Arkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Τα εστειλαν σημερα τα παπουτσια 7 Δεκεμβριου λεει παραδοση. Απο το quidco τιποτα. Εκανα claim την ημερα αγορας και εβαλα αριθμο παραγγελιας και τιμη σε λιρες. Δεν ξερω γιατι δεν την κατεγραψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Παρά πολύ καλή προσφορά πάντως από τις δυνατές έως και 50% κάτω σε αντίστοιχες τιμές στο skroutz, ειδικά κάποια προϊόντα με έκπτωση συν το 25% εφόσον έβρισκες το νούμερο σου ή έκπτωση ήταν πάνω από 50% σε αρκετά προϊόντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Σκεφτομαι να παρω και αυτα πως σας φαινονται σε μαυρο πρασινο που εχει 42.5 που θελω? Εχει και τα Miler 3 αλλα διαβαζω τα χειροτερα ενω αυτα ειναι εξαιρετικα για πολλα χιλιομετρα κανω καπου 200 το μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GangMW Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, Arkin είπε Σκεφτομαι να παρω και αυτα πως σας φαινονται σε μαυρο πρασινο που εχει 42.5 που θελω? Εχει και τα Miler 3 αλλα διαβαζω τα χειροτερα ενω αυτα ειναι εξαιρετικα για πολλα χιλιομετρα κανω καπου 200 το μηνα. Λοιπόν τα πρώτο μοντέλο το είχα και ήταν πολύ κάλο για την εποχή του, το δεύτερο δεν έτυχε να το εντάξω στην γκάμα μου, αλλά ξέρω από συναθλητές ότι ήταν τιμιότατο παπούτσι. Το 3ο όμως ξέρω πολύ καλά από φίλο (συναθλητή) ότι δεν του άρεσε καθόλου (είχε και το v2), δεν το έφερε ποτέ στα μέτρα του, και στο τέλος το κράτησε για παπούτσι βόλτας! Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το τρέξιμο (και είναι πολλά) τα καλύτερα Test-Review για δρομικά παπούτσια, τα πιο έγκυρα τα βρίσκω στο Runrepeat.com. Για να καταλάβεις, χαλάω τουλάχιστον 3 σετ παπούτσια το χρόνο και έχω μόνιμα 4-5 στο ροτέσιον. Ότι έχω πάρει και το έχω τσεκάρει με τα reviews, δεν έχω βρει ούτε στο ελάχιστο αστοχία σε αξιολόγηση ! Σου βάζω ακριβώς απο κάτω link με τις παρουσιάσεις και αξιολογήσεις για τα 3 μοντέλα. Αν θέλεις κάτι περισσότερο σε πληροφορία, στείλε μου π.μ. για να μην φορτώνουμε το θέμα εδώ. https://runrepeat.com/nike-react-miler-3 https://runrepeat.com/nike-react-miler-2 https://runrepeat.com/nike-react-miler 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, GangMW είπε Λοιπόν τα πρώτο μοντέλο το είχα και ήταν πολύ κάλο για την εποχή του, το δεύτερο δεν έτυχε να το εντάξω στην γκάμα μου, αλλά ξέρω από συναθλητές ότι ήταν τιμιότατο παπούτσι. Το 3ο όμως ξέρω πολύ καλά από φίλο (συναθλητή) ότι δεν του άρεσε καθόλου (είχε και το v2), δεν το έφερε ποτέ στα μέτρα του, και στο τέλος το κράτησε για παπούτσι βόλτας! Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το τρέξιμο (και είναι πολλά) τα καλύτερα Test-Review για δρομικά παπούτσια, τα πιο έγκυρα τα βρίσκω στο Runrepeat.com. Για να καταλάβεις, χαλάω τουλάχιστον 3 σετ παπούτσια το χρόνο και έχω μόνιμα 4-5 στο ροτέσιον. Ότι έχω πάρει και το έχω τσεκάρει με τα reviews, δεν έχω βρει ούτε στο ελάχιστο αστοχία σε αξιολόγηση ! Σου βάζω ακριβώς απο κάτω link με τις παρουσιάσεις και αξιολογήσεις για τα 3 μοντέλα. Αν θέλεις κάτι περισσότερο σε πληροφορία, στείλε μου π.μ. για να μην φορτώνουμε το θέμα εδώ. https://runrepeat.com/nike-react-miler-3 https://runrepeat.com/nike-react-miler-2 https://runrepeat.com/nike-react-miler Ναι αυτο καταλαβα οτι τα 3 ειναι τα χειροτερα και τα πρωτα 2 αρκετα τιμια παπουτσια. Τελικα επειδη εχω αλλα 2 για τρεξιμο Under Armour και Adidas πηρα και τα Pegasus 39 τσιμπησα μολις τα παρακατω νομιζω τιμιοτατο παπουτσι για βολτα περπατημα δεν θα τα εχω για τρεξιμο. Το runrepeat διαβαζω και εγω μολις ειδα τοσο χαλια βαθμολογια στα miler 3 λεω μακρια. Με ενα 100αρικο 2 παπουτσαρες Ελλαδα εχουν 112 τα Jordan και 90 τα Pegasus μιση τιμη δηλαδη. Τα pegasus τα εστειλαν ηδη σημερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GangMW Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Τα pegasus τα εστειλαν ηδη σημερα Tα pegasus είναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΑ , δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ, έχω όλα τα μοντέλα από το 34 και μετά (το 36 το είχα σε διπλό ζευγάρι). Αν εξαιρέσεις το γνωστό πρόβλημα σε κάποια μοντέλα με το heel slippage, κατά τα άλλα είναι σούπερ VFM. Επίσης βγάζουν πάρα μα πάρα πολλά χιλιόμετρα ! έχω παραγγείλει και γω τα 39 (τσάμπα τιμή) και έχω και τα 38 με ελάχιστα χιλιόμετρα ακόμα ! και τα 37 με 700+ χιλιόμετρα να είναι σε απόλυτα λειτουργική κατάσταση ακόμα. Κατασκευή ΤΑΝΚ !!! Θα τα χαρείς σίγουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, GangMW είπε Tα pegasus είναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΑ , δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ, έχω όλα τα μοντέλα από το 34 και μετά (το 36 το είχα σε διπλό ζευγάρι). Αν εξαιρέσεις το γνωστό πρόβλημα σε κάποια μοντέλα με το heel slippage, κατά τα άλλα είναι σούπερ VFM. Επίσης βγάζουν πάρα μα πάρα πολλά χιλιόμετρα ! έχω παραγγείλει και γω τα 39 (τσάμπα τιμή) και έχω και τα 38 με ελάχιστα χιλιόμετρα ακόμα ! και τα 37 με 700+ χιλιόμετρα να είναι σε απόλυτα λειτουργική κατάσταση ακόμα. Κατασκευή ΤΑΝΚ !!! Θα τα χαρείς σίγουρα Nα σε καλα φιλε μου να ειναι τανκ οπως λες να τα χαρουμε οσοι τα πηραμε στο εδω θεμα να βγαζουμε τα χιλιομετρα μας ευκολα και κυριως χωρις να μας πονανε τα ποδια παντου διαβαζω τα καλυτερα για αυτα. Καλοριζικα σε ολους μας τις καλυτερες προσφορες εκανε φετος η nike σε παπουτσι νομιζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GangMW Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Nα σε καλα φιλε μου να ειναι τανκ οπως λες να τα χαρουμε οσοι τα πηραμε στο εδω θεμα να βγαζουμε τα χιλιομετρα μας ευκολα και κυριως χωρις να μας πονανε τα ποδια παντου διαβαζω τα καλυτερα για αυτα. Καλοριζικα σε ολους μας τις καλυτερες προσφορες εκανε φετος η nike σε παπουτσι νομιζω. καλά χιλιόμετρα να 'χεις αδερφέ, θα τα καταχαρείς ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι αυτο καταλαβα οτι τα 3 ειναι τα χειροτερα και τα πρωτα 2 αρκετα τιμια παπουτσια. Τελικα επειδη εχω αλλα 2 για τρεξιμο Under Armour και Adidas πηρα και τα Pegasus 39 τσιμπησα μολις τα παρακατω νομιζω τιμιοτατο παπουτσι για βολτα περπατημα δεν θα τα εχω για τρεξιμο. Το runrepeat διαβαζω και εγω μολις ειδα τοσο χαλια βαθμολογια στα miler 3 λεω μακρια. Με ενα 100αρικο 2 παπουτσαρες Ελλαδα εχουν 112 τα Jordan και 90 τα Pegasus μιση τιμη δηλαδη. Τα pegasus τα εστειλαν ηδη σημερα Τυχεροί όσοι φοράτε μικρά νούμερα... Εμείς με τα μεγάλα δεν έχουμε τέτοια τύχη σε τιμές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, nk9 είπε Τυχεροί όσοι φοράτε μικρά νούμερα... Εμείς με τα μεγάλα δεν έχουμε τέτοια τύχη σε τιμές! Ναι 41-43 συνηθως βρισκεις πιο ευκολα σε ανδρικο. Στα pegasus ειχα στο νου μου αλλο χρωμα αλλα μονο στα μπλε βρηκα 42.5. Δεν πειραζει γιατι για τρεξιμο ειναι και παλι ομορφα. 1.73 υψος. Πανω απο 45 νουμερο θεωρω πιο δυσκολο να βρειτε ειδικα σε περιοδο εκπτωσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι 41-43 συνηθως βρισκεις πιο ευκολα σε ανδρικο. Στα pegasus ειχα στο νου μου αλλο χρωμα αλλα μονο στα μπλε βρηκα 42.5. Δεν πειραζει γιατι για τρεξιμο ειναι και παλι ομορφα. 1.73 υψος. Πανω απο 45 νουμερο θεωρω πιο δυσκολο να βρειτε ειδικα σε περιοδο εκπτωσεων. 46 νούμερο... Καμία τύχη λέμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Στα Asics φοράω 44.5, κάποιος είπε πιο πίσω ότι τα Jordan 11 CMFT είναι φαρδιά. Οπότε το 44αρι θα ειναι κομπλε, λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, KaRouLi είπε Στα Asics φοράω 44.5, κάποιος είπε πιο πίσω ότι τα Jordan 11 CMFT είναι φαρδιά. Οπότε το 44αρι θα ειναι κομπλε, λετε? Η Nike θέλει μισο νούμερο μεγαλύτερο από ότι φοράμε στα αλλά εκτός αν εχει πάρει κάποιος το συγκεκριμένο και ξέρει σίγουρα όπως και να εχει η διαδικασία επιστροφής είναι πολύ εύκολη και δωρεάν αρκεί να έχεις λογαριασμό στη Nike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Εγώ θέλω ένα νούμερο παραπάνω στη Nike από ότι σε μη αθλητικό παπούτσι, και με λεπτή κάλτσα στην αρχή για να μην έχω φυσαλίδες στην πτερνα. Είναι ανάλογα το πόδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, tollisth είπε Η Nike θέλει μισο νούμερο μεγαλύτερο από ότι φοράμε στα αλλά εκτός αν εχει πάρει κάποιος το συγκεκριμένο και ξέρει σίγουρα όπως και να εχει η διαδικασία επιστροφής είναι πολύ εύκολη και δωρεάν αρκεί να έχεις λογαριασμό στη Nike Χμ, αλλά στο συγκεκριμένο είπανε ότι είναι φαρδια γραμμή... Ναι, ευτυχώς που ειναι ευκολη η επιστροφή... Απλά ψάχνω να δω και το πιο vfm, από όσα μείνανε! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από KaRouLi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα