corsair04 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Και ένα με ελληνικό layout https://silvernose.gr/index.php?route=product/product&product_id=5774&skr_prm=WyI3ZWM0OTM5OS02YzA4LTQ0YTItOGMwMS1kODNkOTI0ZjkzNjMiLDE2NjkzMjQzODc2NjgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
triplex1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μολις παρελαβα , πληκτρολογιο για αρκετα χρονια η αποψη μου. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από triplex1
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μολις παρελαβα , πληκτρολογιο για αρκετα χρονια η αποψη μου. Δεν σου βγάζει τα μάτια το κόκκινο;
triplex1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Δεν σου βγάζει τα μάτια το κόκκινο; Αλλαζει με το icue της Corsair 1
myst77 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 απο θορυβο; ειναι ησυχα τα πληκτα ή θα γκρινιαζουν απο το διπλανο δωματιο;
waterpolistas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Εντυπωσεις μετα απο δουλεια και gaming 4 ημερων: Πολυ καλη αισθηση και αποκριση των πληκτρων. Στιβαρη κατασκευη Σχεδον αθορυβο. Δεν ενοχλει καθολου σε ηχο. Το κοκκινο δεν ενοχλει καθολου. Ειναι διαφορετικο σε σχεση με την φωτογραφια. Out of the box το ctrl ειχε ξεκουμπωσει. Ειναι ελαφρως ευαισθητα αλλα προσωπικα δεν εχω θεμα γτ δεν κακομεταχειριζομαι το πληκτρολογιο. Σε σχεση με το προηγουμενο HyperX Alloy Core RGB ειναι μερα με την νυχτα. Για 40€ ειναι πραγματικα vfm. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα πλήκτρα είναι μαλακά ; Mολις μου ηρθε το G413 Silver και γμο το κερατο μου τα romer g εχουν χαλια αισθηση φτηνη βαρια και θορυβωδη κλικ κλακ τα αφηνεις αποτομα και λες θα μου πεταχτει και θα παρω το keycap στο χερι .... * παω και για το corsair και βλεπουμε παντως το silver μου βγηκε μουφα Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από Mhlogiatros
corsair04 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Ξέρει κανείς εάν μπορώ να βρω ποδαράκια στήριξης ;…Έσπασε το αριστερό ποδαράκι ακριβώς πάνω στην ένωση και δυστυχώς δεν κολλάει ....
triplex1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 14/2 .......όπως την 1η μερα που ηρθε , να μαθετε να χειριζεστε τα περιφεριακά σας οπως πρεπει. Οποιος θελει κατεβαζει και το icue και το διαχειριζεται απο εκει 6 ώρες πριν, corsair04 είπε Ξέρει κανείς εάν μπορώ να βρω ποδαράκια στήριξης ;…Έσπασε το αριστερό ποδαράκι ακριβώς πάνω στην ένωση και δυστυχώς δεν κολλάει .... δωσε φωτο να δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα