Ptolemaios1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 γενικα δε τρώω απ έξω σήμερα προσπάθησα να δω το μενου ενος κοτοπουλάδικου και το γοογλε μου εβγαλε καποιες εφαρμογες οπως εφοοδ που ελεγαν το μενου του μαγαζιου τελικε περασα απο κει και νομιζω οτι δεν ειχε τις προσφορες που ειδα στις εφαρμογες τι ισχυει?
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε γενικα δε τρώω απ έξω σήμερα προσπάθησα να δω το μενου ενος κοτοπουλάδικου και το γοογλε μου εβγαλε καποιες εφαρμογες οπως εφοοδ που ελεγαν το μενου του μαγαζιου τελικε περασα απο κει και νομιζω οτι δεν ειχε τις προσφορες που ειδα στις εφαρμογες τι ισχυει? που να ξέρουμε τι ισχυει στο κοτοπουλάδικο που πηγες; Και αφού πήγες γιατί δεν τους ρώταγες; 1
BadBoy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Αυτό είναι κλασικό με τις πιτσαρίες πάντως, άλλες τιμές εκεί, άλλες από το τηλέφωνο, άλλες από το app, άλλες άμα είναι πρώτη Τρίτη Δεκεμβρίου δίσεκτου έτους κλπ. 4
ccplz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, BadBoy είπε Αυτό είναι κλασικό με τις πιτσαρίες πάντως, άλλες τιμές εκεί, άλλες από το τηλέφωνο, άλλες από το app, άλλες άμα είναι πρώτη Τρίτη Δεκεμβρίου δίσεκτου έτους κλπ. Aπό προσφορές ναι παίζει πολύ αυτό που ανέφερες. Το έβλεπα και Αθήνα στις προσφορές από φαν για παράδειγμα. Στα Γιάννενα που σπουδάζω το έχουν τερματίσει, χρεώνουν ένα εικοσάλεπτο πάνω το πιτόγυρο μέσω efood/box, οπότε οτι κερδίζεις σε πόντους(από το box) το χάνεις σε εικοσάλεπτα και με το παραπάνω. Και τα δύο σουβλατζίδικα που συχνάζω το κάνουν αυτό. Δεν ξέρω καν αν το επιτρέπει το TOS των online προαναφερθέντων μέσων παραγγελίας για να πω την αλήθεια, αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ κιόλας.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε γενικα δε τρώω απ έξω σήμερα προσπάθησα να δω το μενου ενος κοτοπουλάδικου και το γοογλε μου εβγαλε καποιες εφαρμογες οπως εφοοδ που ελεγαν το μενου του μαγαζιου τελικε περασα απο κει και νομιζω οτι δεν ειχε τις προσφορες που ειδα στις εφαρμογες τι ισχυει? Υπάρχουν προσφορές που είναι της εκάστοτε σελίδας (efood deals, φάε με 5 ευρώ κτλ) που δεν της έχουν στους καταλόγους που έχουν στα καταστήματα, βέβαια τα περισσότερα καταστήματα αν τους πεις ξες είδα στο efood αυτή τη προσφορά, θα στην δώσουν (μιας και γλυτώνουν την προμήθεια +ότι κατά 90% δεν θα κόψουν απόδειξη) Από την άλλη υπάρχουν και προσφορές που υπάρχουν στο κατάστημα(και στην σελίδα του καταστήματος) και δεν θα της βρεις στο efood κτλ 3 ώρες πριν, ccplz είπε Aπό προσφορές ναι παίζει πολύ αυτό που ανέφερες. Το έβλεπα και Αθήνα στις προσφορές από φαν για παράδειγμα. Στα Γιάννενα που σπουδάζω το έχουν τερματίσει, χρεώνουν ένα εικοσάλεπτο πάνω το πιτόγυρο μέσω efood/box, οπότε οτι κερδίζεις σε πόντους(από το box) το χάνεις σε εικοσάλεπτα και με το παραπάνω. Και τα δύο σουβλατζίδικα που συχνάζω το κάνουν αυτό. Δεν ξέρω καν αν το επιτρέπει το TOS των online προαναφερθέντων μέσων παραγγελίας για να πω την αλήθεια, αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ κιόλας. Στο efood στην συμφωνία που υπογράφουν τα καταστήματα τους υποχρεώνει να έχουν ίδιες τιμές στο κατάλογο στο κατάστημα και ανεβασμένες στο efood (Θεσσαλονίκη τουλάχιστον είχαμε συχνούς ελέγχους, αν εντόπιζαν διάφορες 3ις συνεχόμενες φορές σε ρίχναν στα τάρταρα στην αναζήτηση για κάποιες μέρες) 1
