4four Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 https://www.germanos.gr/search-results//?blackfriday=multi_customFlag1&q=iPad+9th+gen Και Silver & Space gray , άμα είσαι οκ με τον αποθηκευτικό είναι άριστο ταβλετ και πολύ καλή τιμή ! Παίρνεις και ένα Apple Pencil και ξεχνάς τα τετράδια 3
Vault13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ολα καλα και ολα ωραια ειναι το πρωτο καιρο, μεχρι να αρχισει να εξαντλει τα 64gb. 20gb free εχω, και ακομα δεν το πηρα. Και πεταξα και πολλες default εφαρμογες…πχ μουσικη 2-3gb ηταν. Και οκ εσεις 300€ δινεται, δεν ειναι το τελος του κοσμου. Για ακριβα ipad με 64gb ειναι θανατος… προτείνεται μονο για φοιτητη ή φροντιστήρια, και ελαχιστο εως καθολου gaming. Ή για γονεις, ηλικιωμενους, Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από Vault13
4four Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Για σημειώσεις είναι τέλειο με ένα pqperlike screen protector. Μόνο κ μόνο για αυτό και για να έχεις όλα τα notes σπυ συγχρονισμένα απευθείας αξίζει πιστεύω! Επίσης για ερασιτέχνη digital artist η για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει επίσης είναι πολύ καλή αρχή , με το airdrop δεν χρειάζεσαι να έχεις κ πολύ χώρο τα μεταφέρεις σε δευτερόλεπτα όπου θέλεις Τώρα για gaming οκ δεν θα έχει 10 παιχνίδια . Tablet είναι , YouTube /Netflix κ κάνα game. Άμα το θέλεις για σοβαρη δουλειά δεν θα πάρεις το απλό θα πας στο pro! Το έχω πάντως σχεδόν χρόνο το προτείνω ανεπιφύλαχτα , άτομο που είχε και το Pro M1 πολύ overkill ήταν για απλή χρήση τζάμπα τα λεφτά του 1
gnarkill Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Λέω να το πάρω. Ασημί ή γκρι τι λέτε; φαίνεται πολύ καλή τιμή. Ειδικά τώρα που ανέβηκε η τιμή των ipad και δε νομίζω να αξίζουν
angelucky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δώρο για παιδί δημοτικου αντί για κινητό για να παίζει κανένα παιχνίδι βολεύει; 3
NoiSy MaN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Εγώ είμαι androidas γενικά (τελευταίο πράγμα apple που είχα ήταν το 3gs) αλλά είμαι σε ψάξιμο ταμπλετ για νορμάλ χρήση χωρίς παιχνίδια κτλ. Αξίζει σε αυτή την τιμή να παω εδώ σε σχέση με κάποιο android?
4four Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, gnarkill είπε Λέω να το πάρω. Ασημί ή γκρι τι λέτε; φαίνεται πολύ καλή τιμή. Ειδικά τώρα που ανέβηκε η τιμή των ipad και δε νομίζω να αξίζουν Δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά ! αμα μπορείτε να το πάρετε και με τιμολόγιο θα είναι ακόμα πιο απίστευτη τιμή
axlgk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 επειδη το εχω παρει απο γερμανο εχει 1 χρονο εγγυηση. 1
zygorito Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, axlgk είπε επειδη το εχω παρει απο γερμανο εχει 1 χρονο εγγυηση. Αυτο δεν ισχύει. Σε καλύπτει ο Γερμανός. Δε γίνεται καινούριο προϊόν στην ΕΕ να έχει ένα χρόνο. Έχω αγοράσει αυτό από τον Γερμανό: https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/laptops/laptops-10-13.9-inches/apple-macbook-air-mgn93-late-2020-13.3-retina/m1-8c/8gb/256gb-ssd/gpu-7c-silver-laptop-aggliko-pliktrologio/?productId=20401142 Στο site γράφει την εξυπνάδα της Apple: Εγγύηση 1 έτος Μαζί με την απόδειξη μου δώσανε το χαρτί που λέει: Spoiler Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από zygorito 1
xgol Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, 4four είπε Για σημειώσεις είναι τέλειο με ένα pqperlike screen protector. Μόνο κ μόνο για αυτό και για να έχεις όλα τα notes σπυ συγχρονισμένα απευθείας αξίζει πιστεύω! Επίσης για ερασιτέχνη digital artist η για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει επίσης είναι πολύ καλή αρχή , με το airdrop δεν χρειάζεσαι να έχεις κ πολύ χώρο τα μεταφέρεις σε δευτερόλεπτα όπου θέλεις Τώρα για gaming οκ δεν θα έχει 10 παιχνίδια . Tablet είναι , YouTube /Netflix κ κάνα game. Άμα το θέλεις για σοβαρη δουλειά δεν θα πάρεις το απλό θα πας στο pro! Το έχω πάντως σχεδόν χρόνο το προτείνω ανεπιφύλαχτα , άτομο που είχε και το Pro M1 πολύ overkill ήταν για απλή χρήση τζάμπα τα λεφτά του Τα 120 Hz αλλάζουν τελείως την εμπειρία στις σημειώσεις.
4four Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, xgol είπε Τα 120 Hz αλλάζουν τελείως την εμπειρία στις σημειώσεις. Ναι άμα τα βάλεις διπλα δίπλα! Σαν αλλαγή από 120 με Apple Pencil 2 σε 60 με Apple Pencil 1 εκτός από την φόρτιση του στιλό κατάλαβα 0 διάφορες 1
xgol Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, 4four είπε Ναι άμα τα βάλεις διπλα δίπλα! Σαν αλλαγή από 120 με Apple Pencil 2 σε 60 με Apple Pencil 1 εκτός από την φόρτιση του στιλό κατάλαβα 0 διάφορες Εχω και τα 2, αγορασα δοκιμαστικα το προ και προσωπικα, σε πολυωρες σημειωσεις πχ στην κλινικη καθημερινοτητα, οι διαφορες ειναι τεραστιες. Κ ας μην αναφερθουμε στο ποσο πιο ανετα φορτιζει το πενσιλ 2.
mistiri0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, axlgk είπε επειδη το εχω παρει απο γερμανο εχει 1 χρονο εγγυηση. Δεν υπάρχει τίποτε 1 χρόνο εγγύηση. Τα πάντα είναι 2 χρόνια. Έτσι το λένε για να πιάσουν όλο τον κόσμο βλάκα. Η δεύτερη χρονιά καλύπτεται αναγκαστικά από το κατάστημα που πουλάει το προϊόν και αυτό επιθυμεί να αποφύγει το κατάστημα Γερμανός γιαυτό και το λέει. Αν θα δείς αποφεύγει ενώ είναι υποχρεωμένο ως κατάστημα στα χαρακτηριστικά να βάλει τον χρόνο εγγύησης. Εγώ πάντως για τα Airpods Pro αν και τα είχα πάρει από Γερμανό και η απόδειξη έλεγε 1 χρόνο εγγύηση, όταν έπαθαν ζημιά τα ακουστικά μου τα δέχτηκε η Infoquest κανονικά στους 19 μήνες πάνω. Ευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνια υποχρεωτικά ισχύει στα πάντα.
panos2000gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mistiri0 είπε Δεν υπάρχει τίποτε 1 χρόνο εγγύηση. Τα πάντα είναι 2 χρόνια. Έτσι το λένε για να πιάσουν όλο τον κόσμο βλάκα. Η δεύτερη χρονιά καλύπτεται αναγκαστικά από το κατάστημα που πουλάει το προϊόν και αυτό επιθυμεί να αποφύγει το κατάστημα Γερμανός γιαυτό και το λέει. Αν θα δείς αποφεύγει ενώ είναι υποχρεωμένο ως κατάστημα στα χαρακτηριστικά να βάλει τον χρόνο εγγύησης. Εγώ πάντως για τα Airpods Pro αν και τα είχα πάρει από Γερμανό και η απόδειξη έλεγε 1 χρόνο εγγύηση, όταν έπαθαν ζημιά τα ακουστικά μου τα δέχτηκε η Infoquest κανονικά στους 19 μήνες πάνω. Ευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνια υποχρεωτικά ισχύει στα πάντα. Ο 2ος χρόνος της εγγύησης καλύπτεται από την αντιπροσωπεία και όχι το κατάστημα. Εφόσον το κατάστημα/αλυσίδα κάνει δική του ανεξάρτητη εισαγωγή, τότε οφείλει να σε καλύψει με την προβλεπόμενη εγγύηση. Όλα τα παραπάνω αφορούν τα φυσικά πρόσωπα που αγοράζουν με απόδειξη λιανικής πώλησης. Με λίγα λόγια αν κοπεί τιμολόγιο στην αγορά, τότε είναι στην ευκαιρία της εταιρείας ο 2ος χρόνος της εγγύησης. Η Samsung για παράδειγμα δίνει 2 χρόνια ακόμη και στα τιμολόγια, ενώ η Apple μόνο 1. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από panos2000gr
filip123go Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, NoiSy MaN είπε Εγώ είμαι androidas γενικά (τελευταίο πράγμα apple που είχα ήταν το 3gs) αλλά είμαι σε ψάξιμο ταμπλετ για νορμάλ χρήση χωρίς παιχνίδια κτλ. Αξίζει σε αυτή την τιμή να παω εδώ σε σχέση με κάποιο android? Κοιτα, γενικώς η apple έχει κάνει πολλές βλακείες κατα καιρούς. Αλλα για τα ipad της δεν έχω ακούσει ποτέ κακή κουβέντα. Και εγώ σκεφτομαι να το παραγγείλω. Έψαχνα καιρό ένα tablet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα