Προς το περιεχόμενο

Corsair K60 Pro Wired Mechanical Keyboard (US) - Cherry Viola 39,99€ [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, triplex1 είπε

Θα εχετε νεα μου μολις το παραλαβω και το κανω crash test , μετα μπορειτε να πατε να δωσετε 100ρικο 🙂

Θα σε κόψουν ποσοστά και καίγεσαι τόσο πολύ και ακυρώνεις όλους όσους έχουν επιφυλάξεις ;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Θα σε κόψουν ποσοστά και καίγεσαι τόσο πολύ και ακυρώνεις όλους όσους έχουν επιφυλάξεις ;

Δεν ακυρωσα κανεναν φιλε και ουτε ποσοστα εχω απο καποιον , οι περισσοτεροι περιμενετε την BF  νομιζοντας οτι θα τα βρειτε ολα , μακαρι να τα βρειτε αυτα που θελετε και στην τιμη που πρεπει αλλα για να πω την αληθεια αυτο δεν το βλεπω να γινεται.

Κατι που κοστιζει τα διπλα και το βγαζουν καποιοι μιση τιμη δεν το αφηνεις ετσι , απο την αλλη αν κοιτας αξιολογησεις σε ποιον φευγουν τα πληκτρα και σε ποιον εσπασαν ειναι αλλο θεμα για το συγκεκριμενο προιον ......οι αλλοι μισοι λενε ακριβως το αντιθετο αν το δουμε ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα είναι στην εγγύηση σου στέλνει η ίδια η Corsair από Αμερική σε φάκελο τα πλήκτρα που θα ζητήσεις. Απλά στέλνετε στο support ανοίγοντας ticket και περίπου σε 2 βδομάδες θα έχει έρθει το ανταλλακτικό. Μέχρι και front panel για το κουτί του PC μου έχουν στείλει. Γενικά από το support της Corsair κανένα παράπονο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι έχω παράπονο από το support της corsair.. Από τα μέσα του προηγούμενου μήνα προσπαθώ να στείλουν τα πλήκτρα.. Και το παίζουν Κινέζοι. Μια φορά έδωσαν αριθμό αποστολής.. Αλλά δεν έδωσαν ποτέ το φάκελο στη μεταφορική . Και μετά από πόσο καιρό αναμονης ξαναμιλήσα μαζί τους και αφού (ξανά) έστειλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζήτησαν περιμένω μια βδομάδα τώρα να απαντήσουν.. 

Και για να μη λέμε λόγια του αέρα την πρώτη φορά τα έστειλαν από Ταϊβάν είπαν.. Με τον παρακάτω αριθμό αποστολης

*link removed, γιατι τελικά ξύπνησαν με την τελευταία επικοινωνία.. Και τα έστειλαν μετά από ενάμιση μήνα επιτέλους. *

Από κει και πέρα έχει ωραία πληκτρολόγια και το παρών είναι προσφορά μη λέμε ότι θέλουμε. Αλλά το ότι μπορεί τα πλήκτρα να χαλάσουν και ότι το support μπορεί να είναι για τα μπάζα επίσης ισχύει. 

Επεξ/σία από baskon
Δημοσ.

Εχω και εγω το k70 εδω και αρκετα χρονια. Κανενα σπασμενο πληκτρο. Ισως ειναι επειδη εχω σταματησει να κοπαναω το πληκτρολογιο απο τα νευρα μου απο 10 χρονων 🤷‍♂️

Το μονο που αλλαξα ειναι το wrist rest μιας και ηταν σχεδον πλαστικο, με το razer gel wrist rest

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δε κοπανάω πλήκτρα και ούτε καν gaming δεν κάνω αλλά χάλασαν 2 πλήκτρα, μπορεί απλά και να έτυχε.Αν μου τα είχαν αντικαταστήσει χωρίς ταλαιπωρία ούτε καν θα το ανέφερα αλλά μπορεί και στο support να μου έτυχε η εξαίρεση. Για αυτό το λόγο παρήγγειλα και το συγκεκριμένο, γενικά τα πληκτρολόγια της corsair τα σπάνε ειδικά σε τέτοιες τιμές.. 

Ήρθε και ειδοποιήση να πάω για παραλαβή μετά.. Ταχύτατοι. 

Επεξ/σία από baskon
Δημοσ.
17 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Δεν κατάλαβες απαιτήσεις δεν έχω τρελές, ουτε hardcore gamer είμαι, το πρόβλημα μου είναι οτι έχω αλλάξει 3 μηχανικά πληκτρολόγια τα τελευταία χρόνια γιατί πάντα απο ενα σημείο και μετά αρχίζουν και χάνουν πατήματα ή κάνουν διπλο-τριπλοπατήματα αντίστοιχα. Οπότε βλέπω και τις κριτικές για κακή ποιότητα πλήκτρων και γι' αυτό το σκέφτομαι.

Επίσης θα μου ήταν τρομερή διευκόλυνση αν έβρισκα keyboard με usb passthrough εκεί στα 50-70 ευρώ αλλά είτε δεν υπάρχουν ή δεν είναι ενημερωμένα τα specs στις σελίδες των καταστημάτων & κατασκευαστών.

Αν θες USB passthrough, δες το Logitech G413:

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/e-sports-accessories/gaming-pliktrologia/logitech-pliktrologio-g413-silver-ensirmato_2671883

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/e-sports-accessories/gaming-pliktrologia/logitech-pliktrologio-g413-carbon-ensirmato_2671875?gclid=CjwKCAiAyfybBhBKEiwAgtB7fs8a624jl4ufGXBwAV2_H5AV5aPFgap707xVETJClAYxlLN95bXxnRoCPMQQAvD_BwE

Έχω δύο πληκτρολόγια (σπίτι-γραφείο) που τα χρησιμοποιώ χωρίς κανένα θέμα. Το USB passthrough το χρησιμοποιώ για να συνδέω το USB dongle του wireless mouse.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/11/2022 στις 2:00 ΜΜ, baskon είπε

Εγώ πάλι έχω παράπονο από το support της corsair.. Από τα μέσα του προηγούμενου μήνα προσπαθώ να στείλουν τα πλήκτρα.. Και το παίζουν Κινέζοι. Μια φορά έδωσαν αριθμό αποστολής.. Αλλά δεν έδωσαν ποτέ το φάκελο στη μεταφορική . Και μετά από πόσο καιρό αναμονης ξαναμιλήσα μαζί τους και αφού (ξανά) έστειλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζήτησαν περιμένω μια βδομάδα τώρα να απαντήσουν.. 

Και για να μη λέμε λόγια του αέρα την πρώτη φορά τα έστειλαν από Ταϊβάν είπαν.. Με τον παρακάτω αριθμό αποστολης

Από κει και πέρα έχει ωραία πληκτρολόγια και το παρών είναι προσφορά μη λέμε ότι θέλουμε. Αλλά το ότι μπορεί τα πλήκτρα να χαλάσουν και ότι το support μπορεί να είναι για τα μπάζα επίσης ισχύει. 

Δεν έχω κανένα λόγο να πω ούτε αερολογίες ούτε παπάτζες, τα πλήκτρα όταν τα είχα ζητήσει μου τα έστειλαν από Αμερική. Και αυτό έγινε πολύ άμεσα αφότου έκανα το τικετ.

Επεξ/σία από kolperski
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα από το Public. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Ωραία αίσθηση οι διακόπτες και σχετικά ήσυχοι. Φαίνεται αρκετά στιβαρή κατασκευή αλλά ο χρόνος θα δείξει. Το παράξενο ήταν ότι στην απόδειξη του Public έλεγε K60 Gr αλλά τελικά ήταν φυσικά η english όπως φαινόταν από το αυτοκόλλητο απέξω. 

Δημοσ.

Έχω το πληκτρολόγιο του θέματος. Από παλιότερη προσφορά του you νομίζω στα 60 ευρώ.

Εάν έχετε όρεξη να αγοράσετε επιτόπου keycaps σοβαρά, πάρτε το. Out of the box ήταν σπασμένα τα keycaps.

Το καλό είναι ότι είναι hot swappable οι διακόπτες.

Για τους οποίους όμως απευθύνεστε Γερμανία για παραγγελία .

Δεν το προτείνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 minutes ago, kolperski said:

Δεν έχω κανένα λόγο να πω ούτε αερολογίες ούτε παπάτζες, τα πλήκτρα όταν τα είχα ζητήσει μου τα έστειλαν από Αμερική. Και αυτό έγινε πολύ άμεσα αφότου έκανα το τικετ.

Δεν είπε κανείς ότι είπες κάτι τέτοιο, όπως φυσικά δε λέω και εγω αερολογίες. Μπορεί η δικιά σου εμπειρία να ήταν άριστη αλλά η δική μου η οποία είναι μάλιστα όσο πιο πρόσφατη γίνεται είναι αθλια. Για την ακρίβεια με την ευκαιρία ξαναέστειλα μυνημα μήπως και φιλοτιμηθουν και το προχωρήσουν αλλά δε το βλέπω. Anyway μπορεί και να έτυχε τι να κάνουμε ίσως είμαι και ο πιο γκαντέμης του insomnia. 

Αύριο θα πάω να πάρω και αυτό του θέματος και ελπίζω να βγει καλό.. Όπως είπα γενικά είναι πολύ καλά τα προϊόντα της corsair αλλά αυτό με τα keycaps είναι γνωστό θέματακι.. 

Επεξ/σία από baskon
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/11/2022 στις 8:16 ΜΜ, triplex1 είπε

https://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/gaming-keyboards/corsair-k60-pro-wired-mechanical-keyboard-us--cherry-viola/1658030

οτι και να λετε εγω τσιμπησα να κομματι στο σκρουτζ η τιμη ειναι καπου στο 100ρικο

Προσοχή δεν είναι το ελληνικό που είδατε τιμή από 100.

Το ίδιο είναι αυτο

https://www.skroutz.gr/s/38203624/Corsair-K60-Pro-RGB-Gaming-Μηχανικό-Πληκτρολόγιο-με-Cherry-Viola-διακόπτες-και-RGB-φωτισμό-Αγγλικό-UK.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...