Makis38 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Παίδες, έχω φτάσει μέχρι την επισκόπηση παραγγελίας από το site, όχι εφαρμογή, και εξακολουθεί να δείχνει την αρχική τιμή χωρίς το αρχικό -25, και το επιπλέον -25 λόγω μέλους, γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Makis38 είπε Παίδες, έχω φτάσει μέχρι την επισκόπηση παραγγελίας από το site, όχι εφαρμογή, και εξακολουθεί να δείχνει την αρχική τιμή χωρίς το αρχικό -25, και το επιπλέον -25 λόγω μέλους, γιατί; Είχες κανει σύνδεση? η δοκίμασε με αλλον browser υπάρχουν κολλήματα γενικά τις τελευταίες ημέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaloup Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Makis38 είπε Παίδες, έχω φτάσει μέχρι την επισκόπηση παραγγελίας από το site, όχι εφαρμογή, και εξακολουθεί να δείχνει την αρχική τιμή χωρίς το αρχικό -25, και το επιπλέον -25 λόγω μέλους, γιατί; Τον κωδικό που γράφει για την έκπτωση (GOBIG22), να φανταστώ ότι τον έβαλες, σωστά; Αλλιώς μάλλον θα έχει φάει κανένα κόλλημα το site. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Τώρα βλέπω ότι αυτό που διάλεξα με έκπτωση 30% δεν παίρνει το αρχικό -25, αλλά μόνο του μέλους. Κάποιος είχε πει νωρίτερα ότι τα εκπτωτικά παίρνουν και το -25 του black friday, και το -25% του μέλους, τέλος πάντων, ευχαριστίες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Makis38 είπε Τώρα βλέπω ότι αυτό που διάλεξα με έκπτωση 30% δεν παίρνει το αρχικό -25, αλλά μόνο του μέλους. Κάποιος είχε πει νωρίτερα ότι τα εκπτωτικά παίρνουν και το -25 του black friday, και το -25% του μέλους, τέλος πάντων, ευχαριστίες… Παίρνουν κανονικά την έκπτωση εκτός αν το προϊόν δεν συμμετέχει,υπαρχουν κάποιες εξαιρέσεις αν θέλεις βαλε ενα link να το δουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias.kaz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 ποια η αποψη σας για τα winflo 9? επίσης τα pegasus 39 αξίζουν 85 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fullthrottl3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Στις 25/11/2022 στις 9:56 ΠΜ, madnifestah είπε δηλάδή αυτά Jordan Air Jordan 11 CMFT Ανδρικά Sneakers Black / Anthracite CW0784-003 - Skroutz.gr που απο 125ευρό στο σκρουτζ, τα πήρα με 56 ευρώ απο την Nike, δεν ήταν προσφορά.. μάλιστα κοιταξα 4 παπουτσια και ηταν ολα πιο ακριβα απο σκρουτζ μεχρι και 20 ευρω. Ε μετα το παρατησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 4 hours ago, tollisth said: Παίρνουν κανονικά την έκπτωση εκτός αν το προϊόν δεν συμμετέχει,υπαρχουν κάποιες εξαιρέσεις αν θέλεις βαλε ενα link να το δουμε https://www.nike.com/gr/t/ανδρικο-παπουτσι-για-τρεξιμο-σε-ανωμαλο-δρομο-pegasus-trail-3-sgKPTr/DA8697-600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Makis38 είπε https://www.nike.com/gr/t/ανδρικο-παπουτσι-για-τρεξιμο-σε-ανωμαλο-δρομο-pegasus-trail-3-sgKPTr/DA8697-600 Κανονικά την παίρνει την έκπτωση 68,23 τελικη τιμή με το κουπόνι δοκίμασε π.χ με αλλον browser αν έχεις θεμα,πας μεσα στο καλαθι και βαζεις τον κωδικο GOBIG22 το εχεις κανει αυτο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 68.23 ναι, αλλά νόμιζα 90,97 - 25% (το standard σε όλα τα είδη) - 25% λόγω μέλους, οπότε κατάλαβα λάθος… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Προσπαω να κανω checkout με 3 διαφορετικες τροπους μεσα απο την εφαρμογη κι ολο σφαλμα δικτυου μου λεει και δεν προχωραει την παραγγελια Συμβαινει και σε κανεναν αλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas321 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Προσπαω να κανω checkout με 3 διαφορετικες τροπους μεσα απο την εφαρμογη κι ολο σφαλμα δικτυου μου λεει και δεν προχωραει την παραγγελια Συμβαινει και σε κανεναν αλλον; Μου έλεγε να δοκιμάσω άλλη μέθοδο πληρωμής όσο έβαζα paypal. Έβαλα Google Pay και την πήρε τελικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, Fronimitis said: Προσπαω να κανω checkout με 3 διαφορετικες τροπους μεσα απο την εφαρμογη κι ολο σφαλμα δικτυου μου λεει και δεν προχωραει την παραγγελια Συμβαινει και σε κανεναν αλλον; Αγόρασε απ' το site 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argosixna Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Fronimitis είπε Προσπαω να κανω checkout με 3 διαφορετικες τροπους μεσα απο την εφαρμογη κι ολο σφαλμα δικτυου μου λεει και δεν προχωραει την παραγγελια Συμβαινει και σε κανεναν αλλον; Εχεις φαει shadowban , δοκιμασε απο browser κατα προτιμηση firefox 56 λεπτά πριν, d_gkal είπε Αγόρασε απ' το site Tελικα οχι 2 αλλα 10 διαφορετικες παραγγελιες εβαλα χτες , μηπως παρω και το cashback αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει μπει τιποτα γιατι ημερομηνια χρεωσης ειναι 28/11. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα, έκανα αγορά μέσα από το quidco αλλά δεν μου το έγραψε στο history, θέλει κάποιον χρόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα