Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ το πήρα στις 11.11 ! Πολύ καλό. Λογικά ήταν όσα κομμάτια είχαν γίνει παραγγελία αντικαταβολης και δεν  παραλήφθηκαν ποτε. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάποτε το 20.000mah είχε 15 ευρώ, τώρα διώχνουν αυτό με 10.000 και με ασύρματη φόρτιση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Thresh είπε

Κάποτε το 20.000mah είχε 15 ευρώ, τώρα διώχνουν αυτό με 10.000 και με ασύρματη φόρτιση.

Τα ασυρματα ηταν ανεκαθεν πιο ακριβα. Αυτο της Samsung το ειχα παρει κανα 35αρι, την ιδια στιγμη που χωρις ασυρματο της samsung 20αρι ηταν σε παρομοια τιμη (ακομα και τωρα εχουν παρομοια τιμη)

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, SabotazNic said:

Τα ασυρματα ηταν ανεκαθεν πιο ακριβα. Αυτο της Samsung το ειχα παρει κανα 35αρι, την ιδια στιγμη που χωρις ασυρματο της samsung 20αρι ηταν σε παρομοια τιμη (ακομα και τωρα εχουν παρομοια τιμη)

Χρειάζεται όμως? Δεν είναι πιο χρήσιμα τα διπλάσια mah από το να μπορείς να φορτίσεις ασύρματα τη συσκευή?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Χρειάζεται όμως? Δεν είναι πιο χρήσιμα τα διπλάσια mah από το να μπορείς να φορτίσεις ασύρματα τη συσκευή?

Ε οταν παω διακοπες, παω συνηθως 5+ μερες. Ποτε δεν εχω το νου μου στο να φορτισω το galaxy watch μεσα στην μερα με την αντιστροφη φορτιση των galaxy S, και απλα το φορτιζω εν τελει 4-5η μερα που βγαζει την ειδοποιηση. Και λογω galaxy buds, στο σπιτι εχω το 2πλο ασυρματο pad της samsung, οποτε ειναι αρκετα μεγαλο για ταξιδια. Για το κινητο εχω 20αρι για τα ταξιδια, για καθημερινα κουβαλαω το 10αρι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το προϊόν είναι εξαντλημένο από όταν το έβαλα εδώ πέρα . Και όμως τώρα το αναφέρουν ως Xmas offer 

Παπατζηδες απατεώνες !!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...