taxudromos69 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 καλησπερα , εχω ενα πισι με 8600κ / 2070 super και μονιτορ 3440x1440 144hz για gaming και ενα 4κ για ολα τ αλλα ( το δευτερο ηρθε σαν δωρο ) σκεφτομαι να κανω ενα φρεσκαρισμα ωστε να ειμαι χαλαρος για μια 5ετια ακομα η χρηση που κανω ειναι λιγο gaming fps και mmo , κατα τ αλλα χαλαρα πραματα browser μονιμα με καμια 15αρια καρτελες/ discord/ torrent καμια ταινιουλα . γλυκοκοιταω τον 13600 , με μια μητρικη με wifi ddr5 γυρω στα 32γιγα και με το νεο ετος να δω και για καινουρια καρτα. με 7-8 κατοσρικα εχουμε καμια προταση?
Λύση bonorov Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, taxudromos69 είπε καλησπερα , εχω ενα πισι με 8600κ / 2070 super και μονιτορ 3440x1440 144hz για gaming και ενα 4κ για ολα τ αλλα ( το δευτερο ηρθε σαν δωρο ) σκεφτομαι να κανω ενα φρεσκαρισμα ωστε να ειμαι χαλαρος για μια 5ετια ακομα η χρηση που κανω ειναι λιγο gaming fps και mmo , κατα τ αλλα χαλαρα πραματα browser μονιμα με καμια 15αρια καρτελες/ discord/ torrent καμια ταινιουλα . γλυκοκοιταω τον 13600 , με μια μητρικη με wifi ddr5 γυρω στα 32γιγα και με το νεο ετος να δω και για καινουρια καρτα. με 7-8 κατοσρικα εχουμε καμια προταση? 1ον θα έπρεπε να είχες ανοιξει το βήμα στα "νέα συστήματα και αναβαθμίσεις" 2ον το πιο απαιτητικό πραγμα που κάνεις είναι το gaming οπότε πιστευω θα ήταν προτιμοτερο να αναβαθμίσεις κάρτα γραφικών(πχ 6800xt αν αντέχει το τροφοδοτικο)παρα τον επεξεργαστή.Ειδικά στις αναλύσεις που παιζεις δεν θα καταλάβεις μεγάλες διαφορές.Τουλάχιστον όχι τόσες όσες θα καταλάβεις με καινούργια κάρτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα