νούμερο-φόρμα κτλ; 
Σε 42,5 ανδρικο τι να αντιστοιχει άραγε; 

Γενικα τα αντρικα εχουν λιγο μεγαλυτερο drop απο τα γυνακεια αν κ με ενα γρηγορο τσεκαρισμα φαινεται οτι στα pegasus 39 ειναι το ιδιο 10mm . Διπλοτσεκαρε το για σιγουρια . 

Αν ειναι υπερβολικα μικρο το drop αναλογα τα χιλιομετρα που κανεις και το αν στο τρεξιμο σου πατας κ φτερνα  μπορει να εχεις μεγαλυτερη επιβαρυνση στον αχιλλιο τενοντα . Παιζει ρολο κ το βαρος για αυτο τα αντρικα γενικα εχουν λιγο μεγαλυτερο drop. Λογικο αν σκεφτεις οτι σε καθε βημα στο τρεξιμο η επιβαρυνση στον αχιλλειο τενοντα φτανει ως κ 10 φορες το βαρος σου.

Υποθετω οτι τκ 42,5 αντρικο με 42,5 γυναικειο ειναι το ιδιο νουμερο σε εκατοστα , χωρο στα ποδια κτλ .Θα μου κανει εντυπωση αν αλλαζει κατι 

• Like 1

Σύμφωνα με τον Πίνακα μεγεθών το 42,5 ανδρικό είναι 27 cm και το γυναικείο είναι 27,5cm . Άρα το 42,5 αντιστοιχεί σε 42 γυναικείο αν καταλαβαίνω καλά.

Ερώτηση : Τα γυναικεία pegasus 39 ή τα ανδρικά 38 που ακόμα είδα ότι υπάρχουν; 

1 ώρα πριν, kid είπε

Σύμφωνα με τον Πίνακα μεγεθών το 42,5 ανδρικό είναι 27 cm και το γυναικείο είναι 27,5cm . Άρα το 42,5 αντιστοιχεί σε 42 γυναικείο αν καταλαβαίνω καλά.

Ερώτηση : Τα γυναικεία pegasus 39 ή τα ανδρικά 38 που ακόμα είδα ότι υπάρχουν; 

Οχι ρε γμτ. Δεν το φανταζομουνα ποτέ. και εχω παρει 2 ζευγαρια γυναικεια. Φανταζομουνα οτι ειναι η ιδια αντιστοιχια σε νουμερο. Τωρα?

3 ώρες πριν, Arkin είπε

Απο quidco και εμενα 2 παραγγελιες δεν τις εκανε tracking σημερα θα κανω την δευτερη claim οπως την πρωτη. Και οι 2 σταλθηκαν την επομενη μερα απο nike 7 Δεκεμβριου λενε παραδοση. 

Μαλλον καταλαβα γιατι δεν περασαν απο nike στο quidco. Λογο ad block. Κοβει το παρακατω cashbacksrv.com οποτε δικο μας το φταιξιμο. Αν περασει το claim καλως αλλιως αλλη φορα να προσεχουμε. 

Screenshot-1.png

5 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Στο Quidco μια από τα ίδια, 2 αγορές καμία δεν φάνηκε

5 ώρες πριν, dim_plo είπε

Έχει περάσει περισσότερο από 1 ημέρα από την αγορά σας;

Αν ναι, raise a claim, εδώ:

https://www.quidco.com/activity/

Να ρωτήσω και γω για quidco επειδη προσπαθω να κάνω αγορά με paypal το αφήνει? Πρέπει να έχεις διεύθυνση αγγλική?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...