smpt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με ένα φίλο που συζήταγα πρόσφατα, για να μπει σε κάποιο από αυτά τα "food app" (δεν ξέρω ποιο) του ζητάγανε 20%. της παραγγελίας. Οπότε λογικό το βλέπω να έχουν άλλες τιμές. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από smpt
lector Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Ειναι πολυ απλο, τσεκαρεις τι ειναι φθηνοτερο. Αν δεν υπαρχει καποια ξεκαθαρη προσφορα στο efood, το πιθανοτερο ειναι οτι θα σου βγει πιο φθηνα να παρεις απευθειας στο μαγαζι. Επισης, καποια μαγαζια εχουν δικη τους εφαρμογη, που μπορει να παιξει κι εκει καποια εκπτωση. Χθες καλη ωρα παραγγειλα σουβλακια και επειδη περασα εφαρμογη ηρθαν με 20% εκπτωση στην τιμη καταλογου του μαγαζιου. 1
txcellas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Απο εφαρμογη για να εχουν το φοβο της αρνητικης βαθμολογιας τα λαμογια. 3 1 1
Ptolemaios1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, lector είπε Ειναι πολυ απλο, τσεκαρεις τι ειναι φθηνοτερο. Αν δεν υπαρχει καποια ξεκαθαρη προσφορα στο efood, το πιθανοτερο ειναι οτι θα σου βγει πιο φθηνα να παρεις απευθειας στο μαγαζι. Επισης, καποια μαγαζια εχουν δικη τους εφαρμογη, που μπορει να παιξει κι εκει καποια εκπτωση. Χθες καλη ωρα παραγγειλα σουβλακια και επειδη περασα εφαρμογη ηρθαν με 20% εκπτωση στην τιμη καταλογου του μαγαζιου. λογικη σκέψη όπως και οι σελιδες που κανεις κρατηση σε ξενοδοχειο
nova_centurion Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αποφεύγω τις παραγγελίες μέσω μεσαζόντων όπως το efood. Προτιμώ να παραγγέλνω από μαγαζιά της γειτονιάς μου που ξέρω την ποιότητα τους και με ξέρουν προσωπικά ώστε να με προσέχουν. Εξηγούμαι: α. Σε κάθε μαγαζί που δεν έχω ξαναφάει, πάω προσωπικά για να το δω (πψς είναι, καθαριότητα κλπ). Αν μείνω ικανοποιημένος από την 1η φορά τότε την 2η φορά επιδιώκω να γνωριστώ με το αφεντικό, τον υπέυθυνο κλπ. Πιστεύω πολύ στην προσωπική γνωριμία με εκείνον που προετοιμάζει το φαγητό σου. β. Κάθε φορά που παραγγέλνω στους γνωστούς μου είμαι βέβαιος (τσεκαρισμένο) ότι το έχουν φτιάξει εκείνη τη στιγμή και δεν είναι ξαναζεσταμένο. γ. Oi μερίδες που μου βάζουν είναι πάντα πλούσιες και με φρέσκα συνoδευτικά. δ. Αν είμαι δυσαρεστημένος από κάτι μιλάω με το αφεντικό, του λέω το παράπονο και σχεδόν πάντα αυτό δεν επαναλαμβάνεται αφού ο ιδιοκτήτης εφιστά την προσοχή στους υπαλλήλους ότι θα πρέπει να με προσέχουν. ε. Εχω περιπτώσεις από μαγαζιά που με αποτρέπουν από κάποια φαγητά τους λέγοντας με νόημα "αστο αυτό, πάρε κάτι άλλο..." Δεν κάνω παραγγελίες μέσω efood κλπ διότι δεν θέλω να αφαιρώ το ποσοστό κέρδους από τα μαγαζιά ώστε να είναι ευχαριστημένα και να συνεχίσουν να με προσέχουν. Οσα μαγαζιά ΔΕΝ με προσέχουν ιδιαίτερα ως τακτικό πελάτη (σπάνια αλλά έχει συμβεί) απλά μπαίνουν μαύρη λίστα και δεν ξαναγοράζω. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από nova_centurion 1 2 1
lector Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε λογικη σκέψη όπως και οι σελιδες που κανεις κρατηση σε ξενοδοχειο Σε αυτες τις περιπτωσεις, χρησιμοποιεις τις σελιδες για να βρεις το ξενοδοχειο που θες, μετα τις παρακαμπτεις και επικοινωνεις απευθειας με το ξενοδοχειο (google) και προσπαθεις να τα βρεις "χειροκινητα" με τον ξενοδοχο, συνηθως πιανει, ιδιως σε μικρες επιχειρησεις 😉
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, nova_centurion είπε Αποφεύγω τις παραγγελίες μέσω μεσαζόντων όπως το efood. Προτιμώ να παραγγέλνω από μαγαζιά της γειτονιάς μου που ξέρω την ποιότητα τους και με ξέρουν προσωπικά ώστε να με προσέχουν. Εξηγούμαι: α. Σε κάθε μαγαζί που δεν έχω ξαναφάει, πάω προσωπικά για να το δω (πψς είναι, καθαριότητα κλπ). Αν μείνω ικανοποιημένος από την 1η φορά τότε την 2η φορά επιδιώκω να γνωριστώ με το αφεντικό, τον υπέυθυνο κλπ. Πιστεύω πολύ στην προσωπική γνωριμία με εκείνον που προετοιμάζει το φαγητό σου. β. Κάθε φορά που παραγγέλνω στους γνωστούς μου είμαι βέβαιος (τσεκαρισμένο) ότι το έχουν φτιάξει εκείνη τη στιγμή και δεν είναι ξαναζεσταμένο. γ. Η μερίδες που μου βάζουν είναι πάντα πλούσιες και με φρέσκα συνιδευτικά. δ. Αν είμαι δυσαρεστημένος από κάτι μιλάω με το αφεντικό, του λέω το παράπονο και σχεδόν πάντα αυτό δεν επαναλαμβάνεται αφού ο ιδιοκτήτης εφιστά την προσοχή στους υπαλλήλους ότι θα πρέπει να με προσέχουν. ε. Εχω περιπτώσεις από μαγαζιά που με αποτρέπουν από κάποια φαγητά τους λέγοντας με νόημα "αστο αυτό, πάρε κάτι άλλο..." Δεν κάνω παραγγελίες μέσω efood κλπ διότι δεν θέλω να αφαιρώ το ποσοστό κέρδους από τα μαγαζιά ώστε να είναι ευχαριστημένα και να συνεχίσουν να με προσέχουν. Οσα μαγαζιά ΔΕΝ με προσέχουν ιδιαίτερα ως τακτικό πελάτη (σπάνια αλλά έχει συμβεί) απλά μπαίνουν μαύρη λίστα και δεν ξαναγοράζω. Τώρα και να σου πω ότι κάθε φορά καταναλώνεις DNA άλλων από διάφορα μέρη του σώματος, μάλλον δε θα θες να με πιστέψεις.
kover Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nova_centurion είπε Αποφεύγω τις παραγγελίες μέσω μεσαζόντων όπως το efood. Προτιμώ να παραγγέλνω από μαγαζιά της γειτονιάς μου που ξέρω την ποιότητα τους και με ξέρουν προσωπικά ώστε να με προσέχουν. Εξηγούμαι: α. Σε κάθε μαγαζί που δεν έχω ξαναφάει, πάω προσωπικά για να το δω (πψς είναι, καθαριότητα κλπ). Αν μείνω ικανοποιημένος από την 1η φορά τότε την 2η φορά επιδιώκω να γνωριστώ με το αφεντικό, τον υπέυθυνο κλπ. Πιστεύω πολύ στην προσωπική γνωριμία με εκείνον που προετοιμάζει το φαγητό σου. β. Κάθε φορά που παραγγέλνω στους γνωστούς μου είμαι βέβαιος (τσεκαρισμένο) ότι το έχουν φτιάξει εκείνη τη στιγμή και δεν είναι ξαναζεσταμένο. γ. Η μερίδες που μου βάζουν είναι πάντα πλούσιες και με φρέσκα συνιδευτικά. δ. Αν είμαι δυσαρεστημένος από κάτι μιλάω με το αφεντικό, του λέω το παράπονο και σχεδόν πάντα αυτό δεν επαναλαμβάνεται αφού ο ιδιοκτήτης εφιστά την προσοχή στους υπαλλήλους ότι θα πρέπει να με προσέχουν. ε. Εχω περιπτώσεις από μαγαζιά που με αποτρέπουν από κάποια φαγητά τους λέγοντας με νόημα "αστο αυτό, πάρε κάτι άλλο..." Δεν κάνω παραγγελίες μέσω efood κλπ διότι δεν θέλω να αφαιρώ το ποσοστό κέρδους από τα μαγαζιά ώστε να είναι ευχαριστημένα και να συνεχίσουν να με προσέχουν. Οσα μαγαζιά ΔΕΝ με προσέχουν ιδιαίτερα ως τακτικό πελάτη (σπάνια αλλά έχει συμβεί) απλά μπαίνουν μαύρη λίστα και δεν ξαναγοράζω. ναι, σίγουρα συμβαίνουν όλα όπως τα έχεις φανταστεί. 1 2
GREGORYMO Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, phanispal είπε Τώρα και να σου πω ότι κάθε φορά καταναλώνεις DNA άλλων από διάφορα μέρη του σώματος, μάλλον δε θα θες να με πιστέψεις. Δηλαδή?
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δηλαδή? Για να μην του ματιασουν το φαγητό το κάνουν,μην φανταστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα