Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, historland είπε

Τελευταία στιγμή...

:( Μόλις το είδα το πόσταρα... Δεν ξέρω καν γπότε άρχισε η προσφορά...

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, filip123go είπε

:( Μόλις το είδα το πόσταρα... Δεν ξέρω καν γπότε άρχισε η προσφορά...

11/11 άρχισε. 

Επίσης για να μην παρεξηγηθώ προφανώς δεν υπονόησα τίποτα για σένα. Ο καθένας στο forum κάνει ό,τι μπορεί καλύτερο και σίγουρα με καλή τη πίστη.

Επεξ/σία από historland
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ TS!!! Μόλις έκλεισα 2 εισητήρια που θα έβγαζα αυτές τις μέρες, με κέρδος 50 ευρώ σε σχέση με skyscanner!!!

Επεξ/σία από samsunglife
  • Like 1
Δημοσ.

1+1 δεν το λες πάντως, πάντα έτσι το κάνουν οι αεροπορικές. Μπήκα να κλείσω για Λονδίνο με το 1+1 και μου βγάζει 299€. Αν δεν το κλείσω με το 1+1 δηλαδή αν πάρω μόνο 1 εισιτήριο μου βγαίνει 200€. Άρα εδώ υπάρχει μια έκπτωση 33% και όχι 50% ναι ξέρω δεν αναφέρονται στους φόρους κτλπ αλλά είναι απατεωνιά, το 1+1 πρέπει να είναι όντως 1+1 όταν διαφημίζεται.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gherudos είπε

1+1 δεν το λες πάντως, πάντα έτσι το κάνουν οι αεροπορικές. Μπήκα να κλείσω για Λονδίνο με το 1+1 και μου βγάζει 299€. Αν δεν το κλείσω με το 1+1 δηλαδή αν πάρω μόνο 1 εισιτήριο μου βγαίνει 200€. Άρα εδώ υπάρχει μια έκπτωση 33% και όχι 50% ναι ξέρω δεν αναφέρονται στους φόρους κτλπ αλλά είναι απατεωνιά, το 1+1 πρέπει να είναι όντως 1+1 όταν διαφημίζεται.

Σε τετοιες περιπτωσεις οι φοροι δεν συμπεριλαμβανονται, για αυτο σου βγαινει μικροτερο το ποσοστο...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gherudos είπε

Έκλεισα εχθές με Ράιαν ερ Λονδίνο Φρανκφούρτη για δύο άτομα πηγαινέλα 50 €

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...