Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα καλα και ολα ωραια ειναι το πρωτο καιρο, μεχρι να αρχισει να εξαντλει τα 64gb.

20gb free εχω, και ακομα δεν το πηρα. Και πεταξα και πολλες default εφαρμογες…πχ μουσικη 2-3gb ηταν.
Και οκ εσεις 300€ δινεται, δεν ειναι το τελος του κοσμου. Για ακριβα ipad με 64gb ειναι θανατος…

προτείνεται μονο για φοιτητη ή φροντιστήρια, και ελαχιστο εως καθολου gaming. Ή για γονεις, ηλικιωμενους, 

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Για σημειώσεις είναι τέλειο με ένα pqperlike screen protector. Μόνο κ μόνο για αυτό και για να έχεις όλα τα notes σπυ συγχρονισμένα απευθείας αξίζει πιστεύω!

Επίσης για ερασιτέχνη digital artist η για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει επίσης είναι πολύ καλή αρχή , με το airdrop δεν χρειάζεσαι να έχεις κ πολύ χώρο τα μεταφέρεις σε δευτερόλεπτα όπου θέλεις 

Τώρα για gaming οκ δεν θα έχει 10 παιχνίδια . Tablet είναι , YouTube /Netflix κ κάνα game. Άμα το θέλεις για σοβαρη δουλειά δεν θα πάρεις το απλό θα πας στο pro!

Το έχω πάντως σχεδόν χρόνο το προτείνω ανεπιφύλαχτα , άτομο που είχε και το Pro M1 πολύ overkill ήταν για απλή χρήση τζάμπα τα λεφτά του 

• Like 1
Δημοσ.

Λέω να το πάρω. Ασημί ή γκρι τι λέτε; φαίνεται πολύ καλή τιμή. Ειδικά τώρα που ανέβηκε η τιμή των ipad και δε νομίζω να αξίζουν 

Δημοσ.

Εγώ είμαι androidas γενικά (τελευταίο πράγμα apple που είχα ήταν το 3gs) αλλά είμαι σε ψάξιμο ταμπλετ για νορμάλ χρήση χωρίς παιχνίδια κτλ. Αξίζει σε αυτή την τιμή να παω εδώ σε σχέση με κάποιο android? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gnarkill είπε

Λέω να το πάρω. Ασημί ή γκρι τι λέτε; φαίνεται πολύ καλή τιμή. Ειδικά τώρα που ανέβηκε η τιμή των ipad και δε νομίζω να αξίζουν 

Δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά !

αμα μπορείτε να το πάρετε και με τιμολόγιο θα είναι ακόμα πιο απίστευτη τιμή ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, axlgk είπε

επειδη το εχω παρει απο γερμανο εχει 1 χρονο εγγυηση.

Αυτο δεν ισχύει. Σε καλύπτει ο Γερμανός. Δε γίνεται καινούριο προϊόν στην ΕΕ να έχει ένα χρόνο.

Έχω αγοράσει αυτό από τον Γερμανό: https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/laptops/laptops-10-13.9-inches/apple-macbook-air-mgn93-late-2020-13.3-retina/m1-8c/8gb/256gb-ssd/gpu-7c-silver-laptop-aggliko-pliktrologio/?productId=20401142

Στο site γράφει την εξυπνάδα της Apple:  Εγγύηση 1 έτος

Μαζί με την απόδειξη μου δώσανε το χαρτί που λέει: 

Spoiler

image.png.244deea0561ba73f26681e5623579a2f.png

Επεξ/σία από zygorito
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, 4four είπε

Για σημειώσεις είναι τέλειο με ένα pqperlike screen protector. Μόνο κ μόνο για αυτό και για να έχεις όλα τα notes σπυ συγχρονισμένα απευθείας αξίζει πιστεύω!

Επίσης για ερασιτέχνη digital artist η για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει επίσης είναι πολύ καλή αρχή , με το airdrop δεν χρειάζεσαι να έχεις κ πολύ χώρο τα μεταφέρεις σε δευτερόλεπτα όπου θέλεις 

Τώρα για gaming οκ δεν θα έχει 10 παιχνίδια . Tablet είναι , YouTube /Netflix κ κάνα game. Άμα το θέλεις για σοβαρη δουλειά δεν θα πάρεις το απλό θα πας στο pro!

Το έχω πάντως σχεδόν χρόνο το προτείνω ανεπιφύλαχτα , άτομο που είχε και το Pro M1 πολύ overkill ήταν για απλή χρήση τζάμπα τα λεφτά του 

Τα 120 Hz αλλάζουν τελείως την εμπειρία στις σημειώσεις.  

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xgol είπε

Τα 120 Hz αλλάζουν τελείως την εμπειρία στις σημειώσεις.  

Ναι άμα τα βάλεις διπλα δίπλα! Σαν αλλαγή από 120 με Apple Pencil 2 σε 60 με Apple Pencil 1 εκτός από την φόρτιση του στιλό κατάλαβα 0 διάφορες ;) 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, 4four είπε

Ναι άμα τα βάλεις διπλα δίπλα! Σαν αλλαγή από 120 με Apple Pencil 2 σε 60 με Apple Pencil 1 εκτός από την φόρτιση του στιλό κατάλαβα 0 διάφορες ;) 

Εχω και τα 2, αγορασα δοκιμαστικα το προ και προσωπικα, σε πολυωρες σημειωσεις πχ στην κλινικη καθημερινοτητα, οι διαφορες ειναι τεραστιες. Κ ας μην αναφερθουμε στο ποσο πιο ανετα φορτιζει το πενσιλ 2. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, axlgk είπε

επειδη το εχω παρει απο γερμανο εχει 1 χρονο εγγυηση.

Δεν υπάρχει τίποτε 1 χρόνο εγγύηση. Τα πάντα είναι 2 χρόνια. Έτσι το λένε για να πιάσουν όλο τον κόσμο βλάκα. Η δεύτερη χρονιά καλύπτεται αναγκαστικά από το κατάστημα που πουλάει το προϊόν και αυτό επιθυμεί να αποφύγει το κατάστημα Γερμανός γιαυτό και το λέει. Αν θα δείς αποφεύγει ενώ είναι υποχρεωμένο ως κατάστημα στα χαρακτηριστικά να βάλει τον χρόνο εγγύησης. Εγώ πάντως για τα Airpods Pro αν και τα είχα πάρει από Γερμανό και η απόδειξη έλεγε 1 χρόνο εγγύηση, όταν έπαθαν ζημιά τα ακουστικά μου τα δέχτηκε η Infoquest κανονικά στους 19 μήνες πάνω. Ευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνια υποχρεωτικά ισχύει στα πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Δεν υπάρχει τίποτε 1 χρόνο εγγύηση. Τα πάντα είναι 2 χρόνια. Έτσι το λένε για να πιάσουν όλο τον κόσμο βλάκα. Η δεύτερη χρονιά καλύπτεται αναγκαστικά από το κατάστημα που πουλάει το προϊόν και αυτό επιθυμεί να αποφύγει το κατάστημα Γερμανός γιαυτό και το λέει. Αν θα δείς αποφεύγει ενώ είναι υποχρεωμένο ως κατάστημα στα χαρακτηριστικά να βάλει τον χρόνο εγγύησης. Εγώ πάντως για τα Airpods Pro αν και τα είχα πάρει από Γερμανό και η απόδειξη έλεγε 1 χρόνο εγγύηση, όταν έπαθαν ζημιά τα ακουστικά μου τα δέχτηκε η Infoquest κανονικά στους 19 μήνες πάνω. Ευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνια υποχρεωτικά ισχύει στα πάντα.

Ο 2ος χρόνος της εγγύησης καλύπτεται από την αντιπροσωπεία και όχι το κατάστημα. Εφόσον το κατάστημα/αλυσίδα κάνει δική του ανεξάρτητη εισαγωγή, τότε οφείλει να σε καλύψει με την προβλεπόμενη εγγύηση.

Όλα τα παραπάνω αφορούν τα φυσικά πρόσωπα που αγοράζουν με απόδειξη λιανικής πώλησης. Με λίγα λόγια αν κοπεί τιμολόγιο στην αγορά, τότε είναι στην ευκαιρία της εταιρείας ο 2ος χρόνος της εγγύησης. Η Samsung για παράδειγμα δίνει 2 χρόνια ακόμη και στα τιμολόγια, ενώ η Apple μόνο 1.

Επεξ/σία από panos2000gr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NoiSy MaN είπε

Εγώ είμαι androidas γενικά (τελευταίο πράγμα apple που είχα ήταν το 3gs) αλλά είμαι σε ψάξιμο ταμπλετ για νορμάλ χρήση χωρίς παιχνίδια κτλ. Αξίζει σε αυτή την τιμή να παω εδώ σε σχέση με κάποιο android? 

Κοιτα, γενικώς η apple έχει κάνει πολλές βλακείες κατα καιρούς. Αλλα για τα ipad της δεν έχω ακούσει ποτέ κακή κουβέντα. Και εγώ σκεφτομαι να το παραγγείλω. Έψαχνα καιρό ένα tablet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...