axlgk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler Οριστε Lol Τερας βγηκε. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από axlgk
gnarkill Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δεν κατάλαβα τι βλέπουμε; αυτό πρέπει να είναι από την προηγούμενη φορά που είχε προσφορά το 4g ο Γερμανός
axlgk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Ναι είναι του Αυγούστου και λέει ξεκάθαρα 1 χρόνο .αυτό δεν μετράει σαν iPad δηλαδή?
Fulgore Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μην ασχολείστε με αυτά που γραφει ο Γερμανός. 2χρόνια εγγύηση εχει το Ipad και ας γράφουν αυτοί ότι θέλουν.
gnarkill Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, axlgk είπε Ναι είναι του Αυγούστου και λέει ξεκάθαρα 1 χρόνο .αυτό δεν μετράει σαν iPad δηλαδή? Ναι απλά δεν κατάλαβα. Σωστά
baskon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτο που βλέπουμε λέει ξακάθαρα ότι αφορά την πολιτική της εταιρίας σχετικά με την αντικατάσταση. Ότι και να πάρεις αν χαλάσει μέσα σε 12 μήνες γίνεται αντικατάσταση και καινούριο. Μαλιστα στο ιδιο το πινακάκι λέει 'ημέρες αντικατάστασης' δηλαδή πόσο γρήγορα θα αντικατασταθεί. Μετά το 12 μηνο απλά δε γίνεται αντικατάσταση. Και φυσικά όλο αυτο το έγγραφο δεν ισχυει καν για Ipad.. γιατί με αστεράκι λέει ότι τα Apple εξαιρούνται οπότε πρακτικά δε καταλαβαίνω γιατί βάζουν αυτό το χαρτί καν μέσα... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από baskon
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε Εγώ είμαι androidas γενικά (τελευταίο πράγμα apple που είχα ήταν το 3gs) αλλά είμαι σε ψάξιμο ταμπλετ για νορμάλ χρήση χωρίς παιχνίδια κτλ. Αξίζει σε αυτή την τιμή να παω εδώ σε σχέση με κάποιο android? Χωρις καμια διαθεση να κανω το thread "vs" η πιο ειλικρινης απαντηση που μπορω να σου δωσω οτι κανενα android tablet οποιασδηποτε τιμης δεν αξιζει απεναντι σε ipad, επισης οποιασδηποτε τιμης. Αυτο σημαινει οτι το ψωνιζεις αφοβα για τη χρηση που αναφερεις χωρις καν να μπαινεις σε διαδικασια συγκρισης, δεν σου χρειαζεται η συγκριση. Οταν το αγορασεις θα καταλαβεις γρηγορα τους λογους.
patsakos. D Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Το έχω περίπου 2 μήνες Για casual χρήση σερφάρισμα ταινίες κ.α είναι πολύ γρήγορο με πολύ καλή αυτονομία Στην αρχή μου φάνηκε λίγο ογκώδες γιατί είχα συνηθίσει στις 8 ίντσες Το μόνο αρνητικό που έχει είναι ο ηχος Τα ηχεία τα έχει από την μια πλευρά Στα 297€ είναι μια τίμια επιλογη
NoiSy MaN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Αν έχω ήδη αχρησιμοποίητα ευρώ επιστροφής, δε θα τα χρησιμοποιήσει αυτόματα αγοράζοντας από το site έτσι? Χαζή ερώτηση αλλά better safe than sorry, δε θέλω να μου το ρίξει κάτω από 349 και χάσω την επιστροφή.
gnarkill Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Σορρυ άμα θεωρείται off topic καμία πρόταση για φθηνή θήκη έχουμε; screen protector εχει αυτό ;αν όχι υπάρχει και για screen protector?
marmagia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 2 hours ago, baskon said: Αυτο που βλέπουμε λέει ξακάθαρα ότι αφορά την πολιτική της εταιρίας σχετικά με την αντικατάσταση. Ότι και να πάρεις αν χαλάσει μέσα σε 12 μήνες γίνεται αντικατάσταση και καινούριο. Μαλιστα στο ιδιο το πινακάκι λέει 'ημέρες αντικατάστασης' δηλαδή πόσο γρήγορα θα αντικατασταθεί. Μετά το 12 μηνο απλά δε γίνεται αντικατάσταση. Και φυσικά όλο αυτο το έγγραφο δεν ισχυει καν για Ipad.. γιατί με αστεράκι λέει ότι τα Apple εξαιρούνται οπότε πρακτικά δε καταλαβαίνω γιατί βάζουν αυτό το χαρτί καν μέσα... δεν ισχύει. Αντικατάσταση γίνεται στο σύνολο των 24 μηνών με την ίδια εξοργιστικά αργή διαδικασία. Η διαφορά είναι ότι εντός του πρώτου έτους μπορείς να ρι πας σε σοβαρό μαγαζί και να έχεις συσκευή σε 24 ώρες. Μετά τον δεύτερο χρόνο επειδή είναι ευθύνη του πωλητή μπλέκεις με το επιεικώς απαραδεκτο σέρβις της COSMOTE/γερμανος και παίρνει κανα 15ημερο η αντικατάσταση
NickTG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 45 minutes ago, NoiSy MaN said: Αν έχω ήδη αχρησιμοποίητα ευρώ επιστροφής, δε θα τα χρησιμοποιήσει αυτόματα αγοράζοντας από το site έτσι? Χαζή ερώτηση αλλά better safe than sorry, δε θέλω να μου το ρίξει κάτω από 349 και χάσω την επιστροφή. Δεν τα χρησιμοποιεί αυτόματα όχι. 1
dim712 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, gnarkill είπε Σορρυ άμα θεωρείται off topic καμία πρόταση για φθηνή θήκη έχουμε; screen protector εχει αυτό ;αν όχι υπάρχει και για screen protector? https://www.skroutz.gr/s/21235171/ESR-Rebound-Flip-Cover-Δερματίνης-Pine-Green-iPad-2019-2020-2021-10-2.html?from=sku_color_variations https://www.skroutz.gr/s/22291977/Nillkin-Amazing-H-0-3mm-Tempered-Glass-iPad-2019-2020-2021-10-2.html 1
tasanton Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Έχω το iPad 8th gen και ψηνόμουν για το συγκεκριμένο, αλλά τελικά οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Σε όσους δεν έχουνκαι ψήνονται, προτείνω να το πάρουν γιατί αξίζει σε κόστος, ποιότητα και απόδοση. Επιπλέον φαίνεται ότι είναι το τελευταίο "φτηνό" iPad, μετά οι τιμές ξεφεύγουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα