Προς το περιεχόμενο

NIKE -25% σχεδόν σε όλα τα προϊόντα [ΤΕΛΟΣ]

laxanoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες, έχω φτάσει μέχρι την επισκόπηση παραγγελίας από το site, όχι εφαρμογή, και εξακολουθεί να δείχνει την αρχική τιμή χωρίς το αρχικό -25, και το επιπλέον -25 λόγω μέλους, γιατί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, Makis38 είπε

Παίδες, έχω φτάσει μέχρι την επισκόπηση παραγγελίας από το site, όχι εφαρμογή, και εξακολουθεί να δείχνει την αρχική τιμή χωρίς το αρχικό -25, και το επιπλέον -25 λόγω μέλους, γιατί;

Είχες κανει σύνδεση? η δοκίμασε με αλλον browser υπάρχουν κολλήματα γενικά τις τελευταίες ημέρες 

• Like 1

46 λεπτά πριν, Makis38 είπε

Τον κωδικό που γράφει για την έκπτωση (GOBIG22), να φανταστώ ότι τον έβαλες, σωστά; Αλλιώς μάλλον θα έχει φάει κανένα κόλλημα το site. 

• Like 1

Τώρα βλέπω ότι αυτό που διάλεξα με έκπτωση 30% δεν παίρνει το αρχικό -25, αλλά μόνο του μέλους. Κάποιος είχε πει νωρίτερα ότι τα εκπτωτικά παίρνουν και το -25 του black friday, και το -25% του μέλους, τέλος πάντων, ευχαριστίες…

16 λεπτά πριν, Makis38 είπε

Τώρα βλέπω ότι αυτό που διάλεξα με έκπτωση 30% δεν παίρνει το αρχικό -25, αλλά μόνο του μέλους. Κάποιος είχε πει νωρίτερα ότι τα εκπτωτικά παίρνουν και το -25 του black friday, και το -25% του μέλους, τέλος πάντων, ευχαριστίες…

Παίρνουν κανονικά την έκπτωση εκτός αν το προϊόν δεν συμμετέχει,υπαρχουν κάποιες εξαιρέσεις αν θέλεις βαλε ενα link να το δουμε

• Like 1

Στις 25/11/2022 στις 9:56 ΠΜ, madnifestah είπε

δηλάδή αυτά Jordan Air Jordan 11 CMFT Ανδρικά Sneakers Black / Anthracite CW0784-003 - Skroutz.gr

που απο 125ευρό στο σκρουτζ, τα πήρα με 56 ευρώ απο την Nike, δεν ήταν προσφορά.. μάλιστα 

κοιταξα 4 παπουτσια και ηταν ολα πιο ακριβα απο σκρουτζ μεχρι και 20 ευρω. Ε μετα το παρατησα

4 hours ago, tollisth said:

Παίρνουν κανονικά την έκπτωση εκτός αν το προϊόν δεν συμμετέχει,υπαρχουν κάποιες εξαιρέσεις αν θέλεις βαλε ενα link να το δουμε

https://www.nike.com/gr/t/ανδρικο-παπουτσι-για-τρεξιμο-σε-ανωμαλο-δρομο-pegasus-trail-3-sgKPTr/DA8697-600

7 λεπτά πριν, Makis38 είπε

Κανονικά την παίρνει την έκπτωση 68,23 τελικη τιμή με το κουπόνι δοκίμασε π.χ με αλλον browser αν έχεις θεμα,πας

μεσα στο καλαθι και βαζεις τον κωδικο GOBIG22 το εχεις κανει αυτο?

• Like 1

Προσπαω να κανω checkout με 3 διαφορετικες τροπους μεσα απο την εφαρμογη κι ολο σφαλμα δικτυου μου λεει και δεν προχωραει την παραγγελια

Συμβαινει και σε κανεναν αλλον;

4 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Προσπαω να κανω checkout με 3 διαφορετικες τροπους μεσα απο την εφαρμογη κι ολο σφαλμα δικτυου μου λεει και δεν προχωραει την παραγγελια

Μου έλεγε να δοκιμάσω άλλη μέθοδο πληρωμής όσο έβαζα paypal. Έβαλα Google Pay και την πήρε τελικά.

• Like 1

1 hour ago, Fronimitis said:

Αγόρασε απ' το site

• Like 1

2 ώρες πριν, Fronimitis είπε

Εχεις φαει shadowban , δοκιμασε απο browser κατα προτιμηση firefox

56 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Αγόρασε απ' το site

Tελικα οχι 2 αλλα 10 διαφορετικες παραγγελιες εβαλα χτες , μηπως παρω και το cashback αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει μπει τιποτα γιατι ημερομηνια χρεωσης ειναι 28/11. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...